Karcia Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Takie zaskoczenie Tak o btw Twa kolekcja jest Awesome !!! Ja mam tylko kucyka RD z maską, lalkę RD i bluzkę z napisową RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Twa kolekcja jest Awesome !!! Ja mam tylko kucyka RD z maską, lalkę RD i bluzkę z napisową RD To nie moja kolekcja tylko zdjęcie z EqD ukazujące porównanie wielkości pomiędzy Dashie stuffem dostępnym w Ameryce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Skąd ty bierzesz pieniądze na to wszystko? ;-; Praca, czasem jakiś zastrzyk finansowy od babci, tu coś sprzedam, tu uzbieram i jakoś się pieniążki znajdują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Mój nowy nabytek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Littlepip, kupione w Polsce czy sprowadzane z USA? A tak przy okazji - pojawiło się nowe pisemko poniakowe, poświęcone kinówce EqG. Pierwszy numer kosztuje tyle, ile zwykłe pisemko MLP, a dołączone są do niego naklejki. Widziałam je jakiś tydzień temu w Empiku, kiedy rozglądałam się za figurką Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Littlepip, ile za to dałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Kupione w Polsce w galerii krakowskiej. Dałem tyle co normalnie za taki zestaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) pojawiło się nowe pisemko poniakowe, poświęcone kinówce EqG. Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Nie wiem, czy była tu już wzmianka, ale prawdopodobnie 07-08-09 kwietnia w biedronce będą dwa kucyki - Twilight jako unicorn i Ploomete razem za jedyne 25 zł Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie wiem, czy była tu już wzmianka, ale prawdopodobnie 07-08-09 kwietnia w biedronce będą dwa kucyki - Twilight jako unicorn i Ploomete razem za jedyne 25 zł Oprócz tego będą jeszcze trójpaki blind bagów: Rairty, Photofinish i ten trzeci / Octavia, Lyra, Lily Lilac / Cheerlie, Silver Spoon i jakiś tam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ja się pochwalę moją znikomą kolekcją. Z jednej strony chciałabym mieć tego więcej, ale z drugiej szkoda kasy :/ Tym się mogę pochwalić - tablica korkowa a na niej kucyki ^^ Taka gazetka z naklejkami, niektóre niestety należą do tych strasznie krzywych. A oto moje figurki wraz z tanią podróbką przerobioną na AJ A i mam zamiar kupić pluszaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Violett, Uszatka, wielkie dzięki za info! Oby w moich Biedronkach były... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Możę kupię z Octavią. Zobaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ciekawe za ile... Jeśli jakoś bardzo tanio, to może by się nawet coś kupiło. Echh a i tak mam ochotę na Tropical Storm z 9 fali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Oprócz tego będą jeszcze trójpaki blind bagów: Rairty, Photofinish i ten trzeci / Octavia, Lyra, Lily Lilac / Cheerlie, Silver Spoon i jakiś tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie lubię EG, ale gazetę już widziałam i wygląda zachęcająco, cieawe, jaki ten plakat, naklejki też fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ciekawe za ile... Jeśli jakoś bardzo tanio, to może by się nawet coś kupiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Ploomete z Twalotem mam od dawna, w ogóle ten zestaw jest od dawna. Ona ejst jakas dziwna, kupiłam ze względu na cenę xd Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Może skuszę się na trójpaki, Ploomete z Twalot nie chcę. Mam już jedną Twi [z 3paku z Krysią i Celestią] i więcej mi ich do szczęścia nie trzeba [chyba, że Twilicorn]. Jak mi się coś podoba, a drogie nie jest, to sobie kupię. Ale recolorom zazwyczaj mówię stanowczo nie! Ale trójpaki są akurat zacne. Szczególnie w biedrowych cenach xD Obiecałam sobie nie kupować tego syfu, odpuściłam dla jednej Kryśki i mi się kurde nawet spodobało. Raz na jakiś czas, tylko konkretne sztuki z przeceny. W sumie takie BB fajnie obok smoków na półkach wyglądają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Może skuszę się na trójpaki, Ploomete z Twalot nie chcę. Mam już jedną Twi [z 3paku z Krysią i Celestią] i więcej mi ich do szczęścia nie trzeba [chyba, że Twilicorn]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 To tym bardziej nie. Nienawidzę czesać nawet swoich włosów, więc po co mi dodatkowy, imho szkaradny, problem xD A żeby off topu nie było- moja kolekcja liczy obecnie: a)blind bagi: Z 9 fali- Fluttershy, RD i Kredens Celestię, Chrysalis, Twilight z brokatowym rogiem b)kuce do czesania: -jakąś żółtą klacz z G2 o zielonych, kryształowych oczkach. Princess Jakaśtam -2 kuce G3 z Maca -4 bardzo fajne podróby G? Imho ładniejsze niż Hasbrowskie, bo przynajmniej nie takie spaślaki i są bardziej końskie -3 podrób G1- dostałam od kolegi na szkolne Mikołajki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 U mnie trójpaki z kucami (jeden z Cherilee, jeden z Hoity Toity i jeden z Octavią) w Biedrze są już od ubiegłego tygodnia i chyba nikt ich nie chce kupować, bo ciągle jest 8 sztuk. Podobnie Twi i Ploomete. Zainteresowanie minęło i wyprzedają resztki, których i tak już nikt nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Z ciekawości przejrzałem temat i nasuwa mi się jedno stwierdzenie: skąd do siana bierzecie na to kasę? Widząc kolekcję ZłegoKrólika szczęka mi opadła. Ja sam mam parę gadżetów, ale niemalże wszystko zostało mi sprezentowane bądź wygrałem na meetach Jedyne, co kupiłem sam to koszulka, parę komiksów (bo są tego warte) i płyta Evening Stara (którą zresztą miesiąc potem oddałem na aukcję). https://www.dropbox.com/s/sc0cok3a1x31oly/SAM_1626.JPG https://www.dropbox.com/s/ub7z6tacexqbo3j/SAM_1635.JPG Brak jeszcze jedynie I tomu CRISIS:Equestrii, bo znajoma pożyczyła. Jakość zdjęć kartofel, ale taki już urok mojego aparatu :/ Może kiedyś zaktualizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Widząc kolekcję ZłegoKrólika szczęka mi opadła. *zbiera szczękę z podłogi* Tamte zdjęcia są już trochę nieaktualne Na chwilę obecną mam w swojej kolekcji 355 kucyków (dziś mi doszły do kolekcji 2 Lyry do czesania ) a jeszcze idą do mnie około 3-4 paczki + z zagranicznymi się wymieniam na dniach Skąd brać kasę... Hmmm... Ja pracuję ^^" Do tego coś czasem sprzedać na allegro/tablicy - coś zbędnego co się tylko "wala pod nogami", a nie jest śmieciem Do tego czasem dostanę coś w prezencie, albo się wymienię z osobami z zagranicy (lub sprzedam im któregoś kucyka, którego mam w ilości większej niż 1 lub akurat mi na nim nie zależy). No i na allegro sporo jest okazji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 "My Little Ship" Nie no, SKISŁEM XD Mam nadzieję, że to było zamierzone, albo po prostu byłaś zaspana lub pod wpływem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts