Linds Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 No i rozwiązała się zagadka związana z nowym partnerem Twilight. Nazywa się Flash Sentry. Tzn było to do przewidzenia, że to będzie on, ale nie znano imienia. Co o nim myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Hejt. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 W czwartym sezonie niestety go nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Niektórzy myślą, że ten partner Twilight to Comet Tail. http://pl.mlp.wikia.com/wiki/Plik:Comet_Tail.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ale w filmie jednak jest potwierdzone, że jednak Flash Sentry. Aczkolwiek Cadance nie była pewna, co do jego imienia. W każdym razie, to ten kucyk, nie inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Hmm.... Intrygująca sytuacja ;3 Ciekawe czy rozwiną to jakoś w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Nie wiem co o nim sądzić, niech zemrze. Hejtu Hejtu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Hmm.... Intrygująca sytuacja ;3 Ciekawe czy rozwiną to jakoś w serialu. Ponoć w 4 sezonie NIE będzie żadnych nawiązań do EqG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Ponoć w 4 sezonie NIE będzie żadnych nawiązań do EqG. Kamień spadł mi z serca. Dzięki Bogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Wypowiem się po obejrzeniu całego filmu, ale na tą chwilę szkoda że nie będą razem, tak wiem, wtedy nie byłoby to samo, ale romanse w serialu to niestety rzadkość, dlatego chciałabym zobaczyć jakby się to toczyło. Kto wie, może jeszcze kiedyś Twi wróci do świata ludzi, bo alternatywne mane6 będzie miało kłopoty, może wtedy jakoś między nimi będzie więcej niż przyjaźń ^^. A co jak Hasbro trolluje? I jednak wymyślą odcinek z Flashem? Trochę trudno uwierzyć, że pomimo tego iż Twi wpadła na Flasha (+rumieniec) nic między nimi więcej nie będzie. Rozumiem, miało nie nawiązywać, ale w każdej chwili mogą wymyślić odcinek niezgodny z tym co mówią, jak to Hasbro - lubią trollować. Tak jak pisałam na początku, końcową opinię na temat Flasha dam jak obejrzę cały film, bo może się jeszcze zmienić, bo podobno to były chłopak Sunset Shimmer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Nope.avi Ma nie być nawiązanią EG do 4 sezonu bo zabiję :_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Przecież Equestria Girls to spin-off MLP:FiM, więc tym bardziej nie ma mowy, by w 4 sezonie były nawiązania do tego filmu. Heh. Jeżeli pojawiłby się odcinek o Twilight i Flash Sentrym to tylko z jednego powodu - fandom tradycyjnie zacząłby się drzeć "Chcemy tego! Chcemy!". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Choć niewykluczone, że wątek miłosny pomiędzy Twilight i zapewne Flashem musi w końcu nastąpić, razem tworzą FlashLight, to przeznaczenie xD. A tak w ogóle, jak w 4 sezonie mane6 pojedzie do Kryształowego Imperium będą musiały zauważyć Flasha, może nie będzie on jedną z głównych postaci, ale powinien się pojawić choćby w tle. Tak czy siak każda księżniczka powinna mieć swojego księcia, kwestią czasu jest kiedy to nastąpi, moim zdaniem . Hmm... W sumie może Hasbro chce przystopować ze zmianami, w końcu ostatnimi czasy było ich bardzo dużo (Discord po stronie dobra, Twi staje się alicornem, przechodzi do świata ludzi - wielkie zmiany w krótkim okresie czasowym). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Nie, nie będą musiały zauważyć Flash Sentriego. MLP:FiM nie ma z góry ustalonej chronologii - większość odcinków to luźne przygody, które można ustawiać sobie w dowolnej kolejności. Zaś EqG to spin-off, czyli nie ma wpływu na serial. A jeśli to cię nie przekona to chronologia + to, co mówi Cadance pod koniec filmu EqG: Flash Sentry jest NOWYM gwardzistą.Równie dobrze też mogą nie pokazać wątku miłosnego, a fani i tak powiedzą: "Dzieje się! Dzieje! Ino z kamerą nie idą do nich, by dać im nieco prywatności". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 A Aglet uważa, że szkoda Przydałby się jakiś konkrety wątek miłosny oprócz Kredens x Czajnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Po zobaczeniu zwiastuna pomyślałam : Ale ładny guardian Po przeczytaniu tego tematu i uświadomieniu sobie że ma być "chłopakiem" Twilight mam prośbę : Niech zgnije w piekle Wątek miłosny ? I to jeszcze z....z Twiley ? To była ostatnia rzecz jakiej się spodziewałam.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Po zobaczeniu zwiastuna pomyślałam : Ale ładny guardian Po przeczytaniu tego tematu i uświadomieniu sobie że ma być "chłopakiem" Twilight mam prośbę : Niech zgnije w piekle Wątek miłosny ? I to jeszcze z....z Twiley ? To była ostatnia rzecz jakiej się spodziewałam.... Ny martw się, nie będzie go w 4 sezonie ^^ chociaż według mnie... trochę szkoda... ale tylko trochę Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Eliza Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Ja po obejrzeniu EqG mam nadzieję, że jednak go wkręcą w 4 sezon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Nie mówmy nie, bo wszystko może się zdarzyć, Hasbro trolluje na każdym kroku + przewaga fanów. Ale to spin-off więc nie mogli by tak zrobić.. z drugiej strony anty fani Flasha .. co by się działo :_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Może i się nie pojawi w czwartym sezonie, ale jest jeszcze opcja że pojawi się w późniejszych, choćby w tle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Jakie to urocze. Jeśli coś z tego będzie to na świecie pojawi się FlashLight A tak na serio - moim zdaniem to tylko epizod. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jakie to urocze. Jeśli coś z tego będzie to na świecie pojawi się FlashLight A tak na serio - moim zdaniem to tylko epizod. A nie czasem FlashSparkle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Hejthejthejthejt. Wolę MLP bez żadnych wątków miłosnych u głównych bohaterek. Cieszę się ze nie będzie o nim wzmianki w 4 sezonie, jeszcze tego brakowało. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Pani powyżej ma racje. W mlp magia polegała na tym że nie było żadnych "słodziutkich miłostek" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wątek miłosny nawet mi nie przeszkadza. Niech se już ten gościu będzie. Tylko... Flash Sentry? To już Brad był lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się