Gość Elsword Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To są okrutne spoilery niż ten z "One ba apple". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To są okrutne spoilery niż ten z "One ba apple". Okrutne xD, no weź. Jak byśmy mieli środek akcji a nie początek odc to by było coś . (Chyba ,że chodzi Ci o ?przemoc? w odcinku, czy co ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nie , chodzi mi te czerwone oczy bo myślę że Trixie normalnie ma tam lasery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nie ' date=' chodzi mi te czerwone oczy bo myślę że Trixie normalnie ma tam lasery.[/quote'] Hahah....Naprawdę fajnie by było. Btw http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121126212150/mlp/pl/images/f/fd/Mlpfimepisode305pic-4_3_r560.jpg Trixie ma czerwone oczka , bo ma czerwony amulet. Skoro Twilight na tym obrazku ma zielony to powinny się jej oczy świecić na zielono . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 W wypadku Twilight pewnie niedopatrzenie albo jest zbyt potężna,by magia tak na nią działała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 No też tak może być , sobotę się zobaczy jak to będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Btw łapcie: Twixon, żeby nie psuć klimatu to jej oczu nie pomalują, może o to chodzi. Ja w sumie nie wyobrażam sobie Twi z zielonymi laser beami w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ja tak robię że oglądam spoilery i nie psuję sobie tego co tam będzie , a niektórzy mówią ze nie oglądają spoilerów bo nie chcą psuć niespodzianki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ja tak robię że oglądam spoilery i nie psuję sobie tego co tam będzie ' date=' a niektórzy mówią ze nie oglądają spoilerów bo nie chcą psuć niespodzianki.[/quote'] W moim przypadku jest tak ,że im więcej wiem tym bardziej się niecierpliwie . W sumie nie wiem jak można psuć sobie niespodziankę znając niecałą minutę odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 No właśnie dal mnie to trzeba gdzieś 3-5 + minutowego spoilera żeby zepsuć niespodziankę albo spoiler w którym Twilight przegrywa to wtedy masakra jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Widzę,że butik Rarity zmienił trochę klimat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Widzę' date='że butik Rarity zmienił trochę klimat [/quote'] Dobrze powiedziane. No może podyskutujmy o kolejnym odcinku. Sleepless in Ponyville Spojler: Przy ognisku, Rainbow Dash postanawia podzielić się fantazyjnymi i strasznymi opowieściami, sprawiając że Scootaloo zaczynają dręczyć straszne i wyraziste koszmary. Scootaloo chce pozbyć się koszmarów, ale nie chce, aby inni uznali ją tchórza. To może być ciekawe, ale zależy od tego jakie to będą koszmary(i jak bardzo będą wiązały się z rzeczywistością) i opowieści Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Rainbow pewnie opowiedziała Scootaloo opowieści o kucykach,które nigdy nie zdobyły słodkiego znaczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 A co sądzicie o Wonderbolts Academy czy poznamy Spitfire beż kostiumu i czy Sorain zakocha się w Rainbow ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Twixon, no prawdopodobne , mam tylko nadzieję, że będzie ta historyjka będzie tak dobrze pokazana jak te w " MMMystery on the Friendship Express " . Anonim, fajnie by było. "czy Sorain zakocha się w Rainbow ?" Oj ciężkie pytanie Btw obrazek z odc o Wonderbolts Academy Kim jest postać obok Rainbow ? A w tyle to co pas startowy ? Na ziemi ? Ja myślałem ,że Wonderbolts Academy jest w Cloudsdale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 eeejje je ej (obrazek wyżej) czy widzicie tam daleko takiego niebieskiego pegaza (ostatni) Czy to nasza Cloudchaser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 De_Simon To jest Polska a można to poznać bo tej nie dokończonej autostradzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 De_Simon To jest Polska a można to poznać bo tej nie dokończonej autostradzie Padłem na miejscu..... Mrs.Octavia, raczej masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121110182007/mlp/images/6/63/Flyers.png Padłem na miejscu..... Mrs.Octavia, raczej masz rację. Ta postać obok to nie Spitfire ? oczy i grzywka pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ta postać obok to nie Spitfire oczy i grzywka pasuje No masz rację, ja tego nie zauważyłem. Obrazek: Co o tym sądzicie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 A4? (jak już jesteśmy przy żartach o autostradzie) To chyba pole treningowe dla rekrutów, coś jak w odcinku o najlepszym zwierzaku. Wiecie, ze "niech wygra najlepszy".... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Jestem ciekaw kiedy będzie odcinek z Rarcią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ta postać obok to nie Spitfire ? oczy i grzywka pasuje No raczej nie..... Spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Jestem ciekaw kiedy będzie odcinek z Rarcią Może będzie na razie nie znamy wszystkich tytułów po których można by było się czegoś domyśleć. Jestem ciekawy co będzie w 60 odcinku, bo nazwy nie znamy. Za to 61 to "Apple Family Reunion", a 62 "Spike at Your Service". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Coś czuję, że 62. "Spike at Your Service". będzie odcinkiem o Rarity i Spike, gdzie nasz smok zrozumie, że nie powinien być sługą "Rzadkości" (wykorzystywała go). Pokłóci się i odejdzie, ale powróci bo zrozumie że... cośtam. Tak coś czuję, że tak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się