Fragin Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Co? Skąd ten wniosek, wyraźnie jest napisane, że w sobotę, to spoiler w końcu... Tylko czy prawdziwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Huehuehue, wreszcie piosenka, 3 odcinki bez piosenki już, mimo że genialne, to jednak czegoś w nich brakowało i to coś właśnie nadchodzi. Piosenka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Spoiler najnowszego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 YAY... szykuje się super impreza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 HNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGG cały spoiler numer 2: http://family-room.ew.com/2012/12/21/my-little-pony-friendship-is-magic-exclusive-video-applejack/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 O boże! czemu mała Applejack musi być taka słodka >.< -I`m Applejack! myślałam że umrę z nadmiaru słodyczy ;_; i czy tylko mi się wydawało że Babcia Smitch przeklęła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 *Wiej patrzy na małą AJ* NGGGGHHHHHHH..... *Pada na podłogę po chwili przyjeżdża karetka* -Dawać go do szpitala! Powód utraty przytomności: Za duża słodkość. Stan: Krytyczny! Natychmiast go na badania! Musimy sprawdzić czy serce to wytrzymało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 HHHHHHHHHHHHNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG A tu z Facebookowej strony Hub: Ktoś dopisał "She's reading them a clopfic"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 jak się wam nie chce czekać do 16 30 , możecie sprawdzić yayponies czy nie ma może odcinka do ściągnięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 jest już cały odcinek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Teraz tylko czekać na napisy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SNA2_Og8r90 mamy napisy !!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 http://mlp-fim.com/60 nazwy i fabuła ostatnich 4 odcinków są dla nas tajemnicą w 3 sezonie zostało nam 5 odcinków, spike at your service i 4 tajemnice przekopując się przez starsze spoilery czeka nas jeszcze powrót Discorda i duet Rarity&Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 A cytując EQD, jeden z nich na pewno będzie miał tytuł "Keep Calm and Flutter On". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 to będzie odcinek po tym następnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 So much Yay... To tylko czekam na odcinek tylko dla Rar i będę miał boską trójcę załatwioną :3 (Yup! AJ, FS i Rar are the best ponies) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 http://mlp.wikia.com/wiki/Keep_Calm_and_Flutter_On wpis na amerykanskiej Wiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 A co z fluttershy jako smok ?? Zwykła plotka to była ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Następny zapowiedziany odc coś sugeruje... Być może właśnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 we wcześniejszych spoilerach było - Fluttershy jako smok - Powrót Discorda - Duet Rarci & Octavii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/12/keep-calm-and-flutter-on-synopsis.html Mina Twilight adekwatna do treści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Aj ty Niklasie, ja chciałam to ogłosić, ale musiałam spadać! :< Umrzyj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Szczena mi opadła jak przeczytałem co bedzie w tym odcinku z flutter. 3 sezon jest na prawde dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Mnie też opadła szczena. Szykuje się zajebiaszczy odc. Będzie chyba lepszy nawet od pojedynku Trixie vs. Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nawracanie Discorda? Aż muszę to zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się