max6x8 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 A może porostu odcinki będą dwa razy dłuższe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A może każdy odcinek 4 sezonu będzie trwał 30 minut. Te 10 minut w 26 odcinkach będzie tworzyc 13 odcinków więcej. Takie moje rozumowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ludziska, mam coś: Jak myślicie? Fake? Obstawiałbym fake, ale z drugiej strony... Pamiętacie, gdy na początku MLP był najazd na to, że Rainbow Dash jest lesbijką? Przyznajmy szczerze, im zależy tylko na zyskach... Więc na pewno chcieliby uniknąć wszelkich skandali... Niewykluczone więc, że dadzą Dashini chło... ogiera 'na siłę', żeby nikt się ich nie czepiał. Co Wy o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Fake i tyle, byłem na jej profilu i nie widziałem takiego komentarza. Nie przeszkadzał by mi taki rozwój wydarzeń, ale niestety ktoś sobie zrobił jaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Akurat to, że na jej profilu tego nie ma, dowodem nie jest. Wszak mogła to usunąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Co by było bez sensu, po za tym Lauren nie zajmuje sie już serialem, dodatkowo, nikt od nich nie może zdradzać takich rzeczy, tylko tyle na ile im pozwolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ktoś po prostu zrobił tumblra o wyglądzie devianta Lauren, i tyle xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ja nie sądzę żeby zmieniali czas długości odcinków. Może dopiero zrobili 13 i robią kolejne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Długości odcinków nie zmienią raczej, bo jeżeli w odcinek włożysz reklamy to masz 30 minut (ktokolwiek kiedykolwiek oglądał live streama ten wie jak wygląda tam sprawa reklam -> sam nie wiem, które bardziej irytujące te z HUBa, czy po każdym ładowaniu MLG (nawet jak stream zdechł sam)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Rainbow Dash będzie mieć chłopaka... chciałbym to zobaczyć. To materiał dobry na fanfica czy fan arta, ale wydaje mi się jakoś dziwny jako pomysł na odcinek. Dobry lecz dziwny, i raczej nie mający przyszłości. Stawiam że to fake lub zwykły joke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Occultist Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Tu macie dwie piosenki które (prawdopodobnie) mają się pojawić w 3 sezonie. Jak już były to przepraszam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Były na bank, ale odświeżenie się przyda, ja mógłbym ich w nieskończoność słuchać :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Skoro piosenki u mnie są takie super co maja być w Sezonie 3 to ODC. będę naprawdę fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Dlaczego każą nam tak długo czekać!!!?! Zastanówmy się spokojnie. Ostatni odcinek 2 sezonu zostały wyemitowany 21.04.2012 [21 kwiecień 2012 r]. Dziś jest 1 wrzesień. Od tamtego dnia do dzisiaj minęło:77 dni!!. Skoro 3 sezon ma być w połowie września to zostały 2 tygodnie=14 dni!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Będzie na przełomie września/października.Nie martwcie się czekanie potęguje apetyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Na zagranicznych forach ludziska piszą,że będzie 21 października. Nie wiem czy do tego czasu wytrzymam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BambiK Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 http://www.fge.com.pl/2012/09/prawie-jak-nowy-odcinek-mlpfim.html ludziska został tylko tydzień sezon trzeci rozpocznie się ósmego września YEY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Zanim ktokolwiek z Was, drodzy czytelnicy dostanie ataku serca, od razu mówię, że niestety jest to nieporozumienie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania Jak już coś wrzucasz to nie stosuj zasady tl;dr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja tam mogę czekać nawet 2 miesiące jeszcze byle by 3 sezon nie był tym ostatnim... ja tam słyszałem że 3 sezon ma być pod koniec września, Początek pażdziernika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Umieram z tego czekania. Kiedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Nigdzie nie jest napisane że są nieśmiertelne To że żyją na ten moment ponad 1000 lat to nie znaczy że im też się w końcu skończy czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Alicorny,kryształowe kucyki,jednorożce,pegazy i ziemskie kucyki. Kto wie jaka nowa rasa wejdzie w trzecim sezonie. Nie wytrzymam do tego czasu xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 @Up Kryształowe kucyki nie będą sie znacznie wyróżniać od innych tylko inna kultura itp.itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Ale mnie naszło, czym mogą się wyróżniać kryształowe kucyki... Tak sobie oglądam pierwszą generację i tam są kucyki z tęczówkami jak kamienie szlachetne (kryształy). Jakby jednak się mnie zapytać co o nich sądzę, to mówię, że są Creepy. Kryształowe może też się odnosić, że żyją za kryształowymi górami na północy Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Ale mnie naszło, czym mogą się wyróżniać kryształowe kucyki... Tak sobie oglądam pierwszą generację i tam są kucyki z tęczówkami jak kamienie szlachetne (kryształy). Jakby jednak się mnie zapytać co o nich sądzę, to mówię, że są Creepy. Kryształowe może też się odnosić, że żyją za kryształowymi górami na północy Equestrii. Może i masz rację ale jakoś w to nie wierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się