Rarity115 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 To jest clip z Crystal Empire. Prawdopodobnie są to kucyki zamieszkujące to miasto,ale są zbyt...smutne i za bardzo do siebie podobne. Po za tym prawdopodobnie to jest czarny charakter,który wystąpi w s3. Ma na imię King Simber. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Wybacz,Dźem,ale chciałam też coś znaleźć i dać rozszerzone wiadomości. Wybacz,że wstawiłam dokładnie to co Ty wstawiłeś w linku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 A nawet: http://www.fge.com.pl/2012/10/magiczne-aktualnosci-instant-viii.html#more cała lista tego co wyciekło: - kolejne potwierdzenie że 3 sezon to nie koniec kuców - wkrótce pojawi się oficjalny OST - Manehattan - Królestwo Gryfów - opuszczona księżycowa kolonia Luny (Children of the Night nagle mi się skojarzył) - pradawny konflikt Luny + Celestii - powrót Discorda w mniejszym lub większym stopniu - Alicorn stanie się oficjalną nazwą zamiast "Pegacorn" - Starswirl jest odpowiednikiem naszego Merlina - więcej mitologicznych odniesień i kreatur - więcej technologi ale bez przesadyzmu i mały bonus co do nowego badassa: King Somber + Sombrero + Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Nareszcie jakieś szczegóły Miałem zamiar też to wstawiać ale ubiegły mnie aż 3 osoby :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 To sprawia, że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać 3 sezonu, który pewnie będzie jeszcze lepszy niż dwa poprzednie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Urywek świetny, mam nadzieje że szybko obejrzę w całości ten odcinek. Już nie mogę się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Dat antagonista <3 <3 <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?v=946725347899 część 1 z ODC MLP:FIM Pinkie pie normalnie Feel like a ninja jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 o boże ale wszyscy z wyjątkiem mane6 są smutni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 o boże ale wszyscy z wyjątkiem mane6 są smutni Moim zdaniem to król Somber maczał w tym palce. Zauważcie,że gdy rozmawia z Twilight to zielone oczy Somebra pojawiają się w jej myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Mmmm zapowiada się ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Wiedziałem, że się złamię i obejrzę ten filmik... No cóż, nie wyjaśnia on wszystkiego, więc nie żałuję. Zapowiada się odcinek w dość przygnębiającej atmosferze - lubię to! Kryształowe kucyki wyglądają uroczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Ja dałem już link bo na facebooku mi się to pojawiło. I tylko najlepszy moment PP jako Ninja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Biorąc pod uwagę wszystkie informacje na temat 3 sezonu muszę przyznać,że mam niezły fangazm:pinkie2: Zapowiada się naprawdę interesująco,nic tylko czekań na listopad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Szczerze to na fb się trochę obraz spóźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Zobaczcie znalazłem to samo tylko z napisami PL o mam takiego użytkownika na suba ma nick "MW3Chyba". http://www.youtube.com/watch?v=MxQ_ADQLSWo&feature=g-all-u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snowflake Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Wszystkie te kryształowe kucyki mają takie kanciaste te białe plamki na oczach... :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Co potwierdza, że kwadratowe refleksy oczy nie były błędem grafików, jak mówiono xd Ale co jak co, będzie zaiste ciekawie, zwłaszcza, że widać po klaczy rozmawiającej z Twilight, że coś niecnego się kroi :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Tylko żeby nagle nie zmienili całego 3 sezonu w jakieś walki, mordobicia, super-złoczyńców i innego Ben Tena, mam nadzieję, że MLP nie straci swojego uroku i dalej pokażą jakieś odcinki z CMC, magię przyjaźni etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Wracam sobie do domu po 3 dniach bez neta a tu takie wieści i ten filmik, tyle wygrać, juz sie nie moge doczekać Czuje sie jak maniak jakiś, ale dobrze mi z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Nie mam nic przeciwko mordobiciu ^^ Wolę mordobicie od tej całej tęczowej magii przyjaźni. I powtórzę: Dat antagonista! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Tylko żeby nagle nie zmienili całego 3 sezonu w jakieś walki, mordobicia, super-złoczyńców i innego Ben Tena, mam nadzieję, że MLP nie straci swojego uroku i dalej pokażą jakieś odcinki z CMC, magię przyjaźni etc. Zgadzam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 hejka !! nie wiem , czy już ktoś dawał ten film tutaj , ale to jest fajny spoiler 3 sezonu . ( jeśli już był proszę o kontakt na PW , to go usunę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 BRONIESiPEGASIS To już było xD. Zwrócie uwagę na kryształowych mieszkańców imperium. To same ziemskie kucyki. Ciekawe jakiego to kryształowego serca szuka Twilight,aby uchronić ich przed zagładą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 EPIC będą te ODC. jak Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się