Skocz do zawartości

<<Spoilery>> sezon III

Lukiner

Recommended Posts

Zapewne już wiecie Trzynasty, finałowy odcinek trzeciego sezonu. Takie małe streszczenie

Twilight rzuca zaklęcie, która zamienia znaczki oraz przeznaczenia wszystkich jej przyjaciół, a jedynym sposobem na odwrócenie go jest napisanie swojego własnego zaklęcia. Nie zdaje jednak sobie sprawy z tego, że dokonując tego wielkiego wyczynu, wypełni swoje przeznaczenie, zostając księżniczką.

• Odpowiedzi 1.7k
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Nie interesowały mnie spoiler do finału, ale jeśli streszczenie od Aresa to prawda to brzmi dennie. Po co mialaby wrzucać takie zaklęcie. Twilight zawsze zdawała sobie sprawe ze to dosyć niebezpieczna zabawa. Do tego, jeśli wymyślenie czaru powoduje bycie księżniczką, to raczej byłoby ich więcej niż trzy. A taki Starswirl Brodaty? To dopiero musiałby być ultraprincessa.

Sciągnołeś to z wiki MLP. każdy tak może zrobić.

A kto powiedział,że tak zrobić nie można?Ten spoiler nie został tu jeszcze dodany,a więc nie rozumiem powodów ku którym on miałby go tutaj nie wstawić.

A kto powiedział,że tak zrobić nie można?Ten spoiler nie został tu jeszcze dodany,a więc nie rozumiem powodów ku którym on miałby go tutaj nie wstawić.

A czy ja coś mówię, że nie miało by to być wstawione mówię, że każdy mógł sobie tak zrobić.

Możecie mnie za to znienawidzić, ale ja nie tylko nie mam nic przeciwko Twilight-Księżniczce-Alicornowi, ale wręcz chciałabym, by tak było (w zasadzie wyczekiwałam kiedy takie coś nastąpi już po obejrzeniu kilku odcinków pierwszego sezonu), w końcu Księżniczka nie wzięła jej pod swoje skrzydła, nie uczyła przez wiele lat i nie wysyłała na niebezpieczne misje dla własnego widzimisie. Już na początku sezonu trzeciego zaznaczyła, że ma co do Twilight poważniejsze plany i czy to faktycznie będzie Księżniczko-Alicorn, czy jakaś inna rzecz, to najprawdopodobniej wprowadzi spore zmiany, ale zmiany są dobre i potrzebne.

A co jeśli powrócą wszystkie złe kuce? Ktoś wcześniej wspomniał, że przeciągnięcie Discorda mogło być takim przygotowaniem się na najgorsze.

Chrysalis + Sombra + ewentualny nawrót "syndromu" Nightmare Moon = epicki finał?

A ja nie chciałabym wszystkich złych sił w jednym odcinku ;__;

Chaos gorszy niż za grzaniem tronu przez tyłek Discorda. Może się to wydać super-duper-uper epickie, ale w rzeczywistości nie zawsze powali.

Oglądając najnowsze promo, zauważyłam uścisk mane6 za pomocą EoH, tego jeszcze w żadnym odcinku nie było, więc może jednak Hasbro się z nas nabija i ona zrezygnuje z bycia księżniczką? :D Czas pokaże...

(Ten filmik, sekunda 0,5:

)

Wrzućcie trochę luzu i obejrzyjcie to, super przeróbka (filmik powala, od śmiechu aż łzy mi lecą xD) [ŁAT?!]:

I jeszcze podniosę Was na duchu:

Nie ma co płakać, krzyczeć i piszczeć że będzie beznadzieja. Przypomnijcie sobie jak było gdy pierwszy raz obejrzeliście MLP, też płacze, krzyki i piski że beznadzieja? :D

Chciałabym zobaczyć w ostatnim odcinku:

-Piosenkę (nawet nie jedną!)

-Sonic Rainboom!

-Zamiana Celestii z kimś tam i ona zostaje kucykiem wielkości Twi ^^.

-Lunę! Jak nic Lunę najlepiej na dłużej niż 5min!

-I ogólnie humor, epic walka (czy coś takiego), Discord po stronie chaosu (chociaż na chwilę niech go poniesie ;] ).

-I niech ten odcinek pobije Ślub w Canterlocie, mój ulubiony, liczę na więcej takiego typu odcinków.

Z całym szacunkiem, ale ja już go tutaj widziałem i to nie raz, nie dwa.

Popieram @up. I nie rzucam bluzgami na nikogo dopóki nie zobaczę odcinka.

Moim zdaniem po prostu nie ma co snuć sto milionów różnych teorii, kto kim będzie, kto się z kim zamieni, itd itp, jak i tak znając życie żadna z nich nie będzie w 100 procentach trafna.

Będzie nam dane dożyć odcinka to zobaczymy, ot co.

@edit: At the other hand, trochę skłamałem że nie rzucam bluzgami dopóki czegoś nie zobaczę jako pewnego, bo gdy pomyślę o ludziach w Equestrii, to jedyne co mi na myśl przychodzi to bogaty zasób bluzg :)

@edit2: Czytam sobie tak pierwszą stronę tego tematu, a tam toczyła się dyskusja o tym, czy w trzecim sezonie pojawi się jakiś nowy "mane" kucyk, oto post z jednym z argumentów przeciwko:

wątpię by dodali nowego, można zobaczyć, że wśród mane6 mamy: 2 pegazy, 2 jednorożce i 2 zwykłe czyli dodanie nowego zachwieje tą równowagą. Jeśli już dodać to po jednym z każdej kategorii.

No i teraz, i tak ta równowaga zapewne będzie zachwiana po finale sezonu, więc może w S4 jakiś nowy unicorn żeby to wyrównać? Nie wiem. Aczkolwiek czuję, że właśnie zaprzeczyłem temu co wyżej napisałem o tym, że nie snuję przyszłościowych teorii :D

Lerloare, ludzie w MLP to tylko plotka (moim zdaniem), równie dobrze mogłabym zrobić screena z tego promo i powiedzieć, że połączą My Little Pony z Littlest Pet Shop:

.

Z każdym dniem przybywa Brony i niektórzy mogą mieć dziwne pomysły, powiedzą coś dla żartów, później ktoś tą plotkę poda dalej i dalej, może nawet trafi do jakiegoś większego portalu, bo koleś który to wymyślił miał tam znajomego, z którym zrobili sobie razem wczesne Prima Aprilis (ale wymyślam xD).

5dni do nowego, +7dni do Koronacji, damy radę! ;D

ludzie w MLP to tylko plotka

Przepraszam, wiem co masz na myśli, ale moja natura nie pozwala mi tego zostawić, muszę się przyczepić - ludzie w MLP to rzeczywistość już wieeele lat. :)

Przepraszam jeszcze raz :rd8:

Ktoś powiedział że do nowego odcinka 5 dni a do koronacji 7 to znaczy że w sobotę normalny odcinek a w poniedziałek ten z koronacją czy ja coś źle ogarnąłem? :P

Nie spamię, tylko uprzejmie się pytam, jeśli ktoś uważa to za spam, to przepraszam :<

Czy to jest coś jak dwuodcinkowy finał czy coś zupełnie nie związanego z Twi która spieprzyła wszystkim CM?

Nic o tym nie wiem, serio! Wszędzie trąbi się tylko o koronacji...

Pan jest nowy? My panu wszystko wyjaśnimy.

- Sezon ma jednoodcinkowe zakończenie.

- Koronacja to będzie pewnie odcinek o typowej zamianie „mistrza z uczniem, kiedy to obydwaj rozumieją, jak trudno jest być tym drugim.”

Swoją drogą, czy możemy liczyć w ostatnim odcinku na więcej niż:

„To jest XXX ty, Twilight Sparkle się tym zajmij/Jest źle, armia nie daje sobie rady, więc potrzebujemy Elementów Harmonii/Droga Twilight/Hahahahahaha.” od Celestyny?

Potwierdzono 26 odcinków w sezonie czwartym. Skaczę z radości :D

@down: Heh, dopiero co mamy pierwsze takie prawdziwie oficjalne potwierdzenie S4, a tu już by się premierę chciało ;D jedno jest pewne, po finale S3 za 11 dni, na pewno czeka nam dosyć długi okres bez nowych odcinków.

@down2x: Intuicyjnie bez wnikania w źródła, ja uważam że będzie tak jak zawsze ;] październik/listopad tego roku

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts