Amolek Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 A takie tam Moto G Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Zmiana systemi i zmiana tapety. Jeszcze porządek na pulpicie http://i.imgur.com/p2yyfBP.png Edytowano Październik 1, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Kitana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Mój telefon Edytowano Październik 2, 2014 przez Zoameldar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Nowy styl mający podrabiać iOSa a tapeta jakaś domyślna: Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Też nie wiem o co chodzi... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Najdziwniejszy pulpit, jaki widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Też nie wiem o co chodzi... Ciekawa tapeta ;D Discord byl by dumny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 No, aktualnie poprzez moje problemu z Windowsem, moja tapeta uległa "drobnej przemianie": Coś z tym kombinuję, ale jakby ktoś znał na to lekarstwo, to byłbym wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Dujm to zaćmienie w tle :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 http://i60.tinypic.com/9jhkds.png Five night at Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Ale co was to obchodzi.... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Tapeta jest w zasadzie zmienna, więc na dole "pięknie" wkleiłam całą resztę XDDD poza tym było tu dość dużo dziwnych ikonek ;-; podzieliłam je na dwie grupy czerwone - mamy zielone - Siostry bez kolorku - były tu i niech zostaną. nic tak bardzo nie należy do mnie... ;-: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 A oto mój skromny pulpit(z milionem ikonek): Odkąd pamiętam, to zawsze miałem pulpit zawalony ikonkami(niezależnie od tego, ile razy instalowałem windowsy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Tak bardzo nowa tapeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Uwaga duży obrazek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Iii... Nowa tapeta na Sonym http://puu.sh/cgeRC Edytowano Październik 17, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Takie tam z SS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Takie tam z SS Po tapecie zgaduję, że prawdopodobnie (nie jestem pewny) jesteś fanem Spitfire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Tak wiem to nie Ameryka. Ale co poradzę lubię Halloween 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Nowy pulpit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Halloween się skończy więc czas na zmianę. Tak wielki smok to dobra zmiana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się