Jonathan Cloud Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Desynchronizuję cząsteczki twojego ciała zamieniając cię w proszek, po czym zakopuję :3 Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Podkradam się niedaleko szczytu, po czym ciskam tam wiązką granatów napalmowych, które opakowują odłamkowy. Po eksplozji czekam aż wierzchołek góry i to co z ciebie zostało zgaśnie. Wreszcie wchodzę w glorii. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przygniata Ciebie bardzo, ale to bardzo gruba księga z napisem głoszącym, że jest to Wikipedia, dzieła dokańcza trochę cieńsza Nonsensopedia, również Ciebie przygniatając. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Rzucam się na ciebie i wyrywam na żywca paznokcie, po czym dobijam cię żelaznym kijem golfowym. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=T8r3cWM4JII Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Orly? Let's me take my best pokemon. CHUCK NORRIS READY TO FIGHT!!! Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Podłożyłam typową skórkę od banana, na której spektakularnie zjechałeś na sam dół. Moja góra~~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Nażerasz się płatków Crispy Pops po czym turlasz się na sam duł i krzyczysz "DUDYDUDYDUDDUDUDYDYDYDDUDUD",góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przyszedł Ciasteczkowy Potwór, pomylił Cię z ciastkiem i zjadł. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Rzucam w Cb arbuzem po czym spadasz na dół. Mooooja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Zjadłem tego arbuza i zacząłem strzelać ze zdobytych pestek prosto w ciebie. Trafiłem ci w buzię, ci pociekła ślina na której się poślizgnęłaś i spadłaś na dół do Ciasteczkowego Potwora MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Spalam cię miotaczem ognia. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Upadam obok Ciasteczkowego i Magicznie przywołuje Trolla Norweskiego który wyrzuca Potwora do morza a Cb zabiera do swojej kryjówki w Fiordach Norweskich,mnie kładzie na czubku góry,więc góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Poraz kolejny mój Pokeball z Chuckiem Norrisem... You know what will happen... MOJA GÓRA!!! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 ChuckTwo,wybieram Cie! Góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Czas użyć... Jacka!!! MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 ChuckTwo swoją fajnością wyrzuca Chuck`a na pożarcie Syrenkom w Danii Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Chuck swoimi zdolnościami dyplomatycznymi zawiera sojusz i przymierze z syrenkami. Potem wraca, kopie z półobrotu w górę, która zaczęła się trząść, a ty spadasz. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Wezwałem na wszelki wypadek gang Saints (Święci, Aluzja do Saints Row) i się przydało. Odrazu cię sprzątneli. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Nasyłam na Cb wciekłą niewyżytą 17 latkę,która Ci grozi śmiercią jeżeli nie będziesz jednym z Rosją,ty uciekasz a ja posiadam górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Przychodzę z ciocią Obamą, a ona ładnie prosi, abyś zeszedł z góry. Ty się słuchasz, i posłusznie schodzisz. MOJA GÓRA!!! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Każę Ci czcić Księżniczkę Obamę i śpiewać jej Hymn przy McDrive`je który jest na dole,Ty schodzisz i robisz to co Ci kazałam. Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Nadmuchuję gigantyczną bańkę Wpadasz w nią i odlatujesz w dal. MOJA GÓRA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wpycham Cię do miasteczka Silent Hill,ty tam sobie umierasz a góra jet moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zbierasz kilofem przez łeb. Ja przekazuję niesamowicie wymiętolony banknot stuzłotowy poszukiwaczowi złota o aparycji menela wyposażonemu w śmiercionośne narzędzie. A potem rozkładam sobie leżaczek na szczycie. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się