didisint Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Oddział S.W.A.T.' u wtargnął na górę i używając swoich special weapons and tactics wybili wszystkich szkodliwych i nieszkodliwych osobników znajdujących się na niej. Po skończonej robocie odlecieli helikopterem. Gdy zniknęli za horyzontem, wyszedłem ze swojej kryjówki, po czym wszedłem na pustą i bardzo samotną górę. Moja góra. Edited August 28, 2013 by SQBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Wezwałem na wszelki wypadek gang Saints (Święci, Aluzja do Saints Row) i się przydało. Odrazu cię sprzątneli. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nasyłam na Cb wciekłą niewyżytą 17 latkę,która Ci grozi śmiercią jeżeli nie będziesz jednym z Rosją,ty uciekasz a ja posiadam górę Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Wyjąłem moją magiczną komórkę i zadzwoniłem do Zombie Gata wyposażonego w apokapięści (również aluzja do Saints Row'a). Nie miałeś z nim szans. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Przychodzę z ciocią Obamą, a ona ładnie prosi, abyś zeszedł z góry. Ty się słuchasz, i posłusznie schodzisz. MOJA GÓRA!!! Edited August 28, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Każę Ci czcić Księżniczkę Obamę i śpiewać jej Hymn przy McDrive`je który jest na dole,Ty schodzisz i robisz to co Ci kazałam. Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Przychodzę do Ciebie z aktem własności góry, na którym jest napisane, że jest ona w moim posiadaniu. Podczas, gdy Ty idziesz sprawdzić, czy aby nie oszukuję, ja wchodzę na górę. Moja góra. Edited August 29, 2013 by SQBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Nadmuchuję gigantyczną bańkę Wpadasz w nią i odlatujesz w dal. MOJA GÓRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Wpycham Cię do miasteczka Silent Hill,ty tam sobie umierasz a góra jet moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Zbierasz kilofem przez łeb. Ja przekazuję niesamowicie wymiętolony banknot stuzłotowy poszukiwaczowi złota o aparycji menela wyposażonemu w śmiercionośne narzędzie. A potem rozkładam sobie leżaczek na szczycie. Góra jest moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Zjadłam lody a ty umarłeś z głodu .Moja Góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Pomaga mi Cerebella, która dzięki swojej czapce zrzuca cię z góry. Moja góra^^ Edited August 29, 2013 by Kitsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Postanowiłem, że będziesz "dobrowolnie" uczestniczyć w pewnym eksperymencie. Wpierw poddałem cię działaniu chloroformu, a potem dożylnie podałem eliksir ponyfikujący. Niestety, nie wyszło. Silne drgawki i piana na ustach sprawiły, że nie nadawałeś się do dalszego użytku, dlatego też zrzuciłem cię ze szczytu. Góra jest moja. Leżaczek też. Edited August 29, 2013 by Po prostu Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Wypiłeś truciznę. A zdychaj sobie... Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Osobiście uprowadziłem cię i później z pomocą towarzyszy zza Buga osadziłem w Workucie. Leżaczek oddałem w zamian za pomoc. Góra jest moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Podłożyłam bombę,wybuchła. Ojej, zdechlo ci się...Ale mi jest przykro. Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Słyszysz pukanie do drzwi. Odruchowo odwracasz się w stronę, z której dobiegł ten dźwięk. Zanim zorientujesz się, że coś jest nie tak, dostajesz strzałą w plecy. Twoje truchło spada z ze szczytu. Chwilę później wchodzę na górę, trzymając w ręku moją nieśmiertelną chińską kuszę automatyczną, której w końcu nauczyłem się używać. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Zasnołeś,obudziłam cię,spadłeś z nerwów z mojej góry która jest moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Używam jednego ze skilli - nasyłam na Ciebie plagę komarów. Próbując odgonić te pożyteczne stworzonka, nie zauważasz, że zbliżyłaś się do krawędzi. Na Twoje szczęście udaje Ci się złapać równowagę w ostatniej chwili. Wtedy podchodzę Ja i lekko Cię popycham. Spadasz z mojej góry, a za Tobą lecą komary. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Nie patrzyłeś to ci ją zabrałam-Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Tratuje Cię stado ludzi pędzących na promocję w (tutaj wpisz nazwę sklepu w którym ma być promocja), a następnie w gratisie tratuje Cię masa moherów. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nie sądzę Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Zmniejszam cię do rozmiarów ziarenka i wsadzam w ziemię, czekam aż wyrośnie z ciebie dąb, gdy to następuje ścinam cię piłą mechaniczną i tnę na małe kawałki, ciężarówką transportuję cię do najbliższego, samotnego domku, właścicielowi ofiarowuję ścięte drzewo (ciebie), a on w podziękowaniu zaprasza mnie na ognisko, długo trwa impreza przy ,,twoim'' ogniu. Gdy w końcu gaśniesz zbieram popiół i wiozę cię do laboratorium, tam podczas tygodniowych badań znajduję sposób, by znów zamienić cię w człowieka, tworzenie mikstury zajmuję mi tydzień, ponieważ ma dzienna przerwa to 23 godziny i 59 minut. Gdy w końcu stajesz się człowiekiem wiozę cię na górę, stoi tam rakieta, wpycham cię do niej i odbywasz 10 letni lot w kosmos. Góra jest moja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czytoholiczka Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Bum,head shoot... Moja góra!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Kradnę Ci wszystkie Twoje książki i zakopuje bardzo, ale to bardzo daleko. Kiedy ty zaczynasz ich szukać, góra staje się moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts