Moonlight Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) BRAEBURN! Gdzie jesteś do stu tysięcy beczek pełnych jabłek!?To ja się pytam, gdzie Ty byłaś, gdy wycinali mój piękny "Sad osobliwości'.Wybacz, ale okazało się, że nie mamy pozwolenia na prowadzenie tej "placówki" i musiałam go zamknąć na czas załatwiania wszystkich formalności.Formalności formalnościami, ale ja się pytam, gdzie się podziały moje eksponaty!?Przyjadą jutro, ale dziś musimy zająć się prezentem od mojej bratowej.Prezentem od bratowej? Z jakiej to okazji?Moja bratowa jest fryzjerką i tak zachwyciła się Twoją grzywą, że podarowała mi swoje ulubione drzewo w zamian za możliwość wzięcia Cię za modela do konkursu...W zamian za co? Nie dosłyszałem.Przyjedzie pojutrze.Ale co przyjedzie, przecież drzewa miały być jutro.Będą jutro... Wytłumaczę Ci później, teraz otwieraj paczkę. Troszkę mi się spieszy.Okeeeeey partnerze! Jak mamy nazwać najnowszego członka rodziny drzewnych unikatów?Tak szykowne drzewo potrzebuje imienia godnego prawdziwego milorda. Będzie świetnie prezentować się w moim sadzie, czas zamówić nowe plakaty i.... reklamę, tak! Na całą Equestrię!Czekamy na propozycje! Edited November 4, 2013 by Moonlight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) Apple Stache Edited September 5, 2013 by Draco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Hrabia Jabłonka Le Arbre z rodu Apple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Hippis Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Le Hrabia de Apple Rape Moustache Edited September 5, 2013 by Panda Hippis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czytoholiczka Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Alfonsja...proszę niech to będzie dziewczynka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Alfonsja...proszę niech to będzie dziewczynka . Dziewczynka z wąsami Może Alfons Noble Apple Scented? Jabłka wyglądają podobnie jak te jabłoni pachnącej (Malus coronaria Mill), więc chyba by pasowało. Jak nie Alfonsja, to Alfons, czemu by nie. (Bo KreeLe nie umie sama wymyślać i ukradła pomysł Czytoholiczki. Nazwa dla drzewa by KreeoLe brzmi beznadziejnie, ale czuję, że zrobiła to bo nie chciała spamić i miała zamiar napisać tylko pierwsze zdanie...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Moon... Jak mogłaś?Ale przecież ładnie wyglądasz.Niby tak ale..No i wygraliście konkurs.Ale jakim kosztem!?Ogon Ci odrośnie.Nie chcę się tak pokazywać publicznie, więc pójdę do domu dopracowywać plakaty, a Ty zajmij się nowa paczką. I tym razem bez żadnych przysług! Przez tę Twoją bratową dostałem dziś całą stertę listów od fryzjerek.Komuś tu przeszkadzają liściki od fanek?Zajmij się paczką.Ktoś tu jest dziś straszliwie mało towarzyski... Najnowsze drzewo przysłał nam wujek Orenge z Manehattan. Pisze tu, że to nieudany prezent od przyjaciela. Hah, mi się całkiem podoba. Jak nazwiemy ten niezwykły dar z wyższych sfer? I ruszyła już ankieta dla naszego drzewnego arystokraty. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 To zdjęcie mnie zaskoczyło, dat twarz Ja bym go nazwał Borys - kwadratowy drzewokrzak... nie wiem, czemu wybrałem to imię XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Wiiiiitaaaajciiiee! Dziś Moon mnie opuściła, bo musi załatwić pozwolenie na powiększenie parku osobliwości u wodza bizonów. Ja powinienem to zrobić, ale ona musi w końcu zacząć sobie razić w trudnych sytuacjach. No i miałem zrezygnować z własnego monologu? NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGDY! A więc do rzeczy sadzonki pełne pomysłów. Jest nam bardzo bardzo bardzo przykro, że przysłaliście tylko jedną nazwę, dlatego nazwa podana przez niejakiego MacTavish'a wygrywa walkowerem. Oprócz tego nasz drzewny arystokrata będzie się zwał Hrabia Jabłonka Le Arbre z rodu Apple, pomysłodawcą jest Mrs.Octavia. Śpicie? Obudźcie się! Ja jeszcze nie skończyłem, oooooj nieee. Wczoraj dostaliśmy paczkę z Appleloosy... znaczy się ... Znalazłem dziwne drzewo podczas spaceru i postanowiłem je tu przytachać... razem z 10 innymi kucykami... Oto i znaleziony delikwent:Oszczędzę wam dalszej paplaniny, bo Borys chce pić. Nie pytajcie ile nam to zajęło, ale było warto. Świetnie pasuje do naszej kolekcji. Tylko pozostaje pytanie:JAK JE NAZWIEMY!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 (edited) Może by tak Wspinoczek ! Przez ,,o'' luuuuub Chrysalis Edited March 22, 2014 by Wilczyca Cassidy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Cukierecz... ku! Bardzo pomysłowa nazwa, ale szkoda że tylko jedna. Do miliarda beczek cydru, kochani! Co się z Wami dzieje? Naprawdę nie chcecie już się tu udzielać? Robi mi się przykro na samą myśl o tym, ale mam nadzieję że ktoś tu napisze. I nie tylko tu, jabłoneczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magus Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ja bym to drzewo nazwał dziurawiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Siatkowiec D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churchille Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Dziupelek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riddle Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Serodrzew pospolity, albo po łacinie caselignum pospolitus. Jeśli można dać dwie propozycje, to podałbym jeszcze chrysalkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giercownik13 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Dziurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil miss Rarcia :) Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 pudełko dla kotów albo dąb schowakowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skylen Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Może dziurawiec niepospolity? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) Zaplątaniec Dziurawowaty! xd Edited May 31, 2014 by BonBonSuperstar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Dziurawiec pospolitus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giercownik13 Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Serówka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Dziurawiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterRoseDub Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 ...Wąsik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garin Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 SIEEEEEEEEEEEMMMAAAAAAAAAAAAAA! Dawno już transportów drzewek nie było, trochę nudnawo tu się zrobiło. Braeburn dostaniesz dzisiaj paczkę od wujostwa z Yanhooyer. CO, CO, CO!? Przyjedzie za jakieś 50 minut. Do stu tysięcy szarlotek, pędzimy na stację! EEEEEEEEE, jak mamy nazwać te „cudo”? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magus Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Krzyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts