Moonlight Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) BRAEBURN! Gdzie jesteś do stu tysięcy beczek pełnych jabłek!?To ja się pytam, gdzie Ty byłaś, gdy wycinali mój piękny "Sad osobliwości'.Wybacz, ale okazało się, że nie mamy pozwolenia na prowadzenie tej "placówki" i musiałam go zamknąć na czas załatwiania wszystkich formalności.Formalności formalnościami, ale ja się pytam, gdzie się podziały moje eksponaty!?Przyjadą jutro, ale dziś musimy zająć się prezentem od mojej bratowej.Prezentem od bratowej? Z jakiej to okazji?Moja bratowa jest fryzjerką i tak zachwyciła się Twoją grzywą, że podarowała mi swoje ulubione drzewo w zamian za możliwość wzięcia Cię za modela do konkursu...W zamian za co? Nie dosłyszałem.Przyjedzie pojutrze.Ale co przyjedzie, przecież drzewa miały być jutro.Będą jutro... Wytłumaczę Ci później, teraz otwieraj paczkę. Troszkę mi się spieszy.Okeeeeey partnerze! Jak mamy nazwać najnowszego członka rodziny drzewnych unikatów?Tak szykowne drzewo potrzebuje imienia godnego prawdziwego milorda. Będzie świetnie prezentować się w moim sadzie, czas zamówić nowe plakaty i.... reklamę, tak! Na całą Equestrię!Czekamy na propozycje! Edytowano Listopad 4, 2013 przez Moonlight Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Apple Stache Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Draco Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Hrabia Jabłonka Le Arbre z rodu Apple Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Le Hrabia de Apple Rape Moustache Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Panda Hippis Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Alfonsja...proszę niech to będzie dziewczynka . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Alfonsja...proszę niech to będzie dziewczynka . Dziewczynka z wąsami Może Alfons Noble Apple Scented? Jabłka wyglądają podobnie jak te jabłoni pachnącej (Malus coronaria Mill), więc chyba by pasowało. Jak nie Alfonsja, to Alfons, czemu by nie. (Bo KreeLe nie umie sama wymyślać i ukradła pomysł Czytoholiczki. Nazwa dla drzewa by KreeoLe brzmi beznadziejnie, ale czuję, że zrobiła to bo nie chciała spamić i miała zamiar napisać tylko pierwsze zdanie...) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Moon... Jak mogłaś?Ale przecież ładnie wyglądasz.Niby tak ale..No i wygraliście konkurs.Ale jakim kosztem!?Ogon Ci odrośnie.Nie chcę się tak pokazywać publicznie, więc pójdę do domu dopracowywać plakaty, a Ty zajmij się nowa paczką. I tym razem bez żadnych przysług! Przez tę Twoją bratową dostałem dziś całą stertę listów od fryzjerek.Komuś tu przeszkadzają liściki od fanek?Zajmij się paczką.Ktoś tu jest dziś straszliwie mało towarzyski... Najnowsze drzewo przysłał nam wujek Orenge z Manehattan. Pisze tu, że to nieudany prezent od przyjaciela. Hah, mi się całkiem podoba. Jak nazwiemy ten niezwykły dar z wyższych sfer? I ruszyła już ankieta dla naszego drzewnego arystokraty. Powodzenia! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 To zdjęcie mnie zaskoczyło, dat twarz Ja bym go nazwał Borys - kwadratowy drzewokrzak... nie wiem, czemu wybrałem to imię XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Wiiiiitaaaajciiiee! Dziś Moon mnie opuściła, bo musi załatwić pozwolenie na powiększenie parku osobliwości u wodza bizonów. Ja powinienem to zrobić, ale ona musi w końcu zacząć sobie razić w trudnych sytuacjach. No i miałem zrezygnować z własnego monologu? NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGDY! A więc do rzeczy sadzonki pełne pomysłów. Jest nam bardzo bardzo bardzo przykro, że przysłaliście tylko jedną nazwę, dlatego nazwa podana przez niejakiego MacTavish'a wygrywa walkowerem. Oprócz tego nasz drzewny arystokrata będzie się zwał Hrabia Jabłonka Le Arbre z rodu Apple, pomysłodawcą jest Mrs.Octavia. Śpicie? Obudźcie się! Ja jeszcze nie skończyłem, oooooj nieee. Wczoraj dostaliśmy paczkę z Appleloosy... znaczy się ... Znalazłem dziwne drzewo podczas spaceru i postanowiłem je tu przytachać... razem z 10 innymi kucykami... Oto i znaleziony delikwent:Oszczędzę wam dalszej paplaniny, bo Borys chce pić. Nie pytajcie ile nam to zajęło, ale było warto. Świetnie pasuje do naszej kolekcji. Tylko pozostaje pytanie:JAK JE NAZWIEMY!? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Może by tak Wspinoczek ! Przez ,,o'' luuuuub Chrysalis Edytowano Marzec 22, 2014 przez Wilczyca Cassidy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Cukierecz... ku! Bardzo pomysłowa nazwa, ale szkoda że tylko jedna. Do miliarda beczek cydru, kochani! Co się z Wami dzieje? Naprawdę nie chcecie już się tu udzielać? Robi mi się przykro na samą myśl o tym, ale mam nadzieję że ktoś tu napisze. I nie tylko tu, jabłoneczki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ja bym to drzewo nazwał dziurawiec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Siatkowiec D: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dziupelek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Serodrzew pospolity, albo po łacinie caselignum pospolitus. Jeśli można dać dwie propozycje, to podałbym jeszcze chrysalkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Dziurek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lil miss Rarcia :) Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 pudełko dla kotów albo dąb schowakowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Może dziurawiec niepospolity? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Zaplątaniec Dziurawowaty! xd Edytowano Maj 31, 2014 przez BonBonSuperstar Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Dziurawiec pospolitus Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Serówka ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Dziurawiec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 ...Wąsik? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 SIEEEEEEEEEEEMMMAAAAAAAAAAAAAA! Dawno już transportów drzewek nie było, trochę nudnawo tu się zrobiło. Braeburn dostaniesz dzisiaj paczkę od wujostwa z Yanhooyer. CO, CO, CO!? Przyjedzie za jakieś 50 minut. Do stu tysięcy szarlotek, pędzimy na stację! EEEEEEEEE, jak mamy nazwać te „cudo”? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Krzyk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts