Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Mój CM będzie wyglądał tak Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonyInTank Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Może.... "czoug". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Mój byłby pewnie wycinkiem pizzy, to pierwsze i najlepsze co przyszło mi do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Chyba taki byłby ok: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewis1321 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Byłoby to coś związanego z aktorstwem, gdyż jest to chyba jedyny talent, którym mogę się pochwalić. Stawiam nerkę, że byłaby to maska aktorska (uśmiechnięta) lub leflektor. Ewentualnie poduszka (jestę domatorę ) lub jakiś inny symbol lenistwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Mój CM to byłby najprawdopodobniej któryś z tych http://www.marines.kaczakcity.cba.pl/oficers.jpg Bo koledzy mówią że uwielbiam nimi dowodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Możliwe, że mój Cutie Mark byłby jakąś nutą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 u mnie najprawdopodobniej byłaby serpentyna albo baloniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Hmm. U mnie coś oznaczającego brak talentu do czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 U mnie...?. Wąż owijający księżyc, lub głośnik niskotonowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ja również mogłabym mieć joystick albo myszkę od komputera, bo lubie grać na komputerze. Ale znaczki są tylko w kucykowym świecie, a tam takiej technologi jeszcze nie ma, więc myślę, że mógłby to być mikrofon bo lubię śpiewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Tak: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/571/qyqb.jpg Albo tak: http://imageshack.us/scaled/landing/46/589d.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Ja pewnie miałabym coś związanego z rysowaniem (bardzo lubię rysować MLP) więc może... jakiś ołówek i kredka albo pędzel czy coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Tak szczerze to długo myślałem i chyba będzie to coś takiego http://th08.deviantart.net/images/150/i/2003/42/f/b/Rapier.jpgHeh. Spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 mój znaczek to napewno trup to napewno niebieskie skrzydełka ^^ lubię niebieskie skrzydełka ^^ bo Lyka ma niebieskie skrzydełka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Myślę, że byłby to liściasty, zielony pentagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mpcs Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Komputer i jojstick Ponieważ lubie grać na komputerze i konsolach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Trzy czarne łapki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 To musi być coś związanego z rysowaniem, śpiewaniem, zwierzętami i szopami na raz.. Chociaż szopy to zwierzęta, więc bez zwierząt. Więc to co ma ten kucyk na zadzie : Bądź coś w tym stylu, tyle że ładniejsze. Gwiazda symbolizuje talent do wielu rzeczy, a ogon szopa sami wiecie do czego. A po za tym nie umiem się zdecydować na jeden CM, więc każda z moich wymyślonych kucy ma coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Mój był by taki jak mojej OC - piórko z iskrami. Jedyną różnicą byłoby znaczenie, w przypadku mojej OC to telepatia, w moim przypadku pisanie opowiadań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Tak jak już napisałem w Temacie "Twój wygląd w Equestrii " Mój znaczek to był by motocykl z błyskawicą wychodzącą za nim ( błyskawica podobna do Rainbow tylko ze pozioma i złota) Edytowano Styczeń 31, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 No nie wiem... może tak? No, ponieważ kocham zwierzęta, lubię rysować, malować, szkicować itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Hm jakby wyglądał mój CM? Chyba M4, HE lub C4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Mój CM? Chyba... Fioletowo-niebieska nutka xD. Z kolorowymi gwiazdami dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Mam z tym problem, ponieważ nie mogę wpaść na dobry Cutie Mark. Albowiem ma być pasujący do mnie, a zarazem na tyle abstrakcyjny by nie był przesadzony z rzeczami "Wysokojakościowymi". Abstrakcja musi być utrzymana. Boże co ja seplenie Nie wiem może to: Celestio, co jest symbolem lat 50.?! O wiem! Może ten pomysł jest trochę przesadzony, ale może Chicago Piano? Nie miałem lepszych pomysłow ._. Może Fedora, której moda rozwijała się w okresie 1910 - 1950 Może nie opisują mnie jako mnie, lecz bardziej moje zainteresowania, ale jakoś trzeba przebić barierę strachu przed postowaniem. Edytowano Luty 1, 2014 przez Bonnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts