Alekseł Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Szczerze mówiąc to ołówekk i księżyc lub oko horusa/ankh/coś innego związanego ze starożytnym Egiptem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Myślę, że ołówek rysujący na kartce półksiężyc, ponieważ lubię rysować i lubię noc( reszta posta to moje filozoficzne pierdzielenie, więc nie trać czasu czytając dalej) Hmm... Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale zasób Cutie Marków w przypadku ludzi jest dość wąski w porównaniu z kucykami( dla przykładu nadmienię, że połowa ludzi powyżej ma mark związany z muzyką, albo malarstwem). Znaczek kucyków był niekiedy uwarunkowany przez ich rodzaj np. talentem niektórych jednorożców była magia np. Twilight. A więc gdyby jakiś ludz teoretycznie przeniósł się do Equestrii, przybrał formę kuca i od razu miał swój mark to raczej nie byłby od związany z przeganianiem chmur, albo magią. O wiele lepszą opcją jest przybranie formy kucyka z "blank flank". Dzięki temu zasób "ludzkich" talentów zostałby bardziej poszerzony a np. skucykowany jednorożec mógłby odkryć u siebie talent do magii, a pegaz do kreowania pogody. Lubie rysować, choć gdybym był jednorożcem i miałbym wybierać pomiędzy markiem ołówka, a półksiężycem z kometą( znaczkiem symbolizującym magie nocy) raczej wybrałbym to drugie. I know, I know. Zboczyłem z tematu, ale jestem pewien, że wielu z nas w formie kucyka odkryło by w sobie talenty, które w postaci ludzia były dla nas niedostępne. Dlatego osobiście wole nie określać mojego CM, który miałbym jako kucyk na podstawie umiejętności warunkowanych przez "ludzkie ograniczenia". ____________________________________ "What is the music of life?""Silence, my brother." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Och będzie ciężko... ale da się zrobić: - uwielbiam biegać, i jestem bardzo szybki. - uwielbiam czytać, co jest moją pasją i rzeczą którą robie bardzo często. - i na koniec; uwielbiam słuchać muzyki, muzyka elektroniczna, ale najczęściej Dubstep Wniosek; byłby to bardzo chaotyczny znaczek ;p Jakaś książka + jakieś słuchawki, a pomiędzy nimi napis "Dubstep" + niewiem... piorun? Sam Discord by się uśmiechnął patrząc na ten chaotyczny znaczek ;d Ale jakoś tak mniej więcej by to wyglądało, w wolnej chwili może ten znaczek narysuje ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Coś związanego ze zwierzętami lub ołówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Kiedyś moja OC miała piórko ale raczej do mnie nie pasowało i teraz moja OC ma pusty bok. Nie mam talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts