FaithFire Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Temat coś troszkę zamiera więc coś dodam Ej ja też takiego pluszaka chcę! Mniejsza: Jak było to wybaczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja nic nie podam, bo mi się nie chcę. Leń ze mnie a mam tego dużo Ale pamiętajcie .. Bass energy is here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Takiego robota to bym pod choinkę chciał dostać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Znalazłem nowe powołanie, wiem wiem tragicznie to wyszło Vinyl Pixel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 She's my Princess! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Vinyl jest CZADOWA :3 I ten jej Cutie Mark , aww She is fabulous Teraz dodam coś od siebie : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M0100xieS Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Takie trochę shut up and take my money... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Jak chcecie, to mogę wam wrzucić na jakąś stronę paczkę tapet z Vinyl. Jest ich 65, wszystkie w HD, więc można je sobie zmniejszać na swój rozmiar. Zresztą, mogę was nawet wyręczyć. A więc - kto chce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja chętnie bym zobaczyła Co prawda mam już ładną tapetę, ale może coś tam wygrzebię. A co do Vinyl: she's my queen. Jest po prostu świetna. szczególnie podoba mi się to, że jest przedstawiana jako dobra przyjaciółka Octavii. Mimo wszystko pasują do siebie Ciekawe, jak Vinyl zaczęła swoją karierę, jak spotkała Octi albo chociaż Neon Light'a...hmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/845/97103121.jpg/ Jedna z moich licznych tapet (Numer 56 ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zajedwabista Wrzucisz coś więcej, czy będziesz dawkować wspaniałość tych tapet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Podaj tylk ostornę najlepszą do uploadu, to wrzucę wszystkie, jakie mam Wszystkie będą HD (1920 x 1080 pikseli), więc będzie można zmniejszać. A tak btw. Mam jeszcze Octavię, Changellingi i Twilight ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draft Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ahh najlepszy kucyk świata! Sama mam plan lekcji z nią i zawieszkę na klamkę...o taką: Więc też dorzucę coś od siebie: i mój ukochany utwór: http-~~-//www.youtube.com/watch?list=UUHMwYRJy2r6yie5zkJIyL-g&feature=player_detailpage&v=WgAqoXT-2kM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 No to dodam cos od siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hmm koczowanie na 4chan sie opłaciło, mam troszkę Vinyl do przekazania Narazie tyle, nei chcę całej strony zająć^^ Ale wysyłam utwór którego nie mogę przestać słuchać^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W7VRIC2TEs8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Vinylutek w sweterku-mój ulubiony <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 nie wiem czy mogę to tu dać ale: profil : Dj-Pon3 Jak dla mnie to ten utwór jest najlepszy 1. Vinyl Scratch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jedna z moich ulubionych backgroundowych klaczy :3 Tutaj świątecznie: Autorka Autor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Co tu tak pusto? Trzeba odkurzyć wątek. A może humanizacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MicroCloud Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Odkopując temat... Fajnie by było gdyby zrobili odcinek specjalnie o niej w sezonie 3 lub 4... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 ^ up Małe szanse są na to, ale jak najbardziej chciałbym taki odcinek. Jeszcze mogłaby być w nim też Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MicroCloud Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts