Turoń Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Tak, postrzępić, czy przybrudzić i dodać alicorna (a'la orzełka) na czapce i będzie fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jakieś glany na kopyta i będzie git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Może nie tyle co glany, ale oficerki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 (edytowany) Oto kolejna przemiana. Próbowałem buty oficerskie dorobić, lecz z tego co mi wychodziło, nic nie pasowało. W wolnej chwili postaram się coś zaradzić ( jeśli tylko zechcecie, aby się ukazały). Sam projekt prezentuje się tak: Rarity czeka na Wasze pomysły ! Edytowano Maj 5, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Teraz wygląda niesamowicie, szkoda tylko, że z butami nie wyszło ale trudno. Tak też jest dobrze. Ja bym już chyba nic nie zmieniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Jakby jeszcze orzełek był bardziej na czapce, bo wygląda teraz jakby był tak dziwnie wyjęty a powinien być "wtłoczony". No i szkoda butów - może ta fotka coś pomoże, jakiś pomysł przyniosą albo coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Moim zdaniem spoko, dodałbym tylko więcej jakichś naszywek, symboli lub innych detali świadczących o tym, że ten płaszcz niejedną przeżył przygodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Kolejne drobne zmiany. Jeśli nie ma już żadnych pomysłów, przejdziemy do kolejnego kucyka. Projekt prezentuje się tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Moim zdaniem lepiej by pasowało gdyby ten płaszcz był w kolorze liści / zielonej trawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 a ja bym wyjęła to pióro, i dodała bliznę na kopytku i może na policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Whoa, wygląda świetnie! CM na przodzie, te buty... Wygląda bajerancko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 OK! Drobny retusz pierwszego obrazka i zielona odmiana. Nie męczmy już Armora! OrginałII wersja Teraz czas na nową postać. Naszą kolejną ofiarą jest Princess Twilight. W czym jej będzie do twarzy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 załóżmy jej prostą czarną suknie przepasaną czerwonym sznurem, na szyi kryształowy płatek śniegu na czerwonej tasiemce, srebrne pantofelki i włosy w koka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Mała czarna z naszyjnikiem w kształcie jej cutie marka, różowe kolczyki i włosy w koka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Jakikolwiek projekt by nie został wybrany, proponuję założyć czarne rajstopy z siatki o dużym oku. Na pierwszy rzut oka mogą nie pasować do Twilight, lecz jeśli dobrać odpowiednią kompozycję ogólną, to zaprezentuje się świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Wydaje mi się, że pasowałoby tu złoto...Może jakaś złota suknia z koronkami? Uwielbiam koronki :> A nawet jak sukienka nie będzie złota, to koniecznie proponuje dać jakieś złote dodatki jak np biżuterię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) Hmm... Może by jej jakiś skromny diadem dać? Jak dla księżniczki to pasują jeszcze buty ja nosi Celestia tylko mniejsze. Jeszcze jakąś wiązaną fryzurę dać i zamiast gumki to przeźroczysto-granatową wstążkę. Jak dla mnie nie znam się na modzie, a na suknie nie mam pomysłu ale żeby na niej gwiazdki albo jej CM. I mam prośbę... Jeśli projektujesz suknie dla OCków to proszę zaprojektuj dla mojego. Jeśli tylko poprawiasz suknie to zgłoszę się za kilka dni Tak przyznaje się robione na bazach no ale moja grafika razi w oczy.Tylko grzywę sama robiłam. Wiec proszę wielkiego "miszcza" o zrobienie sukni dla Crazy Dream Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Gdy tylko się uporam ze studiami, zaraz zajmę się projektami. Dokończymy wpierw naszą księżniczkę, po niej przejdziemy do twojego OC'ka. Proszę o cierpliwość. Suknia zostanie zrobiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Gdy tylko się uporam ze studiami, zaraz zajmę się projektami. Dokończymy wpierw naszą księżniczkę, po niej przejdziemy do twojego OC'ka. Proszę o cierpliwość. Suknia zostanie zrobiona Thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Trochę czekaliście, ale mam nadzieje, że nadal obserwujecie zabawę. Chwilowo zrezygnowałem z koka, jednak w następnych fazach dodam go ( no chyba, że moja propozycja przypada wam do gustu ). Czekam na dalsze pomysły. Oto wstępny projekt: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Złote pantofelki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Może dłuższa suknia coś podobnego do tej tylko granatowa ze złotymi stawkami i różowymi i zamiast falbanek koronka, tylko z tyłu dłuższa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Według mnie do Twilight pasuje elegancja. Nie pasuje mi jednak ten kołnierz i ten postrzępiony koniec sukienki (na tym ogonie). Dodać pantofelki, kok i może koronę z jej CM. Ale wiecie wszyscy że na modzie się nie znam? Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Hmm... osobiście usunęłabym ten biały kołnierzyk razem z tym czerwonym materiałem, a zamiast tego umieściła długi, lejący i oplatający w sposób luźny szal o czerwonym kolorze. Co więcej, skoro jest teraz księżniczką, to zasługuje na złote pantofelki. EDIT: dodałabym także coś delikatnego na głowę, być może ażurową wersję diademu. Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 nie wiem czy bedzie przekonujace to poloczenie fiolettu twilight z czerwienią,te kolory wiem,ze zwykle kiepsko razem graja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts