Forest Wind Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Kiedy widzisz że twoja ukochana zerwała ze swoim chłopakiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Powiedzieli, że jak potrę to wyjdzie dżin... O ja cie nie mogę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 (W radiu) Hej numerze drugi. Jakbyś mógł to wpadnij. Staremu Three Dogowi zepsuł się mikser. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 To mówisz, że nie jestem straszny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Kiedy nowy sezon? BTW: fajny avek @darkblodpony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 6 minut temu, weles napisał: Kiedy nowy sezon? BTW: fajny avek @darkblodpony dzięki Widzisz to to symbol mistrzów uczniu. Dostaniesz taki jak zdasz testy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Krew na pysku? Panie, jaka znowu krew. To dżem truskawkowy. Serio, czy ja wyglądam na kogoś, kto mógłby kogoś skrzywdzić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Oh spojrzał na mnie... ciekawe czy podejdzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Umyłeś ząbki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Run, Forrest, run! Whether or not. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 (edytowany) dlaczego... dlaczego oni w ogóle nie chcą czytać moich książek? Edytowano Styczeń 25, 2018 przez weles 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 Mame! Zobacz jaką wyhaftowałem serwetkę na plastyce! Ale jednej rzeczy nie rozumiem: pani wstawiła mi uwagę za promowanie czegośtam na literę "n"... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 I will eat your soul and you will like it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 18 godzin temu, ConQrM napisał: Mame! Zobacz jaką wyhaftowałem serwetkę na plastyce! Ale jednej rzeczy nie rozumiem: pani wstawiła mi uwagę za promowanie czegośtam na literę "n"... @ConQrM bardziej wierzenia rodzime... Znajdę tę sprężynkę która wprawia Cię w ruch i ją nakręcę. (rzekł kuc zegarmistrz do kukułki w zegarze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 "Jestem Luke, Lucky Luke" (osobiście uważam, że poprzedni awek był fajniejszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 - Zastanawiałeś się kiedyś co tam migoce w górze? - Kapitan Bomba. - Naprawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 popiołem jestem i w popiół wszystko obrócę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Mówią mi, Indiana Hoarse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Czy pójdę z tobą na piwo? No jasne ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Kiedy pacjent ugryzł cię w kopyto, a ty udajesz że cię to nie boli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 ragnarok ale imba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Ta pochodnia zaczyna palić mnie w pysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Dance with me ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 29, 2018 Share Napisano Styczeń 29, 2018 Ta twarz mówi mi, że mnie wytula na śmierć. I byłaby to piękna śmierć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 29, 2018 Share Napisano Styczeń 29, 2018 uśmiechał się będę zawsze... nawet gdy osiwieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się