Parabellum Edge Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Party like a boss... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Hej, chcesz łyka? To Ci nie dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Patrzcie, taki ze mnie wilk. Tło za mną się rozmyło, może napotkałem jakieś mchy albo paprotki i akurat paparazzi chcieli mi pyknąć fotencję. Albo jestem teraz pod wodą i zostało mi parę minut życia jeżeli się nie wynurzę a to za mną to słaby zaczątek rafy koralowej lub zwykłe glony. Wyglądam na pewnego siebie, efekt ten zapewnia mi ułożenie lewego oka, lub po prostu mam wadę wzroku (zeza). Nie mam w domu grzebienia ani szczotki, a nawet jakby to nie miałby mnie kto czesać, co widać po mojej nonszalancko ułożonej grzywie. Jestem akurat w dobrym humorze, co można wywnioskować po uniesionych uszach, gdy jestem smutny, opadają one w ten sposób, aby ludzie rzucali we mnie jedzeniem z litości. Oczywiście tylko wtedy jeżeli bym był w zoo, bo zwykle nikt nie lubi wilków. Ostatnia kwestia jest taka, że jestem narysowany, animowany. Nie istnieję, to smutne ale prawdziwe. Dlatego właśnie nikt nie rzuci mi jedzenia pod nogi, prawdziwa tragedia wilcza. Ten uśmiech jest jedynie dlatego, aby zamaskować mój ból wewnętrzny, wcześniej kłamałem że jestem szczęśliwy, taki ze mnie cwaniak. Edytowano Luty 16, 2014 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 "Party Hard" (nie miałam pomysłów...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Jestę Blondę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Popatrzcie na mnie, jestem taka... Taka jaka jestem. P.S. Kruczku, Twoja wypowiedź jest interesująca.... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 "Zajc nu pagadi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Chcecie się ze mną bawić? Chcecie? Chcecie? To chodźcie, w co się bawimy? W skakanie? W latanie? W co? Jestem chętnie nastawiona! Ale chcecie się bawić? Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Grzywki są dziś modne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 ,,iIluminati is evrywhere'' hehe he..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Pegazy są orginalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Nie mam nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Opowiedz mi więcej o swoim życiu Też lubię Alice :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Czy te oczy mogą kłamać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Kocham Chaos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Tak, tak..... coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Lotnicy wszędzie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Jestem modnym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Złapałam zaciesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Widzę górę słodyczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Tak, tak mów dalej - to mówi postać na obrazku, a myśli pewnie coś w stylu "Kurde, a może tak zamknęła byś już mordę!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Mamy dzisiaj imprezę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Och witam państwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Jestem królem świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się