Arjen Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Widzę, że ktoś mnie tutaj rozumie... To może dodajcie te emotki? Brakuje mi do sygnatury. Hmm... wiesz, fajnie jak jest dużo emotek, ale bardzo możliwe, że są ważniejsze rzeczy do zrobienia na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Możliwe, że dla wspólnoty są ważniejsze, ale dla pojedynczego użytkownika (czyt. mnie) - nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Jak będę miał czas to dodam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Skoro będzie tak dużo emotek to może by je posortować do jakiś folderów? Bo otworzysz "emotki" a tam jedna wielka litania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dobry pomysł tylko pytanie jak, na jakie kategorie? Btw. Czerwoni zrobicie coś z moją poprzednią prośbą? (Patrz: Emotikony przy szybkiej odpowiedzi, z której teraz korzystam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 No emotikony w szybkiej odpowiedzi by sie przydaly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Moje 2 prośby: 1. Shoutbox - żeby było coś takiego jak na innych forach (Czyli: gdy wejdziemy na shoutboxa możemy zobaczyć całą historię tego, co nasi kochani broniacze i pegasistry (zawsze nie wiem jak to się odmienia ;o) pisali np dzień temu 2. Avatary (Chyba dobrze mówię, a przynajmniej mam taką nadzieje), aby każdy Avatar (np Apple Jack) miał jakby oddzielnego użytkownika (W sensie: Ktoś staje się avatarem tejże Apple Jack, wy dajecie hasło do konta, potem gdy avatar się zmieni - zmieniacie hasło i dajecie nowemu, chodzi mi konkretnie o przejrzystość) Sorry, że tak chaotycznie, ale niestety inaczej nie umiem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Nie wiem po co robić dodatkowe konta dla avatarów/regentów. Przecież wyróżniają(my) się swoimi kolorkami, a jak chcesz wiedzieć kto jest kto, to masz ekipę forum na samym dole strony głównej. Co do sb to przeszłe wypowiedzi są, ale faktycznie jeżeli są chęci i możliwości czerwonych to czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Ten shoutbox jest nadal w wersji beta (już nie Alpha, yay). Trzeba jeszcze dużo rzeczy poprawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 A i jeszcze jedno... Czemu nie ma w ekipie forum napisane kto odpowiada za jaki dział, bo np. nie wiem czemu TISS ma moda, a nowi mogą nie wiedzieć np. czemu Adisso ma moda, wiadomo o co chodzi. Wcześniej w jednej kolumnie był random, ale było wiadomo kto za co odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Mnie jeszcze ciekawi, kim jest ów Salmonella Ale osobiście średnio mnie inni interere w tej kwestii, wierzę, że kolorków nie rozdają jak leci i bez powodu, po prostu ufam administracji : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 A i jeszcze jedno... Czemu nie ma w ekipie forum napisane kto odpowiada za jaki dział, bo np. nie wiem czemu TISS ma moda, a nowi mogą nie wiedzieć np. czemu Adisso ma moda, wiadomo o co chodzi. Wcześniej w jednej kolumnie był random, ale było wiadomo kto za co odpowiada. Może wystarczyło by gdyby ktoś, kto ma moda/dział napisał o tym na swoim profilu w tabelce "Coś o sobie".? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 1. Tiss ma moda dzięki Lemuurowi w Pinkamenie 2. Raczej nie ma problemu zapytać kogoś prywatnie od czego jest 3. Czy da radę do przycisków pod wiadomością dodać przycisk rozmowy/statusu danej osoby na pierdu-pierdu (gg) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Hasła bywają zawodne, wyciekają, dlatego MAM POMYSŁ Nie da się nadawać userom ich własnego zakresu dostępu do działów? Wyglądałoby to mniej więcej tak dla administracji, że zamiast rozdawać hasła, wybieraliby kto gdzie ma dostęp, nie jestem mistrzem painta, ale link: User Arjen ma dostęp do My Little Seduction, ale nie do MLD. Co wy na to? Ktoś kto nie ma upoważnienia, nie trafi do działu bez upoważnienia. Trochę więcej roboty, ale moim zdaniem warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Można po prostu stworzyć nowe grupy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 No coś w tym stylu, dawno temu moderowałem forum i były o ile pamiętaj takie tajne grupy userów, które określały ich dostęp... moim zdaniem to jest lepsze niż hasła. Tylko: Czy zajęłoby to dużo czasu i pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ale jak już dostaniecie ten dostęp to ktoś mi będzie przesyłał dobre ficki gore no nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 A może wprowadzić MLN i MLS także w artach, nie tylko w ficach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ogółem chyba z grupami byłoby najmniej roboty w tym wypadku, ustawienie działu tylko dla danych grup to jest tylko kwestia przeciągnięcia kilku znaczników. Większym problemem będzie to że osoby nie dodane do tych grup nie będą wiedziały o istnieniu tych działów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Będa wiedziały o ich istnieniu, jak najbardziej. Przy próbie wejścia do nich wyskoczy komunikat o braku dostępu i sposobie jego zdobycia, no i warunkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nie wyskoczy takowy komunikat gdyż przy oznaczeniu działu dla grup osoby nie będące w nich nie będą po prostu widzieć tych działów Takie przykłady Szara masa (user etc.) : http://puu.sh/Wwlw Moderatorzy, administratorzy i inni "Ważni" : http://puu.sh/WwlR Tak działają uprawnienia działów w MyBB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 No to trzeba tak zrobić żeby wyskoczył ten komunikat JimJoy Trzeba czekać na odpowiedź technicznych, ale... To możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Patrząc na pewien post Avana wpadłem na pomysł wprowadzenia jakiś plusów za dobre posty, w ramach poparcia ich czy pochwały. A że na innych forach daje się zwykle piwa u nas mógł by być cydr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Dobry pomysł Frag, jestem za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Przecież można dawać już repa za dobre posty, po co więcej? Ew zmienić nazwę reputacji na jakieś bardziej czadowe 'ofiary', czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts