Siper Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 ThankYou (plugin) jest zasobożerny jak cholera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ok, to mogę spytać jakie są realne szanse na wprowadzeniu systemu dostępu w przyszłości, o którym pisałem parę dni wcześniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dostrzegam potencjał smuto- i shitstormogenny. Zresztą, połowę miss i misterów danych kategorii mogę ci wymienić bez zastanowienia. "Ale co ja tam wiem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Pomysł nie jest zły, jeśli i tylko jeśli głosując na przykład na najlepszego Avatara, userzy będą głosować w miarę obiektywnie, a nie 'głosuję na Avatara Rainbow Dash, bo lubię Dashie w serialu' czy coś. I co to znaczy 'nowy użytkownik'? Są jakieś limity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ogólnie się tak przyjęło. Nowy to nowy. Nie ma w sumie ściśle określonych granic. Pomysł imo dobry, ale nie wiadomo jak z reakcją. CHOCIAŻ JEDYNI SHITSTORMUJĄCY TUTAJ TO BY BYŁA TYLKO EKIPA, ALE NAM NIE WYPADA, WIĘC HAŃBA SHITSZTURMIARZOM. Popieram ten pomysł wszystkimi mackami, kopytami, pazurami, łapami, rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Rzadko to mówię/mówiłem, ale zgadzam się z Airlickiem. Pomysł o tyle wredny, że może jeszcze bardziej poróżnić famdom. Po za tym nie mówiac, że "najlepszego" ludzie często wybierają na zasadzie "gra w to samo co ja i fajnie rysuje, dlatego jest najlepszym avatarem" Fuck tha logic! Jestem jak najbardziej na nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 @UP W 100% się zgadzam, nie wspominając już o tym o czym mówił Snails, czyli "wybieram awatara [xxx], bo [xxx] to moja ulubiona postać!". Na 1000% by tak było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 No, to teraz niech każdy to przeczyta. I to powinno dać do myślenia, by tak nie robić. I tak tak zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Jestem przeciwny takim konkursom, nie wiem czemu w sumie miałyby służyć? :3 A tak w ogóle znowu zepchnięto moje poważny i ważny pomysł, którego wprowadzenie usprawniłoby funkcjonowanie forum, a dotychczas dowiedziałem się tylko, że wprowadzenie go jest fizycznie możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Ja osobiście też jestem na nie. Zaczną się niepotrzebne kłótnie między użytkownikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 W opisie Equestriańskiej Wojny jest literówka (bratobójzy zamiast bratobójczy), mógłby to ktoś poprawić, bo to brzydko wygląda? Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurtos Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Mam pytanie co do tytułów odcinków sezonu pierwszego na forum. Ni to tytuły oryginalne, ni oficjalne polskie. Przyznam, że trochę to bywa mylące, nad pojedynczymi musiałem się chwilę zastanawiać, a wiele brzmi niedorzecznie. Dlaczego tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Chyba były wzięte jeszcze z tłumaczeń Obsession Octopusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Mam pytanie co do tytułów odcinków sezonu pierwszego na forum. Ni to tytuły oryginalne, ni oficjalne polskie. Przyznam, że trochę to bywa mylące, nad pojedynczymi musiałem się chwilę zastanawiać, a wiele brzmi niedorzecznie. Dlaczego tak? Wkrótce odpowiednio uporządkujemy te nazwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jako, że dość mało osób zna regulamin wpadłem na dość wredny pomysł. Czy można wysłać do użytkownika zaraz po aktywowaniu konta, prywatną wiadomość z Regulaminem? Czy istnieje jakiś plugin, który mógłby coś takiego robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jest taki plugin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Raczej nie ma takiej potrzeby. Po rejestracji każdy jest przekierowywany do tego tematu -> http://mlppolska.pl/Watek-Witamy--1274 gdzie jest już wspomniane o regulaminie. Wydaje mi się, że nie trzeba pisać o tym tysięcy postów/wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jednak są "specjalni" którym taki coś może pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Nie od dzisiaj wiadomo, że pierwsze co powinno się zrobić po wejściu na forum to przeczytać regulamin. Bez przesady, ale nie ułatwiajmy tak życia "leniom". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Mam pomysł aby można było cofać głosy w ankietach. Żeby nie było, że ktoś źle kliknął czy po dłuższym czasie się rozmyślił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Taka opcja była. Co się z nią stało - nie mam pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie lepiej po prostu uważnie sprawdzać, gdzie się klika? Potem może wyjść syf z wynikami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Zmiana głosu w ankiecie jest lekko bez sensu... Większość ankiet wypełnia się jednokrotnie i tak powinno być... xyziu... ja pamietam jak oszukiwałeś z ankietą o irca Też pamiętam, to było dobre xD //Xyz Ale zdecydowanie nieśmieszne... Wybacz za wcinkę, Kuoth ~ Nik Mnie to zawsze bawiło //Skysplit (również przepraszam :c) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Proponuję dodać możliwość jednoklikowego eksportu prywatnych wiadomości na dysk, np. jako TXT, XML. Byłoby to szybsze i pozwalałoby zachować częściowo układ tekstu, inaczej niż przy kopiuj-wklej. Skrzynka zawsze kiedyś się zapycha Edit: Jak ja mogłem tamtą opcję przegapić... Pewnie to przez te parę dawek Deprimu. Zachciało mi się kurna na stare lata "Rainbow Factory" czytać ;p Edit 2: Gdyby tylko eksportowana zawartość była traktowana jako plik do pobrania, a nie wyświetlała się od razu w przeglądarce Edit 3: W przypadku pliku .txt, (po wybraniu w przeglądarce "Zapisz jako...") musiałem jeszcze Notatnikiem zmienić kodowanie z UTF-8 na Unicode. Notatnik rozkrzacza plik, nie trawi niektórych znaków specjalnych; WordPad z kolei nie lubi polskich liter w UTF-8. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 @Up W sumie dobry pomysł, nie byłby pewnie zbyt często używany, ale co do ważniejszych wiadomości... mógłby się przydać. Jestem za pod warunkiem, że nie obciążałoby jakoś konkretnie serwera lub wprowadzenie tego miałoby trwać nie wiadomo ile, gdy są ważniejsze rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts