War Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Za dużo działów, i tak mamy tego miliard. Lepiej zrobić topic z gg/skajpajem/wutevah osób, które chętnie przyjmują zlecenia + link do ich tematów z pracami/dewiantów i go przypiąć, żeby był widoczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Dobry pomysł Warmen. Takie coś mogłoby by powstać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nah. Jakieś jeszcze za i/lub przeciw? Czy robić topic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nah. Jakieś jeszcze za i/lub przeciw? Czy robić topic? jam jest za bo się nudzę i chętnie coś komuś obrobię w gimpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 http://mlppolska.pl/Watek-Lista-artystow-kto-chetnie-przyjmuje-requesty--3848 Więc wszystko fajnie, można zacząć się dopisywać. Gl&hf ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Dałoby się zrobić tak, żeby przycisk "Dodaj do odpowiedzi jako cytat" cytował tylko zaznaczony fragment posta, a nie cały post? Albo dodać przycisk "Zacytuj wybrany fragment" czy coś w tym stylu? To strasznie męczy, jak próbuje się ze ściany tekstu zacytować tylko jedno zdanie i trzeba się tak z tym bawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 http://forum.mybboard.pl/watek-mybb-cytowanie-selektywne-1-3_21782 Coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Tak, coś takiego. Da się to zrobić, Sipusiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Opcja selektywnego cytowania jest przydatna. Miło gdyby się pojawiła, a ja bym chciał widzieć playera w starym stylu, bo pewnie są osoby takie jak ja, które go używają. Więc gdyby sie pojawił, to byłbym bardzo uradowany z tego powodu, bo i tak Winamp mi derpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 @Fragin - zainstaluj AIMP'a. Bardzo ładnie wygląda, działa szybko, CPU nie męczy, streamy dobrze trawi, konwertuje audio, konfiguracja prosta jak konstrukcja cepa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Dodałem radio do starego stylu i zainstalowałem Cytowanie Selektywne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 zainstalowałem Cytowanie Selektywne Działa! Przyda się jakieś graficzne oznaczenie tej funkcji, a za radio dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Dodałem radio do starego stylu i zainstalowałem Cytowanie Selektywne Sprawdziłem... świetna sprawa, dziękujemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 To może z tej beczki... Pamiętam, że nie można było wprowadzić opcji ignorowania tematów. A czy jest może opcja ukrywania działów dla poszczególnych userów? Coś, jak MLN i MLS, tyle że na odwrót. Odwracanie wzroku działa, ale wolałbym tego "czegoś" w ogóle nie widzieć. Wiecie, syrenki są wrażliwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 A może by tak utworzyć nowy dział dla sióstr Pinkie? Wiem, że z początku pewnie będzie kulał, ale potem uda się go rozkręcić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Hmm... dział sióstr Pinkie... dział sióstr Pinkie?! O tak, to jest to! Na waszym miejscu bardzo poważnie rozważyłbym tę propozycję, to ma szansę się na pewno uda! Znajdowałby się tam, gdzie takie działy jak "Scena Trixie", "Kącik muzyczny Vinyl i Octavii" czy "Przygody Daring Do" się znajdują, a zwałby się "Farma Kamieni Inkie i Blinkie", no i co Wy na to, administracja? Sam osobiście mogę się tym zająć, jakoś wyjątkowo, pomimo wszechobecnego braku weny, na ten dział mam akurat pomysł, nie wiem... mam przesłać jakieś szczegóły na PW czy coś...? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Nie mogłem wczoraj tego odszukać podobnie jak dziś, jednak żeby mogł powstac taki dział dział potrzebne jest zaangażowanie bez działu. Był pomysł działu Spike'a widać jaak komuś na nim zależało... @Edit: znalazłem ten post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Czyli trzeba by ożywić ten temat... A tak czysto teoretycznie, gdyby znalazły się dwie osoby (ja i DiscorsBass na tę chwilę) którym udałoby doprawadzić dział do życia? Po tak, to prawda, temat jest martwy. Ale dział mógłby żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Czyli trzeba by ożywić ten temat... A tak czysto teoretycznie, gdyby znalazły się dwie osoby (ja i DiscorsBass na tę chwilę) którym udałoby doprawadzić dział do życia? Po tak, to prawda, temat jest martwy. Ale dział mógłby żyć. Wykaż się zaangażowaniem, pomysłami, popytaj innych, którzy stworzyli tego typu działy w jaki sposób im się udało, i moim zdaniem dopiero wtedy będziesz mógł się zgłosić z tym pomysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Oto moja sugestia: oddajcie mi tematy. Otaguję je.. Będzie dużo tagó. Same tagi. Chwila... Przecież tagować było trzeba tylko Fanficki, a drugi wywalony temat nim nie był, więc dlaczego zostały wywalony? To nielegalne działanie!!! Sprawiedliwości się domagam i uniewinnienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Napisz mi szczegóły na priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Tematy wróciły. Niestety nie mogę znaleźć miejsca na tagi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 tagi musisz (przynajmniej na razie) wpisać ręcznie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Keola, co do tagów. Mam po prostu wpisać tagi w nazwę tematu? Jakoś je oznaczyć nawiasem, albo oddzielić przecinkami? A tak w ogóle to masz zapchaną już skrzynkę z wiadomościami i nie można do ciebie pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Keola, co do tagów. Mam po prostu wpisać tagi w nazwę tematu? Jakoś je oznaczyć nawiasem, albo oddzielić przecinkami? A tak w ogóle to masz zapchaną już skrzynkę z wiadomościami i nie można do ciebie pisać. Zazwyczaj oznacza się fiki nawiasami kwadratowymi, ale możesz, jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts