Niklas Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 W kwestii podanej przez Zegara, u mnie również ta opcja nie działa, ale zamiast wywalać formułkę o braku uprawnień, pokazuje mi to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ja mam to samo co Zegar i wyskakuje to również gdy przeglądać chce "listę znajomych". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane. Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony. Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny) Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika. Zalogowano jako: 'Zegarmistrz' To mianowicie się wyświetla w chwili użycia "Oznacz posty jako przeczytane" To samo. -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 U mnie to samo, co u tych wyżej ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Misiaczki... wiemy co się dzieje, nasi techniczni się tym zajmują... Nie musicie już zgłaszać tego problemu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar12 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Gdy pisząc odpowiedź chce wstawić emotkę z pełnej listy klikam [więcej], ale zamiast wykazu emotek wyskakuje mi komunikat, że nie mam uprawnień aby przeglądać tę stronę :( a wcześniej mogłem :(( Administratorzy techniczni nad tym pracują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Naprawiłem problem z listą emotikon, oznaczeniem postów jako przeczytane i inne gdzie wywalało brak uprawnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Gdy próbowałem zobaczyć szczegóły warna dla osoby, zobaczyłem to: :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Bug silnika MyBB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Zacytuje siebie cytującego Lemuura. A Lemuura zacytuje, co mi tam: Nadal nie działa, nagród przy postach też nie ma (informacji o raportach SB zresztą też nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Hmm, śmiesznie Kliknąłem w Odśwież przy liście najnowszych tematów i otrzymałem... nie do końca to co chciałem: Dodam, że po odświeżeniu forum było już wszystko w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Firefox 19.0.2 Wyskakuje takie coś po każdym odświeżeniu głównej D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Potwierdzam, u mnie też D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Wina statystyk, coś musiało paść na serwerze Decadeda, tymczasowo usunąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Tak, to ja zderpiłem, za co przepraszam Następnym razem wyłączę statystyki, zanim wezmę się za ich przerabianie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie mam jak wejść na sb ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mam ten sam problem co Hayate. Nie można wejść na SB ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Sb wzięło i drurrpło, trza czekać na Sipera, aż wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ogłośmy żałobę narodową, przecież SB to bardzo poważna sprawa. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie działa shoutbox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No, napiszmy jeszcze kilka razy, że nie działa, może się szybciej naprawi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No' date=' napiszmy jeszcze kilka razy, że nie działa, może się szybciej naprawi![/quote'] Okej. Mi też się popsuło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Tylko nie shoutbox ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie wiem, czy wiecie, ale SB nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ja nie mogę, może przestaniecie pisać to samo sto razy i dodawać bezsensowne posty? Nie ma co płakać, przyjdą odpowiednie osoby, naprawią, co trzeba i będzie w porządku. I brak SB to wcale nie jest powód do spamowania... Po prostu poczekajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts