Cuddly Doggy Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Uważam, że najbardziej nadaje się Chemik, bo Chemik jest fajny i zna się na tym co robi BUMBUM! Link do komentarza
Guardian Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Chemik chemik bum bum :3 Link do komentarza
Linds Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Zdecydowanie Chemik. Ale niech zrobi coś lepszego, z wybuchami, niż to, co zrobił pod koniec kwietnia w Toruniu Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Chemik. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 ćoż niech sekcją Pirotechniczną zajmie się ekspert od środków chemicznych czyli Chemik, oby to tylko nie było zbyt duże Bum ! Link do komentarza
Linds Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Ale Sylwester bez zbyt duźego bum to żaden sylwester Edytowano Grudzień 21, 2013 przez Linds Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Nie pozostaje nam zatem nic innego jak wręczyć Chemikowi lont, wiaderko chlorku miedzi II i kilka chochli strontu, aby zadziwił nas... No właśnie, jaką barwą iluminacji? Czekamy na profesjonalną odpowiedź KochamChemie na temat tego, jaką barwę uzyskamy mieszając te odczynniki Wszyscy jednak wiemy, że po podziwianiu okraszonego porywającą muzyką i pięknymi efektami pirotechnicznymi show można bardzo mocno zgłodnieć... Co oznacza, że potrzebujemy osoby odpowiedzialnej za przygotowanie menu i najważniejszych dań. I niech lepiej potrafi przygotować coś, co zadziwi samą Księżniczkę! Rozpoczynamy głosowanie na... Szefa kuchni! 1. Lokal - Bartis 2. Muzyka - Triste Cordis & Nicolas Dominique 3. Fajerwerki - KochamChemie Edytowano Grudzień 22, 2013 przez EverTree Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Myhell. Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Idę za głosem ludu. Myhell. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez Harmony Link do komentarza
Celly Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ależ oczywistym jest to, iż Myhell powinien objąć to stanowisku Link do komentarza
Linds Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Szef kuchni? To w fandomie ktoś taki się znajdzie? Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Hmm... Niech będzie Myhell. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Airlick kazał mi zmienić nick! On dobrze gotuje Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Lud przemówił i zadecydował! Myhell zwycięża przeważającą ilością głosów! Miejmy nadzieję, że tego dnia będzie miał dobry humor i nie będzie miał dostępu do arsenału Chemika. Pozostaje tylko dowiedzieć się, co ciekawego (i zjadliwego) postanowi przyszykować na Sylwestra. Mamy więc już lokal, mamy szefa kuchni, muzykę i zapewnione odpowiednie efekty specjalne. Potrzebny jeszcze ktoś, kto całą zabawę rozrusza i nie pozwoli imprezowiczom zasnąć. Ktoś, kto w momencie krytycznym pozostanie na placu boju i rozrusza wszystkich tracących kontakt z rzeczywistością. Komu przypadnie zaszczytna rola wodzireja? 1. Lokal - Bartis 2. Muzyka - Triste Cordis & Nicolas Dominique 3. Fajerwerki - KochamChemie 4. Menu - Myhell Link do komentarza
asjaspa Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Wodzireja, powiadasz... Mogę się zgłosić? XD Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) A nie wolno na siebie, więc ty wodzirejką nie zostaniesz. Kto potrafi utrzymać wszystko w kupie i nie zepsuć, choćby nawet innym na tym bardzo zależało? Baffling! Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
asjaspa Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 A nie wolno na siebie, więc ty wodzirejką nie zostaniesz. Kto potrafi utrzymać wszystko w kupie i nie zepsuć, choćby nawet innym na tym bardzo zależało? Baffling! To był zwykły żart. Nie zamierzam się dostać, rola wodzireja jest trudna-nie dla mnie. Pisząc to miałam na myśli żart typu "nie wiem kto, może ja?". Liczę tylko na to, że impreza będzie udana. (A poza tym na końcu postu jest pewna minka) Link do komentarza
Gandzia Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Po prostu Tomek porwie tłumy. Do łagru, ale jednak porwie. Link do komentarza
Recommended Posts