Gość Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 -Nie przesadzaj. Nie trudno zrobić podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 -No dobrze mów, co mam robić (Zostawiam go tak przy pomocy w budowaniu znów muszę lecieć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 -Możesz ociosywać gałęzie. Ja będę je układać. - We dwójkę wzieli się do roboty. (Kończe :( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 - Częstuj się! Wiem że nieco mało słony, ale przejdzie. Nagle położyłem się na plecach z założonym kopytem jeden na drugim i zacząłem patrzeć w górę. Chwilę później, skierowałem wzrok na Irona, chyba sobie wspominał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Iron przytulił zdjęcie do serca, a z oka poleciała mu łza. -Kocham cię, Rosie. Chciałbym cię kiedyś jeszcze raz zobaczyć. Postaram się wygrać, dla ciebie.-mówił ogier do siebie siedząc pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Iron wyglądał na smutnego i chyba płakał. Nie mogę pozwolić by płakał. Powoli podpełzłem do niego i go przytuliłem, po czym także oparłem się o drzewo. - Nie martw się. Ona na pewno nigdy cię nie zapomni, a ty nie zapomnisz jej. - Uśmiechnąłem się. - Dopuki oboje się kochacie, zawsze będziecie razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Klaczka oglądała całą scenkę bez słowa, trochę smutno jej się zrobiła ale po chwili wzięła się w garść. -Em, mogę w czymś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Popatrzałem na klacz i zacząłem się zastanawiać. - Umiesz strzelać z łuku? - Powiedziałem trzymając kopytko na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Podczas ociosywania gałęzi przyglądałem się przy okazji reszcie naszej drużyny. Zastanawiałem się, co musi przechodzić Iron. To musi być trudne rozstać się z rodziną i wylądować w takim miejscu. Ja już na szczęście nigdy nie poczuje takiego bólu pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Niedźwiedzie się pochowały... Teraz pora NAAAA!!! Trującą mgłę(nie jest to jeszcze gra na śmierć i życie) Mgła ta ma kolor różowo-zgniły i rozprzestrzeniła się na znaczną część areny. Po zetknięciu ze skórą działa tak samo, jak kwas siarkowy. O! Ktoś już zginął: Błyskawicka Edytowano Luty 6, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Dalej ociosywałem gałęzie aż usłyszałem czyjś krzyk i zauważyłem coś dziwnego niedaleko -Nie chce panikować, ale mam wrażenie, że zbliża się do nas coś nieprzyjemnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Usłyszałem jakąś błyskawice. Spojrzałem w górę i zobaczyłem kto zginą. Jakiś kuc ziemny... czy ja go skądś nie kojarzę? Skupiłem się i zobaczyłem jakieś różowe coś. - YEY! Różowe chmurki! A może jakaś mgła. - Wskoczyłem na drzewo. - To coś chyba nie jest przyjemne patrząc na zniszczone rośliny! - Uśmiech. Edytowano Luty 3, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Chyba nie bardzo chce spotkać te chmurkę. Również szybko wskoczyłem na drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Iron zauważył mgłę i otoczył się bańką ochronną. Następnie podskoczył i razem z bańką ukrył się na najwyższej gałęzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Usiadłem na gałęzi i spojrzałem da góry. - Fajne sztuczki wymyślacie! Lecz mam nadzieję że prawdziwa rozrywka dopiero nadejdzie. - Uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Jeśli rozrywką nazywasz bolesną śmierć w męczarniach, to ta mgła to festiwal wielki. Na mile śmierdzi kwasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Obawiam się, że to dopiero początek naszych problemów i niedługo będzie już tylko gorzej obym się jednak mylił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Popatrzałem się na Irona, przechylając głowę na bok i lekko się uśmiechając. - Nie. Wolę raczej szybką śmierć, dlatego ta chmurka, mi się średnio podoba. Mogliby zrobić żeby padało czekoladowymi ciasteczkami! - Tia... uśmiech . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Mam nadzieję, że ten kwaso-dym nas nie dorwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Popatrzyłem na Irona, po czym spojrzałem na niebezpieczną chmurę -Patrząc na niego wydaje mi się, że trzyma się tylko niskiego gruntu, więc powinniśmy być tu bezpieczni jednak pytanie brzmi jak długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Nie. Chmura sięga BAARDZO wysoko. Prawie do chmur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (Ok) Ponownie się przyglądałem -Chyba jednak się pomyliłem te drzewa mogą nie wystarczyć, jeśli za bardzo się zbliży myślę, że ucieczka będzie rozsądna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Nieee, nie umiem-powiedziała trochę zawstydzona [sorry, że tak długo D:] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 -Lepiej się przygotować na ucieczkę. Jeśli dotrze zbyt blisko nas zwiewamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Zacząłem się zastanawiać nad drogą ucieczki. Nigdy nie lubiłem wysokości a skakanie po gałęziach nie brzmi dla mnie zbyt dobrze, ale wolałem to zachować dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts