Arceus Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 W sumie, jedynym problemem z tym pytaniem to "człowiek" twoje porównanie :/ (hmmm milutkie :\ ) ma ten problem że to istnieje, człowiek w mlp jest jak... No nie wiem np. Działo neutronowe. Tak tego nie ma. Dlatego nie wiedziałem jak to zinterpretować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 (edytowany) No to już sobie wyjaśniliśmy. Zresztą luz, ja się przecież nie wściekam, że odgrywasz postać i wiem że ty =/= Arceus jako Podmieniec. I dlatego mam prawo swobodnie nie cierpieć gościa i psy na nim wieszać, choć do ciebie nic nie mam Edytowano Listopad 11, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 No i to jest dobre podejście możemy grać po przeciwnych stronach barykady a po grze iść na piwo (choć ja za piwem nie przepadam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Każdy w głębi jest kucem, nieważne czy ziemniak, podmieniec, plugawy jednorożec lub człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 teraz to mnie obraziłeś.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 My tak raczej na wierzchu kucami jesteśmy, aniżeli w środku. Zdołowany i zainteresowany obrotem spraw podmueniec nr 23895. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 (edytowany) @kapi Masz szczęście, że Arcek nie dostał broni, bo bym larmował. Choć i tak zalarmuję: w podziemiach było/jest trzech ludzi. Jaenr, Dakelin, Rebon. Chyba wszyscy mieli do czynienia z Shadow. Zatem proszę wytłumacz, czemu rebelianci nie zostali uprzedzeni o tym że "ej, te trzy dziwadła są po naszej stronie"? Każdy normalny dowódca uprzedziłby swoich podwładnych o niecodziennych sprzymierzeńcach, zwłaszcza tak rzucających się w oczy. Aha, jakby co, to na dniach odpiszę. Edytowano Listopad 15, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Mi by to nie przeszkadzało Nie mniej teraz muszę dalej szukać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 16, 2015 Autor Share Napisano Listopad 16, 2015 Wiesz uprzedzenie to jedno, ale drugie to jak to coś wygląda. Ogłoszenie padło, ale kuce przecież pojęcia nie mają czego mogą się spodziewać, ktoś wpadnie, że to jest ten i ten, ale wiesz najbardziejby pomogło, jakby sama Dakelin powiedziała wyraźnie, że jest sprzymierzeńcem, że jest pod kuratelą Shadow itd. Od razu by zadziałało, ale powiedziała tylko, że byćmoże changelingi ją w to zmieniły i że kiedyś była klaczą. To brzmi zasadniczo inaczej, a lekarz, który jest zmęczony ciągłym opatrywaniem rannych od kilku godzina ma chyba prawo do zapomnienia o niektórych sprawach, zwłaszcza takich jak wygląda dziwny stwór. Na prawdę wystarczyłaby drobna wzmianka :pinkie3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Przecież nic się nie stało, Dake swą broń odzyska, a ja dalej jestem, powiedzmy, bezbronny :/ w sumie tylko ja mogę się tym martwić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 16, 2015 Autor Share Napisano Listopad 16, 2015 To fakt, że nic się nie stało, ale Tomek nie o tym mówi czy coś się stało, czy nie, tylko że coś mu nie pasowało logicznie, więc od razu wytłumaczyłem o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Wiem, ale mimo to chciałem się nad sobą poużalać :3 Rebon... Eee gdzie jest Rebon? (Twoja postać) bo... No nie pamiętam :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Wyjaśnienie zaakceptowane, przynajmniej ta druga część. Bo z pierwszą wciąż jest luka. Jakbyśmy mieli więcej ras wysokich dwunogów niż tylko zasadniczo jedną [wampir wygląda jak człowiek, chyba, że zaznaczono inaczej], wtedy ogłoszenie mogłoby być kłopotliwe. Ale mniejsza, ważne, że Arceus trzeciego ratunku z końca pleców nie dostaje, już ma o dwa za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 17, 2015 Autor Share Napisano Listopad 17, 2015 Co do drugiego zdania się nie do końca zgodzę ,bo jak dla mnie ma o 1 za dużo tylko, ale cóż... Jak kto myśleć lubi :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 W sumie... Randomowy oddział podmieńców wyciąga go z niewoli 1 Zostaje wyleczony i przekarmiony przez jakąś pielęgniarkę spokrewnioną z Fluffle puff 2 Miałby dostać broń 3, czyli w praktyce o 2 za dużo... Z drugiej strony nie tylko ja drugą szanse dostałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 Zasadniczo to nie powinieneś przeżyć nawet zamku, więc wyjście z niewoli liczysz jako dwa, darmowe wyleczenie jako trzy. Ale w sumie to nie ważne. Jak będzie jakieś potężne deus ex machina, to wiem jak sobie poradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 Czy tylko mi się coś psuje i nie mam powiadomień, gdy Kapi napisze post w sesji, a jak inni to już tak? :') Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 mi się w ogóle coś pieprzy i czasami nie wyskakują mi powiadomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 Mi też nie wyświetliło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 A mi wszystko ładnie działa (zawsze inny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 8, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2015 Cóż mi też w różnych tematach różnie działa. No cóż nowe form ma te swoje odpały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 Postaram się jutro odpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 11 godzin temu Po prostu Tomek napisał: Postaram się jutro odpisać. Łżesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 *sniff* Wietrzę zdradę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Iks de Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts