GoForGold Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Ostatnia praca, Derpy. Miał być portret, ale wyszło to co widzicie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Ostatnia praca, Derpy. Miał być portret, ale wyszło to co widzicie. Jest o wiele lepiej! Cienie się poprawiły ( według mnie ). Lineart boski. Grzywa całkiem spoko. Do robienie grzywy polecam Ci pędzel o nazwie "Grass" Przypomina włosy i fajnie się nim je cieniuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jest o wiele lepiej! Cienie się poprawiły ( według mnie ). Lineart boski. Grzywa całkiem spoko. Do robienie grzywy polecam Ci pędzel o nazwie "Grass" Przypomina włosy i fajnie się nim je cieniuje. Dziękuję za opinię, na pewno przetestuję przy następnym arcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Ostatnia praca, brałem się za nią jakiś tydzień, ale jak widać dałem radę i jestem całkiem zadowolony. OC dla Myhella. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Ładnie ci to wyszło. Mógłbyś dodać jakieś tło albo przyciąć to przezroczyste tak, by nie było tyle pustej przestrzeni. W GIMP jest opcja "dokładnie przytnij", mógłbyś jej użyć. Jak dla mnie dużo lepiej by to wyglądało. Ale sam rysunek świetny, podoba mi się wykonanie tego łuku. PS Naucz mnie rysować skrzydła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Another one. Nightmare Rarity na konkurs działowy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 (edytowany) Kolejna praca. Tym razem request sprzed... bardzo dawna. Spitfire dla Sosny. Edit. Aż poprawiłem, nie mam pojęcia skąd ten odcień zieleni się tam wziął. Edytowano Sierpień 7, 2014 przez GoForGold 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Całkiem fajna Spit. Jedynie ta zieloność taka owaka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Najbardziej podobają mi się skrzydła oraz grzywa. Naprawdę niesamowicie zrobione, nieźle się namęczyłeś, zapewne. Mam tylko jedną uwagę - czemu przednie nogi są narysowane pod takim dziwnym kątem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) Skrzydła wyszły Ci bardzo oryginalnie. Masz swój styl rysowania. :3 Wiem co to jest rysować myszką. -.-' Tablet możesz kupić nawet w Biedronce za niecałe 5 dych. Ja tam mam swojego Bamboo [nie, nie kupowałam w biedronce] i nie narzekam. Choć sterowniki do tabletu często siadają i trzeba przeinstalowywać co jakiś czas to sprzęt jakoś nie budzi zastrzeżeń. Polecam! Jak poprzednik zauważył jest troche zielonego koloru nałożone na skrzydła. Pyszczek Spit Fire jest taki [ogiery w serialu mają takie pyszczki] "męski". Ja bym go zaokrągliła. Po za tym nie jest źle. Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Phinbella Flynn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Najbardziej podobają mi się skrzydła oraz grzywa. Naprawdę niesamowicie zrobione, nieźle się namęczyłeś, zapewne. Mam tylko jedną uwagę - czemu przednie nogi są narysowane pod takim dziwnym kątem? Nie mam pojęcia, po prostu tak wyszły. Skrzydła wyszły Ci bardzo oryginalnie. Masz swój styl rysowania. :3 Wiem co to jest rysować myszką. -.-' Tablet możesz kupić nawet w Biedronce za niecałe 5 dych. Ja tam mam swojego Bamboo [nie, nie kupowałam w biedronce] i nie narzekam. Choć sterowniki do tabletu często siadają i trzeba przeinstalowywać co jakiś czas to sprzęt jakoś nie budzi zastrzeżeń. Polecam! Jak poprzednik zauważył jest troche zielonego koloru nałożone na skrzydła. Pyszczek Spit Fire jest taki [ogiery w serialu mają takie pyszczki] "męski". Ja bym go zaokrągliła. Po za tym nie jest źle. Dziękuję za opinię. Za kupno tabletu biorę się od jakichś trzech miesięcy i jakoś nie mogę się zebrać. Kiedyś na pewno kupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bylika190 Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 no no no niezła robota C: cwicz dalej a bedzie mega! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Fluttershy dla Sabiny. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Ładna. Tylko kolory tak mało żywe, a skrzydła złamane 8.2/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Ładna. Tylko kolory tak mało żywe, a skrzydła złamane 8.2/10 Bo Fluttershy ma oczojebiste po całości barwy. A skrzydła wyglądają dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Pora odkurzyć temat. Ostatnia praca zabrała mi trochę czasu, ale chyba było warto. Nightmare Moon dla Nocturnal. Księżniczka Luna jest oficjalnie zachwycona! ~ Arjen 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Wow. Naprawdę szybko i niesamowicie się rozwijasz. Podziwiam o: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Gold... praca przezajebista... chcę być informowany na bieżąco o postępach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 A przejrzałem sobie wątek. Najbardziej podoba mi się pierwsza praca, Pinkamena, ma w sobie to coś, skojarzyła mi się z innym artem, z podobną tematyką, ale tam była Octavia oparta o ścianę. Art ładny Kolejne też są niczego sobie, FS wygląda uroczo, Derpy z rozwianymi włosami i muffinką na głowie rządzi, Dashie jest Dashie, ze swoim niezadowoleniem wypisanym na twarzy, Nightmare Rarity wzbudza niepokój swoim przenikliwym spojrzeniem, zupełnie jak Nightmare Moon z ostatniego arta. Można wysnuć wniosek, że te mroczniejsze strony postaci wychodzą Ci naprawdę dobrze, zwłaszcza oczy, one wyróżniają się na tle całego arta. Mi się podobają Ogólnie skill rośnie z każdym artem, jest fajnie, będę musiał tu zaglądać od czasu do czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Pierwszy raz coś innego niż kucyk lub gryf. Legitna, ruda żyrafa w glanach. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Fajowa żyrafa:) Twoje prace wyglądają naprawdę super, oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. GoForGold Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Popularny post. Share Napisano Styczeń 18, 2015 Siedzący, Słoneczny Kuń. O dziwo nie request, znów przyszła mi ochota na rysowanie. 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Jest Celestia, jest pro Świetne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Słonko trochu krzywe, ale Celestia zarąbista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 (edytowany) Ładna i kjutaśna filly Celestia :3 Wrzuciłeś ją na devianta? Wrzucone. ~Gold Edytowano Styczeń 18, 2015 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się