Kyoshiro Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Do mnie bardziej by pasował Jednorożec - może nie ze względu na magię, ale z tego powodu, iż z całej trójki rodzajów kuców to one najbardziej się nadają do myślenia, filozofii i zimnej kalkulacji. Pegaz raczej nie, kuc ziemny też raczej nie. Chociaż, jest też alicorn ;D. Link do komentarza
FaithFire Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 To nie Warmłotek, bycie magiem jest tak samo bezpieczne jak posiadanie jakiejkolwiek innej mocy - jedyne zagrożenie jest takie, że można po prostu przegiąć pałę, a ochroną jest zdrowy rozsądek i takaż psychika. Ale wiesz kolego jeśli przegniesz totalnie to mogłoby się stać tak że zagrozisz bliskim ale mniejsza o to. Co do zdrowego rozsądku i psychiki masz rację. Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Na początku myślałem, że jednorożec i wiele osób mi podczepia jednorożca, często na siłę i często uznając mnie - nie wiem jakim cudem - za bardzo ogarniętego człowieka. Jednakże wybrałbym pegaza, bo uwielbiam poczucie wolności, brak ograniczeń. Poza tym jeden "róg" już by mi wystarczył ;] Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Pegazem, bo pegazy są zajefajne. Link do komentarza
DeRoki Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jako że ciężko jest mi wybrać pomiędzy magią a lataniem, zdecydowałem się na Alicorna. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja bym wybrał pegaza, chciałbym móc latać. Link do komentarza
Rarity115 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja chciałabym być jednorożcem i pegazem w jednym. Ale nie alicornem,bo skrzydła chciałabym mieć takie jak u pegazów. Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jasne, że jednorożec!!! Bo lubię czarować (Abra-Kadabra) Link do komentarza
Fillerr Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Moim rodzajem kuca jest na pewno pegaz... nie chodzi mi o znaczenie, wolności itd.... nigdy nie byłem silny i o sile nie marzyłem, kuc ziemny jest moim duuużym przeciwieństwem. Magia nigdy mnie nie pociągała tak jak... latanie. To zawsze było moje marzenie, do dziś uwielbiam wleźć na jakiś dach w bloku, albo na jakiejś ruinie opuszczonej. Wysokość to jest to co kocham i wiatr, który owiewa mnie całego, rozwiewa włosy, oraz pozwala zapomnieć o całym świecie dokoła Link do komentarza
Applejack12 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ludzie ciężki wybór. Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja chciałabym być jednorożcem i pegazem w jednym. Ale nie alicornem,bo skrzydła chciałabym mieć takie jak u pegazów. Ale de facto wychodzi ci alicorn. To, że budowa skrzydeł jest nieco inna to jednak wszystkie cechy - róg, magia i skrzydła - masz zachowane. Link do komentarza
Gubryś Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Gdyby ziemski kucyk mógł w pewien sposób czarować, czy nazywał by się magiem ziemi ?? jak tak to wybieram ziemskiego Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Wedle tego co podaje serial to tylko jednorożce i alicorny mogą korzystać z magii, z czego jednorożce mają magię ograniczoną tylko do swojego talentu. To jest niemożliwe, żeby ziemski kucyk mógł użyć magii w jakikolwiek sposób. Link do komentarza
Pony Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Kuc ziemny. Wziąłem go ponieważ co prawda chce czarować i latać, ale po co mi to? Do szczęścia nie potrzebne są jakieś super zdolności, więc kuc ziemny mi odpowiada. Link do komentarza
arameje Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 ja? oczywiście że pegaz Link do komentarza
Applejack12 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ale jakbym już wybrał to bardziej w 45% na Jednorożec bo magia THE BEST and ARMAGEDDON. 35% na kucyki ziemne , a na 20% na pegazy. Link do komentarza
trebuhpl Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Niby już kiedyś pisałem kim chce być,aleee... Otóż jak dla mnie pegaz - to jest to ^^ Co prawda mam swego rodzaju lęk wysokości (lol pegaz + lęk wysokości - gz trebuh), lecz wszystko da się zwalczyć, nieprawdaż? ^^ Link do komentarza
Gubryś Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 mi trudno było wybrać jaki rodzaj kucyka Gdyby kucyki panowały nad żywiołami, to by wyglądało tak ziemski - Ziemia Morski - woda Pegaz - powietrze Jednorożec - Ogień więc wbiłem w horoskop urodzeniowy, w zachodnim wyszła mi Ziemia, a w Chińskim woda A wam, jaki żywioł wyjdzie http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/ http://horoskopium.pl/astrologia/cztery-trygony/ Link do komentarza
Ahito Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 A ja natomiast chciałbym być zwykłym,kucem ziemnym,nie chciałbym latać,ani czarować. Link do komentarza
ShadowRider Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ja, gdybym miał wybór, wybrałbym jednorożca ale gdybym nie miał, to mi to obojętne, ważne, żeby się w Equestrii znaleźć ;D Link do komentarza
Krolicik Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Oczywiście, że ziemski. Może nie latają, ani nie władają magią, ale zazwyczaj mają za*ebisty charakter, taki jak np. pinkie pie Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Pff.... większość to pegaz albo jednorożec. A ja "wybieram" kuca ziemnego, o. bo nie potrzebne mi ani latanie ani magia. Link do komentarza
Vermik Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jednorożec. Jakoś ciężko wyobrażam sobie życie bez rąk, a magia to jakoś rekompensuje. Btw. Co ma rodzaj jednorożca do jego charakteru, inteligencji, pracowitości etc...? Link do komentarza
FOXX Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 :< Ziemski, nie lubię takich tam... z dodatkami, wolę być zwykłym szarym kucem ziemskim. (no dobra, czarnym kucem ziemskim ) Ciekawe ilu tu nas jest... 5? 10? 15? 20? Link do komentarza
Gubryś Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ja Jestem ziemskim kucek, który jest magię Ziemi EARTHpony EARTHbender Link do komentarza
Recommended Posts