Flutershy139 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 ja bym chciała być pegazem lub alicornem Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 ja bym wolał być alicornem - połączeniem jednorożca i pegaza ! czyli bym rządził krajem , umiał latać i czarować nice . Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 ja chciałbym być pegazem lub alicornem ;D Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja bym chciał najbardziej być pegazem ale nie podoba mi się Cloudsdale więc raczej zwykłym ziemnym kucykiem, no chyba, że pegazy nie muszą tam mieszkać. A od magii są inni, bardziej jajogłowi Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 @CherryGrove pegazy mogą mieszkać , gdzie chcą , za przykład niech posłuży ci np Fluttershy:fluttershy4: Link do komentarza
Accurate Accu Memory Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 oczywiście że twilight sparkle ten gatunek może być także jakby pegazem pokazała że yła by do tego zdolna na 3 dni w odcinku sonic rainboom YAY Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Kucyk...więc nie changeling, gryf czy draconequus, a szkoda. Być gryfem jak Gilda i Gustave czy też draconequusem jak Discord to byłby czad! Jako kucyk to najpewniej jednorożec, bo daje możliwości. Ziemny sam z siebie nic nie ma, a pegaz to skrzydełka i też szału nie ma. Jednorożec zaś może magią nadrobić większość wad anatomicznych. Jak potrzeba to zrobi sobie skrzydełka (delikatne i na czas, ale po co komu cały czas one?), poprzenosi sobie przedmioty bez użycia siły fizycznej i popisze się bajeranckimi czarami. Jedyny minus jest taki, że utrata rogu zapewne oznacza utratę zdolności magicznych(plus zapewnia długotrwałą agonię, bo to jednak jest narząd powiązany z mózgiem ), a że wygląda na dość delikatny to jest i podatny na uszkodzenia. Jeśli chociaż połowa z tych rzeczy to prawda, to utrata tego cudeńka plasuje okaleczonego jednorożca niżej od zwykłego kuca. Link do komentarza
Ganz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Raczej pegaz... Magia mnie nie jara tak, jak stała możliwość latania Link do komentarza
DarkReaper11 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Ja na ten przykład, jeśli miałbym możliwość zamiany w kucyka, to chciałbym być pegazem, do magi jakoś nie specjalnie mnie ciągnie ale jeśli chodzi o latanie to już inna sprawa. Link do komentarza
Korssarz Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Pegaz, polatałbym sobie z Rainbow Dash Link do komentarza
Pinkamena Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 A ja bym chciała być zwykłym ziemskim kucykiem,bo mają w sobie to coś..czego nie mają pegazy i jednorożce <3 Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Szczerze? Alicornem,bo chciałabym latać,ale i trochę magii by się przydało... Link do komentarza
darkangelPL Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Pegaz lub jednorożec, ze zdolnością przyzywania sobie skrzydeł ;p Link do komentarza
kochamMLP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Alicorn ;* Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Jednorożec - nauczył bym się zaklęcia Portalu i wprawiał w osłupienie pozostałe kucyki Link do komentarza
Adhara Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Gdybyście byli kucykami jaki rodzaj byście wybrali: pegaza, jednorożca, a może ziemskiego kucyka? Ja wybrałabym pegaza - dlatego, że chciałabym latać... Pegaza rzecz jasna Link do komentarza
marvelus113 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Hmmm. Trudne pytanie. Bardzo lubię pegazy (są takie cool ), ale bycie jednorożcem daje wielkie możliwości takie jak magia :qKFPC:. Jednak mimo co chyba wybrałbym pegaza. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Jeśli magia daje możliwość lewitacji=>latania to ja bym wybrał jednorożca. Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Pegazy mogą robić niezłe dowcipy, chować się w chmurach, straszyć piorunami, poza tym kontrolowanie pogody wydaje się bardzo fajne Więc pegaz FTW Link do komentarza
Skutalu Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Pegaz - oznaka mojej fobii, czyli wysokości... idealne dla mnie, ponieważ bariery są po to by je łamać Link do komentarza
Torrez Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 pegaz lub jednorożec Link do komentarza
Atlis Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 pegaz , bardzo chciałbym sobie polatać Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 A jak dla mnie to alicorn.Można sobie używać magi i polatać. Link do komentarza
Esteban Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ja mimo tego, że mam lęk wysokości to najprawdopodobniej byłby to pegaz. W najgorszym wypadku mieszkałbym na ziemi jak Fluttershy. Link do komentarza
MathRaven Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Pegaz. Magia kusi, strasznie wręcz, ale latanie... Miło jest czarować, przenosić przedmioty siłą umysłu, ale latanie i to uczucie nieograniczonej wolności bezsprzecznie u mnie wygrywa. ^^ Poza tym, mieszkanie w chmurach! Nie trzeba płacić podatku! Chyba, że jest możliwość lewitacji lub stworzenia mechanicznych skrzydeł, zdecydowanie jednorożec. Link do komentarza
Recommended Posts