Cahan Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Dobra, od wczoraj ruszył o 1 %. Mam 870 Loyalty, 380 Magic, ale niedostatek Honesty i Laughter. Generosity też się kończą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ja akurat mam odwrotnie czyli multum Honestly i Loyalty ale reszta aż żal patrzeć bo ostatnio aktywowałem kolejne kamienie. Musiałbym chyba 40 razy ustanowić rekord świata w mini gierce z wózkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Właśnie klikam sobie w kwiatki i widzę że jak jest licznik eventów i kociołek Zecory po lewej stronie czasami jak to znika to pojawia się jeszcze 3 opcja. Hm....... Spróbuje zobaczyć co na niej jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Zrobiłem aktualizacje , ale mam pełno błędów. - Timer gry źle działa (tydzień robię dom Sombry) - Na mapie pokazuje że w danym mieście mam Bitsy a w rzeczywistości ich nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ten event to jakiś niewypał. Grałam w te minigierki, starałam się i co? Powinnam dostać 3 kucyki za zajęcie wysokich miejsc, a nie dostałam ani jednego. W totemy już dawno przestałam się bawić ze względu na przestawiający się czas. Po aktualizacji sklepy wariują. Główne nagrody za event z drzewem? 14 gemów... Nic za to nie kupisz. Ogólnie jestem zniesmaczona. Jeszcze parę takich kwiatków i bez żalu odinstaluję grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ten event to jakiś niewypał. Grałam w te minigierki, starałam się i co? Powinnam dostać 3 kucyki za zajęcie wysokich miejsc, a nie dostałam ani jednego. Spokojnie, ta gra jest tak skonstruowana abyś przypadkiem nie wygrała czegoś co jest warte więcej niż 10 gemów. Tu przecież chodzi o to, że szansę na zdobycie czegokolwiek mają Ci, którzy przewalają na to 400pln miesięcznie, lub Ci dobrze oszukujący. Popatrz na złośliwe questy, ceny dekoracji, czasy wykonania, gem droprate. Nic dodać, nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Powinnam dostać Apple Star za zajecie 1 miejsca, a dostałam na nią 50℅ zniżki. Nice. Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jednak się cieszę że przestało mi czytać save, niby 2 lata gry poszły, ale przynajmniej nie muszę się (już) męczyć z bugami i z durnymi eventami w których i tak nic nie dostajesz mimo wygranej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ja mam nadzieję że będzie można dalej robić totemy jak się skończy ewent z drzewem Harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roza200 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Hej. A Możecie mi powiedzieć jak zainstalować aktualizację na Win8, bo mam już 70lvl i dalej nic mi nie idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Ja mam już odblokowane całe drzewo harmonii, wyskoczyła mi szkatułka i pisze, że podczas kolejnej aktualizacji rozwiąze się jej tajemnica.Kto wie może będzie Tirek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roza200 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 a grasz na telefonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Hej. A Możecie mi powiedzieć jak zainstalować aktualizację na Win8, bo mam już 70lvl i dalej nic mi nie idzie Gameloft całkowicie olał tę wersję. Jedyna możliwość na win8 to odpalenie wersji na androida przez emulator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Udało mi się ukończyć to cudactwo z Drzewem Harmonii. Wyskoczyła znana nam skrzyneczka. Zgadnijcie, co to oznacza... Czekanie do następnego update Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarnaxl Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Pewnie nic się dalej nie da zrobić i stoimy... :/ u nas nic nie rusza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 a grasz na telefonie? Nie, na tablecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Od jakiegoś czasu zbierałam sobie na Rainbow Dash i dzisiaj już miałam 61 klejnotów,a po chwili dostałam 55 klejnotów, więc kupiłam RD za 65 klejnotów i restaurację za 50 klejnotów i zostały mi 2 klejnoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Pewnie znowu trzeba będzie wydawać masę elementów na np. klucze do skrzynki. A co w niej będzie? a) biblioteka Twi zmieni się w zamek (mało prawdopodobne) b) dostaniemy zamek do dekoracji A ja jeszcze nie mam Twilicorna :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Gameloft całkowicie olał tę wersję. Jedyna możliwość na win8 to odpalenie wersji na androida przez emulator. Może i olał ale przynajmniej nie trzeba się tam męczyć ze zbugowanymi eventami i znikającymi save'ami c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 A ja jeszcze nie mam Twilicorna :O Właśnie, jak zdobyć Twilicorna? Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Właśnie, jak zdobyć Twilicorna? Trzeba wykonać część questów w Canterlot. Twilight zostaje koronowana i zmienia się w alikorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Ja wam chcę tylko przypomnieć o bardzo ważnym fakcie.THE RIDE NEVER ENDS Trochę wulg, ale jest cenzura. (teraz mniej wszystko kosztuje, ale cykl zbierania daje zauważanie mniej + jest więcej rzeczy do wykonania, mi wyszło 12k gemsów... więc... ) Zastanówcie się nad użyciem edytora save'ów A, no i odkryłem fajny bug związany z czasem gry. Wchodząc do chatki Zecory ze strefy stawiania tokenów na miejscach i szybko z niej wychodząc przyciskiem home daje nam +2h zegarowego i globalnego czasu gry. Da się tym uzyskać wszystko. Oprócz daily rewardów które są oparte na zegarze systemowym na serwerach pewnie Gameloftu lub jakimś innym czasie online. Edytowano Styczeń 12, 2015 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Dzięki podmieńcom w Canterlocie zdobywanie gemsów w wersji na windę jest praktycznie nieograniczone :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Jak można zdobyć Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Jak można zdobyć Lunę? Musisz wykonać cały wątek główny, czytaj, ten w Ponyville. I chyba musisz mieć kupioną Celestię o ile się nie mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się