Imeshovy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Witajcie kochani! Jak pewnie się domyślacie - każdy kucyk ma swój talent, który skutkuje pojawieniem się znaczka talentu. Co prawda Cutie Mark Crusaders jeszcze nie zdołały zdobyć swoich znaczków, lecz bardzo pilnie harują by spełnić swoje najskrytsze marzenie. Zresztą można wyżej zauważyć, że przy miło spędzonym czasu w barku popijając orzeźwiające szejki mogą im się narodzić coraz to nowsze pomysły do zrealizowania celu. Ja tu jednak nie chciałem o tym ^^ Myślę, że niektórzy użytkownicy mają pewne cechy, które mogłyby być ich "wizerunkiem" pod postacią znaczka talentu. Dlatego ja dam propozycję cutie marka, a Wy przypasujecie go do konkretnego użytkownika Na pierwszy ogień pójdzie TEN znaczek: Na boczku którego użytkownika będzie on najlepiej pasował? Edytowano Maj 4, 2014 przez Imeshsłów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Chemik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 KochamChemie ! Ps. Nowa dopasowywanka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Chemik, kto inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 KochamChemię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Niech będzie KochamChemię, ale na forum chyba jest też jeszcze jakiś chemik... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Chemik... po za nim nie znam innej osoby, która interesowała by się chemią na tyle, by zdobyć taki znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 To było oczywiste ^^ . Jednogłośnie uznano, że znaczek ten jest idealny dla pana KochamChemie vel. Chemik! No to może troszkę utrudnimy zadanie. Oto kolejny znaczek: Piękny, prawda? Kto najlepiej by z nim wyglądał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Aretra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Lisica-chan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Mhm... wydaję mi się, że najbardziej by pasował Lisicy-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 A mi pasuje do Burning Question. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Lisica-chan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Lisiczka :3. Takie w kolorach liska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 10, 2014 Autor Share Napisano Marzec 10, 2014 A więc znaczek ląduje do Lisicy-Chan! Mam nadzieję, że Ci się spodoba! A oto kolejny znaczek: Do kogo będzie najbardziej pasował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Evertree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cahan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cahan! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 10, 2014 Autor Share Napisano Marzec 10, 2014 Matko, jak się wszyscy rzucili o____________O No dobra. Cahan, mam nadzieję, że będziesz zadowolona ze znaczka! Kości zostały rzucone, czyli kolejny znaczek: Dla kogo przeznaczymy te kostki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Imesh ~! (patrz sygnaturę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Oj, dziękuję za znaczek! Imesh! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cahan ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Zodiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts