Komputer Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Yoshimitsu który nawet nie zmrużył oka tylko medytował spojrzał na swych towarzyszy bawiących się w jakieś wyzwania, o ile na razie były dziecinne to czekać na to co wymyślą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - King Charles, keypti Queen Caroline, kórall Coral lit. (Pewnie król korol kupił królowej karolinie korale koloru koralowego) Nie rozumiem co to za wyzwanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss przewróciła oczami, po czym spojrzała lekko złowrogim wzrokiem na towarzyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Wybierz teraz swoją ofiarę Jango Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 ((Google translate nie zawsze ogarnia. Chodziło mi o to jak to brzmi.)) - Eh. Dałeś rade. - mruknął biorąc cukierka z cylindra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - A ja mam zadanie dla kucyka. - Uśmiechnął się mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - skąd wiedziałeś, że nie wezmę prawdy? Fakt, prawda dla mnie to nic! Dawaj zadanie! Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Pozostanę w kanonie nieprzyzwoitych rzeczy. Masz mnie pocałować, a pocałunek ma trwać 6 sekund. No wiem I'm bad. - Założyłem okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Uhhh... - jąknęła Alyss. Chciała to skomentować, ale się powstrzymała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Ale..Pinkie zrobi ze mnie babeczki, a przyjaciół się bardzo lubi, nie całuje. Czy jak tego nie zrobię ambutujesz mi skrzydła? Wolę nie znać odpowiedzi.. - Podeszła powoli do Jango. Na początku bała się co zrobi Pinkie, ale co z jej skrzydłami, a może lepiej jest być latającą babeczką niż nie mieć skrzydeł? Zastanowienia trwały dwie minuty, aż w końcu pocałowała go... - 1, 2, 3, 4, 5, 6.. np- liczyła w myślach i odkleiła się. - Tylko ani słowa Pinkie. Wybieram Alyss! Wyzwanie, czy prawda? Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alice podniosła brew i spojrzała na Jango bardzo nieprzyjemnie. Wstała i usiadła obok Alyss. Kot zmaterializował się na kolanach. - Cukierka? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jessy cały czas siedziała cicho. Sama nie wiedziała czy wogóle ktoś wie o jej istnieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Zbokol... - skomentował zachowanie Janga. - I to do tego... ugh... Ég held að ég ætla að vera veikur hér (ja tu chyba zwymiotuje) - powiedział do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss popatrzyła na kota. - Ano... w sumie poproszę... - powiedziała, po czym spojrzała na Jess. - Co sądzisz o tej ich zabawie? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jango się oblizał. - Z Pinkie to jeszcze nic nie wiadomo, a ten pocałunek mi się podobał, dobra jesteś. Tak to ja. - Odpowiedział na komentarz. - Jakich to ja rzeczy z kucykami nie robiłem. - Założył kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto skrzywił się. - Á Óðni, þú ert viðbjóðslegur... (na Odyna jesteś paskudny) - skomentował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Alyss wyzwanie czy prawda ? - spytała ponownie. Po czym spojrzała na Jango. - Em..dzięki ? Pinkie i tak w końcu zabije jednego z nas... znaczy, tak myślę. I nie wymiotować, bo zostało 30 minut na mdłości, więc nie zdążycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jess popatrzyła się na Alyss. -Chcą się rozerwać... o skoro im to pomaga... Jak kto lubi-powiedziała -A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 ((SKĄD ONA ZNA ISLANDZKI? W Equestrii nawet nie ma Islandii...)) - Zaczynam mieć wrażenie że wpadliśmy do jakiegoś clopa... - powiedział pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss zamknęła na chwilę oczy. - Prawda. - powiedziała stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Słyszałam...- odpowiedziała marszcząc brwi. (Bo...ona ma google tłumacza w słuchawkach xD) - Prawda Alyss? Na pewno ? - spojrzała na kopytko. - co sądzisz o kucykach ? Szczerze! Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Po prostu traktuję kucyki jak ludzi. Pogódź się z tym. - Zaanonsował. - A to o Pinkie to tylko pogłoski. Naprawdę tak nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 ((Google nie dociera do equestrii...)) - I trudno. I tak się tak czuję. Przez niego. - wskazał parasolem na Jango. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren też uważała, że to było dziwne, ale nie komentowała całowania kucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 ((Ma słuchawki od wujka jednego z najsławniejszych jednorożców jest więc i google tłumacz xd )) Dandie Doux czekała tylko na odpowiedź i od czasu do czasu zerkała na chłopaków za nią . - Uspokójcie się, to tylko gra. Znaczy. Mam taką nadzieję... Czy gdybym cię nie pocałowała, nie obciąłbyś mi skrzydeł ? - spytała patrząc na Jango, po za tym wciąż czekała na odpowiedź znajomej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts