Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ja chromolę, żałuje że mam 195 cm wzrostu... - powiedział jakby przerażony. - Nie zezwolimy mu... - usłyszał głos w głowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) - Bla, bla, bla. Nie jestem pegazem, który boi się starej babci. - znów się fochnęła. Po chwili się lekko odwróciła. - kto leży w łóżku obok? Bo nie widzę i nie wiem czy pokiwać. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jango się obudził. - Fajna miejscówka. Facet naoglądał się za dużo cupcakes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ale czemu ja idę na pierwszy ogień na Azazaela? - powiedział. - Jak już to na Hesperiusa... - znowu usłyszał głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Dużo mi z tej ochrony... - powiedziała Aren. Nie wiedziała co ma robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jess była trochę zmieszana. -To... co w koncu robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Yoshimitsu który również miał odebraną zdolność ruchu, spojrzał albo próbował spojrzeć na swych towarzyszy. - Tylko spokój i powaga nas uratują. Nie powinniśmy rzucać żartami w takich momentach jak coniektórzy. - jednak ten frajer pstryknął go w hełm tam gdzie powinnien mieć nos. Jednakże tego hełmu nie da się tak łatwo ściąnąć. Ale rościąganie go, trochę boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Leżymy i czekamy aż stara babcia ambutuje nam nogi bo jej się nudzi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jango ugryzł się w ramię i po chwyli wyciągnął metalowy chakram na nitce. - W ubraniu mam dużo pochowanych wachadełem. - Powiedział trzymając chakram w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (pośpieszcie się z ucieczką, "Prokrustes" nie będzie czekał wiecznie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 W celi pojawił się Kot i oglądał z uwagą wysiłki Jango. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 ((rly? )) - Ta... to kogo zahipnotyzujesz? Ścianę? - spytała sarkastycznie. - Przecież wyszedł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto wysunął nogi z butów i dłonie z rękawiczek. - Jestem wolny! - powiedział, wyciągnął buty z wnyków założył je. To samo z rękawiczkami. Podszedł do Aren i zaczął ją uwalniać. - Fakt... Ale oni oszukiwali... - powiedział gdy już ją uwolnił. Podszedł do klaczy i też ją uwolnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Dobra, znudziło mi się tu czekanie. - powiedział Yoshimitsu, zaczął napierać na te sznurki. Gdy to nie przyniosło efektów, użył czegoś czego nikt z jego przeciwników nie lubi. Zaczął się wiercić, sznury powoli ale jednak były przecinane przez poszczególne płyty pancerza. - Trochęęęę to potrwa. - skomentował cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ale jakoś dajesz radę - stwierdziła gdy ją uwolnił. Podeszła do Alyss i zaczęła ją uwalniać, następnie podeszła do Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto podszedł do Yoshimitsu, zaczął rozwiązywać więzy. - Ok, tak jest szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Juhu! - podskoczyła i poszła uwolnić Jango, bo nikomu się nie chciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Za drzwiami było słychać ciężkie tupanie. Człowiek powoli się zbliżał do celi z wielkim toporem na ramieniu. (pośpieszcie się!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 -Szybko, on idzie!-krzyczała przykuta Jessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto przykucnął obok drzwi. - Ciiiii, poczekajcie... Mam pomysł. - powiedział wciąż kucając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) - Dzięki Aren. - powiedziała Alyss. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Klacz zaczęła histeryzować, kopytkami się nie da go uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Człowiek powoli wszedł do celi i zauważył braki w "klienteli". -Arhg, ktoś zdołał uciec!- powiedział zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alice wciąż siedziała bez ruchu przywiązana do podłogi. Kot próbował zniszczyć więzy, ale nie wychodziło mu to za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) - Alyss, weź uwolnij Jessy. A ty Aren, uwolnij Jango. - rozkazał. Złapał mężczyznę za kark jedną ręką, a drugą wykręcił mu tę w której miał topór. Wywrócił go i wbił mu kolano w plecy. - Modern warfighter. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts