Komputer Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ładna akcja, a tak poza tym dziękuje. - powiedział Yoshimitsu. - A teraz pytanie za 10 punktów, gdzie moja katana? - po tym pytaniu zaczął jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jessy czegos szukala. W koncu chyba znalazla. Zabrala jakas torbę i przenośny keyboard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Możemy iść. A w sumie, to nie chce żebyś mi coś dała, chce zaprosić cię na kawę, czy coś w tym stylu. - powiedział do Aren z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren zaczęła iść. Spojrzała na Mephisto, chwilę nie odpowiadała, lecz w końcu rzekła i się uśmiechnęła - No dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto uśmiechnął się. - To, może następnego dnia po powrocie do Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Zgoda - powiedziała i zaczęła rozglądać się za resztą - A właściwie... gdzie oni nas zabrali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Nie wiem... - odpowiedział po chwili namysłu. - Ale pewnie wciąż jesteśmy w kryształowym królestwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Chodźmy stąd - zaproponowała Aren po zobaczeniu jakiś drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Halo! Otrząśnij się, trzeba iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto przytaknął. - Ale chyba trzeba poczekać na resztę. - powiedział gdy już otworzył drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Mężczyzna zaczął cicho mówić leżąc na łóżku bez ruchu: -Nie odchodźcie, dam wam duże zniżki i rabat, 30%. Naprawdę tanio. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alice spojrzała na Jango. - G.. gdzie? - zapytała. Spróbowała podeprzeć się rękami i wstać. Pierwsza próba nie poszla pomyślnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ponownie podeszłem do mężczyzny z czakramem. - One, Two, Jango, śpij! - Wkurzał mnie ten facet. - Nie mamy czasu. - Wziąłem dziewczynę na ręce i skierowałem się za resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Zostaw... - wybełkotała Alice, próbując niemrawo się wyrwać. Nie wychodziło za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Nagle z jednej szafy wypadły kawałki kopyt kucyków oraz same kuce. Niektóre były żywe, a część była tak rozciągnięta, że miały pęknięte kręgosłupy. -N-nigdy więcej w-wyrównania. Nigdy więcej.- jęczał jeden z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Na Lucyfera. Ten koleś to psychol... - powiedział dość głośno Mephisto, podszedł do kucyka który wyglądał najlepiej. - Żyjesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Kucyk, po bliskich oględzinach klacz, spojrzał przestraszony na człowieka. -B-błagam, n-nie dopasowywuj nas. Mamy dość dopasowywania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren cofnęła się przestraszona - Psychol to mało powiedziane - rzekła i cofnęła się jeszcze trochę nie mogąc na to patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Spokojnie, nie jestem tamtym kolesiem. Nie skrzywdził bym kucyka... Chyba że w obronie własnej. Zatem nic ci nie jest? - zapytał jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Trzymając dziewczynę, skierowałem się w stronę reszty. Kiedy zobaczyłem scenerię, spadły mi okulary. - O cholera... jak można robić coś takiego?! To chore... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 -B-byliśmy niedoskonali, mieliśmy zły numer. Złe numery muszą zostać dopasowane.- jęknął jakiś ogier, a klacz dalej patrzyła przestraszona na człowieka przed nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alyss podeszła do reszty. - A nie mówiłam… - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Eh... ma ktoś wykształcenie z weterynarii? Ja mam tylko ratownika, ale to do ludzi... - ułożył klacz w pozycji trochę bardziej naturalnej dla śpiącego czworonoga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Położyłem dziewczyne na ziemii podszedłem do kucy. - Czy to był tylko jeden człowiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alice zwróciła twarz ku zmasakrowanym kucom i otworzyła szerzej oczy. Przyglądała się im ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts