Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Ciekawe co będą mieć, do powiedzenia- pomyślałam i poszłam w kierunku pokoju wspólnego, lecz gdy byłam blisko skrzydła szpitalnego, zakradłam się do drzwi i stanęłam obok nich (drzwi) Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Tak, dostaliśmy. Ciekawe kto to zrobił... czyżby mógł to być Malfoy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Nie ma to jak zasnąć przed kompem Załóżmy że Alderamin był sobie na tej lekcji grzecznie, bez odzywania się do ludzi ._.) Po skończonej lekcji chłopak nie bardzo wiedział gdzie ma się podziać. Chociaż profesor nauczający OPCMu wydawał się być na prawdę miły i sympatyczny, to akurat musiał przyznać. I szczerze mówiąc, prawdopodobnie polubi te lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Nie wiem... Ale już wiem co mnie chyba uderzyło. Pamiętacie aferę z tłuczkiem w zeszłym roku? Pisali w "Proroku codziennym". Mógł go ktoś tak zaczarować żeby za mną latał no i był niewidzialny.- powiedziała wzdychając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Prędzej w ciebie trafił przez przypadek... przynajmniej ja prędzej bym to podejrzewała - mówiła Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Fakt, raczej ktoś chciał zrobić durny dowcip, i akurat ty się napatoczyłaś. - powiedział Alexander. - Miałaś pecha, bo byłaś najbliżej. Oczywiście jeśli to tłuczek. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) -Może macie rację... Ale mam złe przeczucia co do Dracona... Jego siostra jest w porządku ale on...-Amy westchnęła. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Cóż, wszystko wskazywało na to, że na razie ma wolne, a przynajmniej aż do północy, więc najlepszym pomysłem będzie zajęcie się sobą. A, że rano uznał, że błonia są w porządku, to postanowił się tam wybrać. Z gitarą. Zabrał więc swój ukochany instrument muzyczny i ulokował się na zewnątrz pod jednym z drzew. Od razu lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Nie mamy jeszcze pewności kto to więc lepiej nie rzucać oskarżeniami. - powiedział spokojnie. - Jedna z rzeczy którą wiem po przeczytaniu całej serii o Herkulesie Poirocie to tyle że nie należy oskarżać najbardziej prawdopodobnej osoby bez dowodów jego winy. Sprawdzimy co się da. - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nachyliłam się aby lepiej słyszeć. Chwilę później niebezpieczni się zachwiała, więc wolała powrócić, do swojej dawnej pozycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) -Racja. Pani Pomfrey powiedziała, że będę mogła wyjść na ostatnią lekcję. Astronomię. Jeszcze kręci mi się w głowie, ale to nic. A co teraz robicie?-zapytała. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Teraz będzie opieka nad magicznymi stworzeniami. Ale jeśli będziesz mogła iść to fajnie, to podobno ciekawa lekcja. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Bardzo lubię astronomię. Ach... Opieka nad magicznymi stworzeniami? To z Hagridem! Jak fajnie... A wy zaraz musicie iść?-zapytała i westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Spojrzałam na zegarek- za chwilę kolejna lekcja. Nerwowo przestepowalam z nogi na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Niestety... ale jeszcze wrócimy - powiedziała z uśmiechem Ari - zdrowiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ta, do zobaczenia. - Powiedział i uśmiechnął się. - My już musimy iść. - powiedział, - to do zobaczenia. - wstał i ruszył w stronę drzwi. Zaczekał przy nich na Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Dzięki że przychodzicie. -Powiedziała-Może spróbuję się przespać. Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Zastąpiłam wychodzącym drogę. - A teraz to na jaki sposób obgadywano Sagittę iDracona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Chłopak uznał, że zabierze gitarę ze sobą i zostawi ją gdzieś niedaleko lekcji. W końcu opieka nad magicznymi stworzeniami była niedaleko, a zaraz lekcja miała się zacząć, więc czas się tam ruszyć. Poszedł w miejsce, gdzie już zbierali się uczniowie i grzecznie ulokował instrument pod jakimś drzewkiem, żeby nie przeszkadzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Amy widząc co się dzieje podniosła się i krzyknęła: -Zostaw ich! To nie twoja sprawa! Wstała na nogi i próbowała podejść ale nic z tego więc usiadła z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Lauschangriffe?! - zapytał zaskoczony. - Nie wiesz że to niegrzeczne? - zapytał. - Nie obgadywaliśmy was. - dodał po chwili i spokojnie ruszył w stronę błoni. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - To moja sprawa, bo słyszałam imię mojego brata!- moja zwykle biała twarz nabrała rumiencow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ale to była nasza rozmowa - powiedziała Ari i poszła z Alexem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Nie powinno cię to obchodzić! Ciekawe co byś zrobiła na moim miejscu!- Amy wstała i chwyciła kule które leżały nie daleko. Podeszła blisko Ślizgonki i powiedziała: -Nie wtrącaj się. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Alexander zachichotał patrząc na Sagitte. - Du är bedårande när du är arg. ((to po szwedzku jesteś urocza gdy się złościsz.)) - powiedział rozbawiony. - A ty Amy, wracaj do łóżka. - dodał już poważniej ruszył ponownie ku błoniom. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts