Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Chłopak też pogrywał sobie na czymś. Konkretniej rzecz ujmując, na gitarze. Ale raczej nie należał do takich, co by się tym na każdym kroku chwalili, a no i właśnie, uznał, że skoro pani profesor zabroniła rozmawiać, na sam początek lepiej uniknąć załażenia jej za skórę. Ot takie tam, lepiej zrobić lepsze pierwsze wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Gryffindor) - Jako praca domowa, macie poanować zamianę zapałki w igłę. To tyle. Do widzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nagle zadzwonił dzwonek. Wszyscy chcieli wybiec z sali jak najszybciej. "Niby czemu"- pomyślała Amy. -Co teraz mamy?-zapytała Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Latanie. - powiedział Alexander. - To na dworze. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Szybko pobiegłam na górę. Byłam strasznie głodna. Nagle na wpadłam na coś. Albo raczej kogoś. To była ta Gryfonka. - Och. Przepraszam cię najmocniej. Czy wiesz gdzie jest wielka sala? A tak przy okazji. Sagitta jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Latanie? No... To super!-powiedziała Amy- Tylko teraz nie możemy tyle gadać... Bo wpadniemy. Czekajcie... O ile się nie mylę teraz śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Można było się domyślić, że na dworze - usmiechnęła sę Ari - Tak, to teraz. Chodźmy - zarządziła. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Chłopak należał do takich, co to nigdy się nigdzie nie spieszą, więc spokojnie wyszedł z sali jak w przejściu się już trochę poluzowało. Zerknął na plan. Latanie razem ze ślizgonami. O, zobaczy czy są tak bardzo niesympatyczni, jak zdążył gdzieś usłyszeć w pokoju wspólnym. Akurat tej lekcji specjalnie się nie obawiał. Miał okazję bawić się na dziecięcej miotełce, gdy był mały, a jak już podrósł to stale ćwiczył. Właściwie quidditch był jedynym sportem, który go naprawdę interesował. No ale po drodze trzeba było jeszcze zahaczyć o wielką salę, na śniadanie. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Ukeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Sagitta ruszyła za nimi - Jak tam pierwsza lekcja transmutacji?- zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander odwrócił się to Sagitty. - A normalnie, zmienianie zapałek w igły i takie tam. - powiedział. - A a jak z eliksirami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Bardzo ciekawe, ale dość proste, eliksir leczniczy z czyraków. Lataliście już kiedyś na miotłach?- zapytała bo chciała wiedzieć jaki inni mają poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ta, wielokrotnie. Nic trudnego. - odparł spokojnie, po chwili spojrzał na Ari i Amy. - A wy? Latałyście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alderamin szedł obok nich, niespecjalnie wtrącając się do rozmowy, no ale, może jednak lepiej nie wychodzić na jakiegoś buca? - Ćwiczyłem w domu. Chciałbym w przyszłym roku być szukającym - odpowiedział na pytanie odnośnie latania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) -Tak. Trenuję z rodzicami. Tak przy okazji jestem Amy.-powiedziała ściskając rękę ślizgonce. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Miło mi- odpowiedziała do nowo poznanej po czym zwróciła się do Alexandra - To tak jak ja, choć wiem, że to trudne- dziewczyna wspięła się na palce i zaczęła się rozglądać, jakby czegoś szukala Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja też już latałam, bardzo to lubię - stwierdziła i przywitała się z mało kojarzoną ślizgonką - Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Sagitta... Mam do was małą prośbę: jakbyście gdzieś widzieli Dracona, dajcie mi znać- powiedziała przerywając szukanie brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - A co? Nie chce żebyś gadała z gryffonami? - zapytał lekko rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Ukręci ci głowę jak nas zobaczy. Nie wiesz, że Ślizgoni i Gryfoni to wrogowie prawie od zawsze? -Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Sagitta głęboko westchnęła- Wiem, no też nieprzepada jak rozmawiam z Gryfonami, ale teraz chodzi o coś innego. Swoją drogą ja uważam, że mogę rozmawiać z kim chcę i spotykać się z kim chcę Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Zaraz go znajdziesz. A czemu go tak szukasz?-zapytała ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander rozejrzał się. - Tam chyba jest. - powiedział zobaczywszy najpewniej Dracona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) "Po co to w ogóle jest"pomyślałam. Latanie na miotle. Chyba najokropniejsza rzecz jaka mogła mi się przytrafić. Nie lubiłam tego. Kiedy jest się w powietrzu, jest zbyt dużo otwartej przestrzeni, zbyt wiele miejsca. Zakręciło mi się w głowie na samą myśl. Siedziałam aktualnie w Wielkiej Sali, przy stole Krukonów. Nie wiedząc za bardzo na co mam ochotę, zjadłam to co było pod ręką i skierowałam się w stronę błoni zamku, gdzie miały być prowadzone zajęcia. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez MewTwo Percival Higgsbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Dziękuję Alexander- powiedziałam do chłopaka. Zacisnęłam pięści i ruszyłam w stronę brata szybkim krokiem szybkim krokiem. Stał w towarzystwie swoich dwóch przyjaciół. Podeszłam do niego - Jak tak mogłeś mnie zostawić!?- krzyknęlam na niego. Zmierzylam go groźnym wzrokiem i odeszłaby, przy okazji go lekko popychając. Wróciłam - Więc jak już mówiłam: Mam prawo spotykać się z kim chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Wow. Nieźle. Ale posilmy się i chodźmy na lekcję latania.- powiedziała po czym wszyscy zasiedli przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts