Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Amelia leżała bez ruchu zastanawiając się co ma powiedzieć przyjaciołom jak przyjdą. Zastanawiała się też nad tym w co uderzyła. Przecież nie ma tam drzew ani nic... Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ari chwilę popatrzyła za odchodzącym Alexem. Zaraz jednak się otrząsnęła i pobiegła za nim - Przecież też chcę iść - powiedziała, gdy już była na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Wybacz. - odpowiedział Ari. - Trochę się o nią martwię. Przywaliła dość mocno... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Gdy do skrzydła wpadł Alex a za nim Ari. Amy przypomniała sobie coś ważnego. Na pytanie kolegi odpowiedziała: -Chyba dobrze. Tylko to strasznie boli.-wskazała na obandażowaną głowę. -A co z zajęciami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Chodziłam po całym zamku szukając klasy OPCM. Chodziłam i chodziłam. Nagle natknęłam się na Dracona - Eee... Draco? Czy mógłbyś mnie zaprowadzić do klasy obrony przed czarną magią?- zapytałam się brata - Oczywiście, to niedaleko- odpowiedział Draco, wyraźnie czymś ucieszony - Czemu jesteś tak zadowolony? - Nieważne- powiedział i zaniósł się śmiechem. Chwilę później powiedział, że na ich lekcji Neville przypalił sobie podeszwy butów - Ach. Ha-Ha. Śmieszne- zaśmiałam się cicho - To tu- powiedział Draco- PowodzeniaNagle coś wymyśliłam. Pobiegłam do szkrzydła szpitalnego i odnalazłam Amelię i Alexandra - Przepraszam, że wam przerywam, ale mam pytanie do Amy. Jesteś na siłach, by sobie coś przypomnieć z tamtego lotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - A tam. Nie umrzemy jak się chwilkę spóźnimy. - odpowiedział. - Mówiłaś że chcesz pogadać. - dodał po paru sekundach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -A... No tak... - odetchnęła i powiedziała co trzeba - nie powinniście iść po lekcjach do Ślizgonów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - A to czemu?- zapytałam- Dlatego, że jesteśmy "wrogami"? A może dlatego, że jest tam "podły" Dracon Malfoy ze swoją "jeszcze gorszą" siostrą Sagittą Malfoy? A wiem! Bo z tamtąd pochodzi Voldemort. No jasne!- powiedziała ironicznym tonem i odeszła. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) (ciebie w tej rozmowie nie ma Frodo są tylko Elfka i Mephisto a ja mam plany) Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Ja Przyszłam bo coś wymyśliłam, aby sprawdzić przyczynę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Właśnie, czemu tak sądzisz? - zapytał lekko zdziwiony Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Też się ciekawie. Przecież Slytherin to dom jak każdy inny... - rzekła Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Bo... Mam złe przeczucia. Alex, widziałam jak Draco na ciebie patrzył podczas śniadania... A widzieliście w co uderzyłam? Bo ja nie. A widziałam gdzieś Dracona... Widziałam... Mruczał coś pod nosem... -Powiedziała tak jakby coś sobie przypominała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Szłam przez korytarz cała zła. Starałam się być miła. Nie chciałam, żebym była jak Draco, który wyśmiewa się z Gryfonów. Rozmawiam, po przyjacielsku. Zapraszam żeby poprostu porozmawiać, a ona "Nie idźcie na spotkanie" czy coś takiego. No poprostu ona jest... W pewnym momencie na coś wpadłam - Czemu jesteś zła?- zapytał mnie znajomy głos - Bo mnie oszukali, Draco- powiedziałam, nie podnosząc głowy - Kto cię oszukał? - Gryfoni - Widzisz! Dlatego mówiłem ci, żeby się z nimi nie zadawać! To jest zakłamany dom! Trzymaj się przy mnie, a żaden Gryfon cię nawet nie tknie - Dobrze Draco - Biegnij na lekcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja nie widziałam... a co mruczał? - spytala zaciekawione koleżankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Pani Pomfrey wyszła zagniewana - Ta dziewczyna ma odpoczywać! Uciekać mi stąd! Stanęłam przy drzwiach klasy OPCM i czekałam na nauczyciela, podobnie jak inni uczniowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Jawohl! - powiedział wstając. - Wracaj do zdrowia Amy. - powiedział na pożegnanie, złapał Ari za rękę i pobiegł z nią w kierunku klasy. - Choć, może się nie spóźnimy. - powidział gdy już byli za skrzydłem szpitalnym. Podszedł do jakiegoś obrazu. - Karuzzela. - powiedział (dwa z tam specjalnie dałem.) a obraz odsłonił skrót. Z którego do sali był już kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Dobrze, że po tej szkole chodzimy z tobą - powiedziała ponownie - Teraz obrona przed czarną magią? Może być ciekawie - stwierdziła Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Nie ma problemu. - powiedział puszczając rękę Ari. - Mam nadzieje że Amy nic nie będzie... - powiedział stając w pobliżu sali, aby poczekać na nauczyciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Na końcu korytarza pojawił się nauczyciel OPCM- profesor Remus Lupin. Wyglądał na bardzo zmęczonego, ale zadowolonego. Uśmiechnął się do nas, i otworzył drzwi do klasy. Gdy wszyscy weszli do klasy, zobaczyli, ze ławki i krzesła sa odsunięte pod ściany, a na środku klasy stała szafa - Panie profesorze, czy będziemy dziś robić boginy? Nauczyciel, przyznał mi racje Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Pani Pomfrey nie dała jej dokończyć. Po prostu... Nagle przez okno wyleciała sowa Amy. Wpadła na pewien pomysł. Wzięła pergamin i pióro i napisała "zaklęcia niewidzialności, to o to chodziło". Przywiązała list do nóżki sowy i powiedziała: -Leć do Ari i Alexa. Tylko się pośpiesz.- i ptak odleciał. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander stanął pod ścianą obok Ari. Gdy do klasy wleciała sowa zdziwił się, ale zabrał liścik i wygonił ją. - Przepraszam. - powiedział wracając na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Czy to sowa Amy? - zapytała Ari Alexamdra - Co z nią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Tak, to jej sowa. - powiedział i spojrzał na list. - Sama zobacz. - powiedział i podał go Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 To dlatego nikt nie wiedział w co się uderzyła.. Myślisz, że ktoś chciał zrobić to jej specjalnie? - pytała dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts