Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Może bardziej, komukolwiek zrobić coś takiego. A akurat ona się uderzyła. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Co tam macie?- Sagitta podeszła do nich i chwyciła papierek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Amy leżała na łóżku spokojnie wyczekując kogoś... Kto chciałby ją odwiedzić. Czuła że coś jest nie tak. Ale zaraz... Twarde... To było coś twardego i latało! Ale co?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Lupin zapytał: - Kto mi powie co to jest bogin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Widmo. Mein lieber herr. - powiedział Alexander do nauczyciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Dobrze, Alexander, a gdzie żyje? Tym razem Sagitta odpowiedziała: -W ciemnyh miejscach. Na przykład w szafach - Tak. A co robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Upiór przyjmujący kształt największego lęku danej osoby- powiedziałam pod nosem. Obrona przed czarną magią byłą zdecydowanie przydatnym przedmiotem, jednak ciekawym- nie. Przynajmniej nie dla mnie. Rozejrzałam się po sali, w poszukiwaniu czegoś, na czym można zawiesić wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Straszy. Jak to widmo - powiedział Alexander. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Wspaniale! Więc, umiecie teorię! Czas na praktykę! Powtórzcie za mną: Riddiculus! Cała klasa, choć nie mrawo, to powtórzyła. Nagle szafa, zaczęła drżec. - Tam w tej szafie jest bogin. Kto chce na ochotnika? - No to moze ty- powiedział wskazując na Clarie- Clarie podejdź tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Amy zasnęła. Śnił jej się dzisiejszy wypadek. Draco... Jakiś dziwnie zadowolony, mruczący coś pod nosem. A później jej przyjaciele. Nagle... Obudziła się. "Zaraz... Ciekawe kto mnie wtedy złapał"-pomyślała i znów pogrążyła się w głębokim śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Gdzie jest Clarie?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Bez odpowiedzi podeszłam przed szafę, w miejsce które wskazał profesor. Wyjęłam swoją różdżkę.12.5 cala,sosna, włos z grzywy kelpi. Przygotowałam się na atak bogina. Jedyne, czego nie mogłam przewidzieć to to, w co się on zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Czego boisz się najbardziej?- zapytał Lupin- Tak czy inaczej wszyscy to zobaczą. Nie masz się czego wstydzić Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Przestrzeni- powiedziałam beznamiętnie, ściskając w prawej dłoni różdżkę. Chciałam mieć to jak najszybciej za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Więc przygotuj się. Pomyśl o czymś śmiesznymi. Nie daj się wystraszyć. Raz. Dwa. Trzy- Lupin otworzył szafę. Nagle połowa klasy zniknęła i pojawiła się ogromna przestrzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 O czymś śmiesznym. O wiem. W jednej chwili przypomniała mi się cała dzisiejsza scena z miotłą, przeklętym kijkiem z patykami. Machnęłam różdżką i powiedziałam: -Riddiculus Miałam nadzieję, że zaklęcie się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Po wypowiedzeniu zaklęcia, klasa znów stała się normalna - Brawo Clarie. Teraz ustawcie się w kolejkę i zaczynamy! Ja ustawiłam się pierwsza. Przedemną pojawiła się złamana miotła. Krzyknęłam "Riddiculus!" I zamieniła się w drzewo, z którego spadał Malfoy (Sory za nie dopisanie, ale nie chciałam zatrzymywać, bo komputer mi padł) Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander ustawił się w kolejce. Gdy nadeszła jego kolej, pojawił się przed nim sporych rozmiarów krab japoński. (to jest naprawdę paskudny stwór. Wygooglujcie sobie) - Riddiculus! - a w jego miejscu stał taki sam ale zrobiony z owoców. - Vorzüglich. - powiedział patrząc na owocowego kraba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Gdy nadeszła kolej Ari stanęła przed szafą, a przed jej oczami pojawiła się woda rozlewająca się na wszystkie strony - Riddiculus! - powiedziała szybko, a na ziemi pojawił się korek, który po chwili został wyjęty a woda opadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander poczekał aż Ari skończy. Gdy stanęła już poza kolejką podszedł. - Boisz się tonąć? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Tak. Nie umiem pływać - odparła - Na dodatek nie wspominam miło spotkania z morzem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Gdy wszyscy skończyli, Lupin powiedział, że świetnie się spisaliśmy i każdy dom dostaje po 5 punktów. Później wszyscy ustawiali ławki na swoje miejsca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Gdy skończyli Alexander znowu podszedł do Ari. - Idziemy zobaczyć się z Amy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Oczywiście, lepiej od razu chodźmy - powiedziała i wzięła Alexa za rękę ciągnąc go w odpowiednim kierunku. O dziwo udało jej się trafić bez problemu - Cześć Amy - powiedziała gdy dotarli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Hej. Bałam się już że nie przyjdziecie.-odparła z uśmiechem.-Dostaliście list? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts