Szeregowa WW Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - To bolało... - warknęła i minę miała taką jakby zamierzała się odegrać, ale nagle się uspokoiła. - W każdym razie... Przyszłam się tylko zobaczyć z Rin'em. Nie z tobą. Ale po prostu lubię straszyć innych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Jurij spokojniej, to że jesteś demonem nie oznacza że jesteś silniejszy. - Rin zmienił wyraz twarzy - Dobrze by było jak byś przeprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Nie musisz się wysilać. - powiedziała i przewróciła oczami. Wstała, lekko się chwiejąc. - Nic mi nawet nie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Jesteś pewna - Rin położył delikatnie rękę na ramieniu Lorance, w jego oczach można było dostrzec troskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Ta... - mruknęła, ale lekko kręciło jej się w głowie. - Myślę że powinno być w porządku. Nic mi nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Rin wyczuł zły stan Lorance, w ostatniej chwili złapał ją gdy miała się przewrócić. - Chyba dzisiaj nie pójdziesz do pracy - Rin wziął na ręce Lorance - Jurij, chodź za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - No proszę... Kolejny się znalazł co mnie będę nosił... - mruknęła, ale się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Jonathan ruszył do domu. Był nieco śpiący. Włożył słuchawki i puścił sobie muzykę. Kolejny nudny dzień w szkole. Gdy dotarł do domu, usiadł na fotelu i westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Shirozaki podszedł od tyłu Juriji i szyjęchną go w plecy. - Jestem Shirozaki a ty ?- zapytał . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (Jurij to męskie imię..."-.- Jurijowi, Jurijemu, Jurija) Jurij odwrócił się, tym razem ostrożniej i bez ataku. -Jestem Jurij... Demon zaczynał się denerwować podejściem diabłów, ciągłym zachodzeniem od tylu. Brzydził się nimi, ich zasadami, nawet zapachem. Cóż mu jednak pozostało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - A jemu to już nie przyłożyłeś? - warknęła. - Jemu się bardziej należy. Poza tym on ma na imię Vergil, nie Shirozaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 ((A to nie jest przypadkiem tak że ty też jesteś diabłem? W Highschool DxD nie było nic o demonach.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 (( Pozwoliłem na wyjątek, ale jeśli będzie nadal takie zachowanie postaci odgrywane niestety będziemy musieli coś zmienić)) Rin jedynie westchnął wyczytując emocje Jurijiego. Wiedział że z nim najpewniej będzie miał największy problem. Grupka dochodziła do Starego Budynku szkoły. Rin wszedł jako pierwszy, położył Lorance na jednym z łóżek. - Poczekaj chwilę - Uśmiechnął się i wyszedł. Wrócił po 30 sekundach z miską zimnej wody i ręczniczkiem. Zmoczył go tak żeby nie lała się z niego woda i położył na czole Lorance odsłaniając jej czoło. - Zrobię ci owsiankę na odzyskanie sił. Rin wyszedł z pokoju. Przed drzwiami pojawił się jego chowaniec który zamienił się w człowieka i oprał się o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Dzięki... - powiedziała i uśmiechnęła się. Ułożyła się wygodnie i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Rin wszedł do pomieszczenia z kuchnią. Zebrał wszystkie produkty by zrobić owsiankę. Starał się zrobić jak najlepszą potrafił. W końcu była gotowa, Rin spróbował trochę i uznał że jest jako tako jadalna. Nalał trochę do miski, przykrył ją talerzykiem i postawił na tacce. Wrócił do pokoju w którym leżała Lorance. Miała przymknięte oczy więc nie chciał jej budzić. Postawił tackę na szafce nocnej obok łóżka i ruszył w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Nie śpię... - powiedziała, otworzyła oczy i przekręciła się tak by mogła spokojnie usiąść. Zdjęła ręcznik z czoła i wzięła miskę do rąk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Smacznego - Powiedział Rin - Będę za budynkiem, jeśli byś mnie szukała. - Uśmiechnął się jeszcze do Lorance i wyszedł. Znalazł w swoim pokoju szkicownik, zabrał ołówek i wyszedł z starego budynku szkoły i usiadł pod drzewem, zaczął rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Dzięki. - powiedziała i zabrała się do jedzenia. Po jakimś czasie, gdy zjadła postanowiła wyjść się przewietrzyć. Poszła na tyły budynku. Zobaczyła Rin'a siedzącego pod drzewem i podeszła do niego. - Co rysujesz? - zapytała i usiadła obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Na razie to co mam przed sobą - Pokazał jej rozpoczęty szkic, był już tam zarys starego budynku szkoły i parę drzew - Może dorysuje nas wszystkich - Rin pomyślał chwilę - To się zobaczy. I jak lepiej się już czujesz? - Zapytał Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) - Ładnie. - powiedziała, oparła się o drzewo i zamknęła oczy. - Już jest w porządku... Tak myślę... - uśmiechnęła się pod nosem. - Dziwi mnie że się tak o mnie troszczysz. Przecież nie ma takiej potrzeby. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Muszę się troszczyć o moją rodzinę - Odpowiedział Rin - Takie jest zadanie króla, tak czy inaczej cieszę się że już jest z tobą lepiej. Pogadam z Jurijim więc się nie martw już nic ci nie zrobi - Rin uśmiechnął się. Prawda był inna, Rin nie chciał zostać sam więc chciał pokazać jak mu zależy na wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Fajnie jest wiedzieć że ktoś się o mnie martwi. - powiedziała nie zmieniając wyrazu twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Rin uśmiechnął się do Lorance. Właśnie skończył rysować budynek, postanowił że dorysuje jednak ich. Zaczął od Lorance, z tym samym uśmiechem który teraz miała na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Gdyby tak fajnie wyglądało całe moje życie... Może byłabym zupełnie inną osobą. - mruknęła, otworzyła oczy i spojrzała na Rin'a który wyglądał bardzo skupionego swoją pracą, więc postanowiła mu nie przeszkadzać. Nie widziała jednak co teraz rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Postaram się żeby było dość spokojne - Rin słuchał ciągle Lorance, właśnie skończył ją rysować. Pokazał jej - Co sądzisz? - Zapytał Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts