Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) - Ładnie. Ale przecież ja normalnie nie jestem taka ładna jak na twoim rysunku. - powiedziała przyglądając się wyczynowi Rin'a i uśmiechając się. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Ehhh masz złą samoopinie, jesteś ładna - Gdy Rin był trochę zakłopotany - Wybierz kogo mam teraz dorysować. - Rin dał wybrać Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Ja po prostu uważam że nie jestem i tyle. - powiedziała. - Siebie narysuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Rin trochę się zdziwił. - No dobrze - Zaczął szkicować i po jakiś 5 minutach skończył. - I jak - Na szkicu Rin stał obok Lorance, miał przyjacielski uśmiech i oczy skierowane prosto na oglądającego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) - Jak ładnie ci to wychodzi. - powiedziała z uśmiechem patrząc na obrazek. - Teraz narysuj Jonathana. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Dobrze - Rin Zaczął szkicować, Jonathan stał zaraz obok Lorance i trzymał ją za rękę, także był uśmiechnięty. Gdy Rin skończył pokazał Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) - Ślicznie. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. - Teraz już to jest obojętne. Za Vergilem i tym nowym nie przepadam więc może Franklin? Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 (( To je Franklin D: )) - Dobrze - Rin najpierw narysował obok siebie Franklina z kubełkiem kurczaków z KFC, potem Vergil'a i Jurijego. Wszyscy byli uśmiechnięci. - Ahh cała moja rodzina. "Nieźle się bawisz szczeniaku" Jibril odezwał się w jego głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 [ups Kevin jest w innej sesji, już poprawiam xd.] - Przynajmniej was mogę nazwać prawdziwą rodziną. - powiedziała przyglądając się pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Ja też na to w taki sposób patrze - Rin powiedział, odłożył szkicownik. - Chyba się zdrzemnę - Wiatr przyjemnie powiał słońce świeciło jasno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) - To śpij, tutaj jest całkiem miło... - powiedziała i z powrotem oparła się o drzewo i zamknęła oczy. - Ja też się może w sumie prześpię... Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Rin przymknął oczy. Wiatr lekko potargał mu włosy. Było mu przyjemnie, od wielu miesięcy tak się nie odprężył jak teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Lorence tylko westchnęła cicho. Znów miała ochotę na sen, bo przecież prawie całą noc się budziła. Było naprawdę miło. Powoli zaczęła zasypiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Shirozaki szturchnął Lorence w ramię. - -Póki mam ciało Vergila dla siebie bo jestem Boskim Darem to ja jetem Shirozaki.-powiedział do Lorence. Po chwili jego tęczówka zmieniła kolor na czerwony. -No siema to ja Vergil.- mruknął do Lorence oddalając się. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) - Ten dureń mnie obudził... - mruknęła cicho, tak żeby nie obudzić Rin'a. Spojrzała na niego. Wyglądał jakby spał więc postanowiła go nie budzić. Ułożyła się i znów zasnęła. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 ((Huehuehue zło)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Rin odwrócił twarz w stronę Lorance, nadal spał. Mimo snu był uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Lorence na chwilę otworzyła oczy i spojrzała na Rin'a. - A ty się ciągle uśmiechasz... - szepnęła do siebie. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Tak... się cieszę - Rin mówił przez sen, jednak dalej nic nie mówił. Łza poleciała z jego oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Co się dzieje... - szepnęła i delikatnie otarła mu łzę tak żeby go nie obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Rin uśmiechnął się przez sen. - Bo - Krótka przerwa - nie chcę już być sam - Kolejne łzy wypłynęły mu z oczu. Rin obudził się i przetarł oczy. - A co to, płakałem - Uśmiechnął się jeszcze szerzej - Żałosny jestem co ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Lorence popatrzyła na niego bardzo zdziwiona. - Nie... Ja też nie chcę zostać sama. - mruknęła cicho i uśmiechnęła się pod nosem. - Przecież ty też nie będziesz już sam. Masz nas. - powiedziała i o dziwo go przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Franklin szedł w kierunku opuszczonej szkoły z psem. - No, teraz zobaczymy czy złapiesz - chłopak wyrzucił piłkę najmocniej jak potrafił. Piłka przeleciała za budynek opuszczonej szkoły trafiając Lorence w głowę. Chop ruszył za piłką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 (( Ejjj no to było na specjalnie D: , likwidacja :C )) Piłka odbiła się od drzewa, Rin zaskoczony posunięciem Lorance pozwolił na dalsze trzymanie się w uścisku. - Przyjemne to jest - Powiedział nadal zdumiony - Franklin idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) - Wiem o tym. - powiedziała i uśmiechnęła się. Po chwili puściła go. - Jeśli chcesz możemy tak częściej. W końcu jesteśmy rodziną. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts