Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Obok Lorence pojawił się Break. - Panienko... Co się stało? - zapytał widząc że dziewczyna płacze. - Xerxes... Obiecaj mi tylko... Że mnie nie zostawisz. - powiedziała i przytuliła go. - Obiecuję. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Nie jestem czysto urodzonym diabłem - Rin odpowiedział dziewczynie - A ty czego szukasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - W sumie, jeśli jesteś gentelmanem powinieneś się przedstawić. - stwierdziła. - A czego może szukać diabeł którego cała grupa została zabita? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Wybacz tą nie uprzejmość - Pochylił się i przedstawił - Nazywam się Rin Yatogami, wysoko klasowy diabeł z rodziny Bael. Czy mógł bym wiedzieć jak ta grupa została zniszczona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Jedna z grup rodu Paymon. - powiedziała. - I swoją drogą. Miło poznać, mate. Elesis Scarlet jestem. Średnio klasowy diabeł, były goniec. A to jest Pikachu... znaczy Chung. Mój chowaniec. - dodała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Widzę że nie pociągniesz zbyt długo w takim stanie - Rin spokojnie odpowiedział, nadal wyczuwał ból Lorance - może chciała być dołączyć do mojej rodziny jako goniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Już się bałam że tego nie zaproponujesz. - powiedziała uśmiechając się. - Z chęcią się przyłączę. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Rin wyciągnął figurkę gońca. - Przyjmij ją Elesis - Uśmiechnął się do niej szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Chętnie. - powiedziała z uśmiechem biorąc figurkę. - A kto jest jeszcze w twojej rodzinie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Sami nowo wskrzeszeni i jeden "były" demon - Rin uśmiechnął się - Dobrze że umiesz co nieco. A jaki jest twój boski dar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ciekawa gromadka. - stwierdziła. - A co do daru to Płomienne Serce. Zgadnij co robi. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tworzy płomienie i daje nad nimi kontrole. - Rin powiedział to z zawadiackim uśmiechem - Ja za to posiadam Króla Feniksów, hmm pasujemy do siebie - Rin zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Fakt.- powiedziała uśmiechając się. - Macie wy może jakąś baze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak, stara szkoła. Chodźmy - Rin zaproponował by tam poszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Prowadź. - powiedziała. - jest tam może prysznic? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak, mam tam wszystko co jest potrzebne do życia - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Z braku konkretnego zajęcia wróciłem do naszej kwatery poszukać jakiegoś zajęcia przy okazji zahaczając o bar z kurczakiem i wynosząc z niego cały kubełek. Kiedy dotarłem na miejsce obejrzałem dokładnie każdy kąt a gdy mi się to znudziło usiadłem na kanapie włączając telewizor i w dalszym ciągu jedząc boskie danie zwane kurczakiem. Nie skończyłem nawet połowy delektując się tym smakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Lorence szła samotnie ulicą. Poprosiła Break'a by już ją zostawił samą. To wszystko działało na nią tak że dosłownie raz się śmiała a raz płakała. - Czemu to tak boli... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Vergil spakował się i wyszedł przed budynek. Już nigdy tu nie wróce.pomyślał wchodząc do auta. -Żegnajcie.-mruknął. Nowa postać!!! Imię i Nazwisko: Lucas Catelmore Wiek:19 lat Rasa: Wskrzeszony Diabeł - Dawny Człowiek Przynależność:Dawniej rodzina Amy, Grupa druga, teraz brak ( później Rodzina Bael - Młoda Grupa Bael - Klub Okultystyczny) Pozycja: Średnio poziomowy Diabeł Funkcja: Pion Boski Dar:Ramię Demona Ognia Piekelnego - ramię Ravena jest ramieniem demona i tylko on potrafi je zamaskować. Oręż:Ogniste Ostrze- jego miecz staje w płomieniach przez co może także podpalić wroga./ Umiejętności:Płomienny Harpun-Raven skacze i strzela ogromnym harpunem w kierunku ziemi. Harpun wybucha,rozpruwając ziemię. Piekelny Mini-Gun-Raven wbija miecz w ziemię, ustawia na nim swoje ramię i strzela 12 kulami ognia w przeniwnika. Wygląd: Historia i Charakter: Raven jest miły, zabawny, lekko szalony i trochę zbyt pewny siebie . Raven urodził się w Austrii. Uwielbiał podróże, ale niezbyt się ucieszył kiedy okazało się,że że po śmierci i przydzieleniu do rodziny Soul musi opuścić wyspę.Po pewnym czasie przyzwyczaił się do bycia diabłem i przywiązał się do swojej rodziny. Jednak pewnego dnia gdy wrócił ranny po walce z upadły aniołem okazało się,że rodzina została wymordowana przez większą grupę upadłych. Wiedział,że w pojedynkę sobie nie poradzi więc zcząłó szukać nowej rodziny. Chowaniec: Czarna pani kruk imieniem Neku Ludzki wygląd chowańca: Raven szedł przez park wsłuchując się w piosenkę Amon Amarth .Po chwili zatrzymał się, ponieważ wyczuł jakieś niskopoziomowe, jednego wysokopoziomowego diabła i ,,byłego" demona. -Nie lubię demonów.- mruknął. Po upływie kilku minut, doszedł do opuszczonej szkoły w której wyczuł jednego niskpoziomowego. Wszedł do sirodka i zauważył Franklina. -Witaj. Jestem Lucas a ty?.- zapytał podając mu prawą dłoń na przywitanie. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Po raz pierwszy w życiu poczułam że ktoś mnie naprawdę kocha... Poczułam się komuś potrzebna. - mruczała cicho. - Dlaczego to tak szybko musiało się skończyć... - wróciła do domu, w którym nikogo nie było i wyjęła jakąś rzecz z pudełka. Wyszła na zewnątrz i poszła do opuszczonej szkoły. Gdy doszła na miejsce zamknęła się w jednym z pokoi. Znowu zaczęła płakać. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 ((Odnoszę wrażenie że postać Lucyphera ma historie skopiowaną od mojej... no i jeszcze musiał zmienić na gońca...)) Elesis ucieszyła się. - To świetnie. Jeśli nie masz nic przeciwko to troche tam pomieszkam. Jestem w japonii pierwszy raz. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Franklin Clinton - uścisnąłem mu rękę. Wyczułem, że jest diabłem. - Też jesteś diabłem? Może kurczaka? - zapytałem podstawiając mu pod nos kubełek ((chickens everywhere )). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 ((Chicken Nigget )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (No sory że na łapę demona to musi być gońcem) -Dzięki.- powiedział biorąc jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [Cicho być. Offtopu nie robić T^T] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts