Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Jest tu jakieś zaklęcie...-powiedział i przerzucił parę stron-tylko jest dość trudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Kombinuj z tym ogniem. Mi się światełko udało wyczarować, to wiesz - stwierdził Kent, po czym rozejrzał się wokół. - A może po prostu jakiegoś chrustu nazbierać i spróbować to podpalić bardziej niemagicznymi metodami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Najlepsze są tradycyjne metody. Jeszcze byś sam siebie podpalił i co by było? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Tradycyjne metody ssą. Wybuchy są najlepsze! Spalmy wszystko, najlepiej cały las! - Powiedziała Tori tonem maniaka, po czym odchrząknęła. - To znaczy... Wiecie. Tak, zapalmy to normalnie, bo komuś coś złego może się stać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Mnie tam pasuje, sama niewidzialność mnie męczy, a co dopiero wytworzenie ognia... głupio to zabrzmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - To zamiast potakiwać, zorganizowalibyście coś - zakomunikował i zaraz zaczął zbierać drobne gałązki na ognisko. - Zapalniczkę ktoś ma? Albo zapałki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -ma ktoś może miotacz ognia?-zapytał poważnym głosem Andrew, w głębi duszy śmiał się do rozpuku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Nick przewrócił oczami. Nie wiedział co ma o tym myśleć. Na szczęście nikt tego nie zauważył. -Miotacz ognia? Oszalałeś? Chcesz spalić cały las?- Powiedział z uśmiechem Nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Mam zapalniczkę. - powiedziała i wyjęła dany przedmiot z kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) -A no, chcę-powiedział już nie wytrzymując. -Idę po jakieś drewienko, drzewo, czy co tam mam znaleźć. Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) - A ja zostanę. - powiedziała położyła się na trawie i zaczęła turlać. Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Miłego robienia prania potem - rzucił rozbawiony do Cat, po czym położył na jednej kupce stertę patyków. Zaraz pozbierał kilka kamyków i poukładał wokół. - No to pani od zapalniczki proszona do działania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Jessy usiadla na trawie i czekala w ciszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) - Ech... Przecież pranie jest spoko, a poza tym ja się rzadko kiedy brudzę. - powiedziała nie przerywając zabawy. Po chwili jednak rzuciła zapalniczkę do Kenta. - Rozpal bo mnie się nie chce... Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Kent przewrócił oczami, po czym kulturalnie wystawił jej język. - Księżniczka się znalazła - parsknął śmiechem i zaczął "walczyć" za pomocą zapalniczki z jedną suchą gałązką, wtykając ją potem w inne patyki, gdy już zaczęła się palić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Jestem ambitna, ale leniwa... - powiedziała i parsknęła śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Prychnął tylko i przyglądał się patykom, które też zaczynały po chwili się palić. Odsunął się nieco i rzucił jej zapalniczkę z powrotem. - No proszę. Jest ognicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -No to pięknie.- Powiedział z uśmiechem chłopak. Mimo, że od dawna nie był na żadnym ognisku teraz poczuł, że może to być jakiś przełom. Nick usiadł obok Jessy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Jess ucieszyla sie ze Nick usiadł obok niej, jednak nie pokazała tego innym. -Gramy w butelke bez butelki?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - No ja żadnej niestety nie posiadam - stwierdził Kent, wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -No to kicha-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Żadna kicha. - Tori wyjęła z torby na ramię pustą, plastikową butelkę. - Znowu ja stawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Szlachta się bawi. - stwierdził siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) - Och, staruszko, wspaniałomyślnaś. - Wyszczerzył zęby w uśmiechu. - To tego, kto zaczyna? (Khem, zmywam się na Harry'ego Pottera na TVNie XD) Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Dawaj, Kent - rzekła Tori i rzuciła mu butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts