Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ta, zwyczajnie nie miałem pomysłu na pytanie. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jessy przyglądała sie zabawie. Czekala az w koncu stanie sie cos ciekawego . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Nick słuchał i przyglądał się grającym. Nie wiedział co ma z sobą zrobić, więc spokojnie siedział i czekał. Miał tylko nadzieję, że nikt ich tutaj nie znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - No to moja kolej. - Kent zakręcił butelką, która tym razem zatrzymała się wskazując Nicka. - Pytanie czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -hmm... Wyzwanie.- Nick spróbował zaryzykować. Nie brał udziału w ostatniej grze więc postanowił jakoś to innym wynagrodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Wyzwanie powiadasz... Hmmm... - zamyślił się przez chwilę. - Przespaceruj się na rękach wokół ogniska. Tak, nie mam pomysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -heh no dobrze.- Uśmiechnął się lekko. Następnie wstał, otrzepał tyłek z ziemi i stanął na rękach. Zaczął powoli iść wokół ogniska. Mimo tego, że czasami zachwiało go udało mu się zrobić pełne kółko. Pod koniec zawiał wiatr i Nick upadł na twarz. -Tfu.- Zaczął wypluwać ziemię. -Wiedziałem, że to tak się skończy.- Powiedział cicho. Jednak mimo tego uśmiechnął się lekko. Wziął butelkę i zakręcił ją. Wa zatrzymała się na Cat. Nick popatrzył na nią.- Pytanie czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Wyzwanie. - powiedziała z uśmiechem kołysząc się w przód i w tył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -hmm...-Zastanowił się Nick. Nagle na jego ustach zagościł uśmiech.- Wybierz jedną osobę z tu obecnych i spróbuj ją "sparodiować" -Powiedział Nick uśmiechając się do Cat.- Dasz radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Mogę ale jeszcze się ta osoba na mnie obrazi i co wtedy? - zapytała a oczy jej zabłyszczały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -hmm... spróbuj zrobić to tak, aby nikt się nie obraził a wszyscy zaczęli śmiać. Wyglądasz mi na taką osobę która potrafi to zrobić.- Uśmiechnął się do niej i puścił oko - No chyba, że się mylę. A ja mam nadzieję, że nikt się nie obrazi prawda? - Zapytał trochę podnosząc głos aby wszyscy go usłyszeli, ale nie za głośno, aby nikt inny poza nimi tego nie usłyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Nie. Raczej nie. Ja na przykład się nie obrażę, a mnie sparodiować łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -Nie no spoko. Ja sie nie obrazam-odparla Jess-Nie no spoko. Ja sie nie obrazam-odparla Jess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 ((zapamiętać: ograniczyć fryzjera )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ale Danate się pewnie obrazi. - powiedziała i zmierzyła chłopaka wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Nie obrażę się. - stwierdził. - Żeby mnie obrazić trzeba się naprawdę postarać. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -No Cat to raczej już się nie wykręcisz- Uśmiechnął się Nick.- Zatem czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - No cóż, skoro tak... - powiedziała z uśmiechem i wstała. - Ekchem... Uwaga proszę państwa! Nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia i nie będę przepraszać za to jeśli kogoś obraziłem bo jestem wielkim panem i królem wszechświata! Bla, bla, bla... Nie możecie się kochać bo ja tak mówię! - zawołała machając rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ej no! Ja nie jestem królem wszechświata. - powiedział z obrażoną miną. - A jestem Cesarzem Wszechświata i pobliskich wymiarów. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Macie się wszyscy zamknąć bo zakłócacie mi moją aurę! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 -haha panem wszechświata.- Zaczął się śmiać Nick.- Dobre.- Popatrzył na Danatego uśmiechają się.- W sumie. Chyba warto było dawać ci to zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - No to świetnie. - powiedziała i usiadła z powrotem na swoim miejscu i zakręciła butelką. Zatrzymała się przy Jessy. - Prawda czy wyzwanie? - zapytała z dziwnym uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 -Hmm... dobra, zaryzykuje. Wyzwanie-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Skocz nad ogniskiem. - powiedziała z uśmiechem. - Nie jest jakieś wielkie żeby się nie dało bo nawet na mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Łoł Cat spokojnie.- Popatrzył lekko przestraszony Nick.- A jeśli coś jej się stanie? To wtedy będziemy mieli problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts