Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Chłopak spokojnym krokiem poszedł we wskazanym kierunku. Do dotarcie do celu zobaczył grupkę uczniów stojących w drzwiach. Nick spokojnym krokiem przeszedł między nimi spoglądając na dziewczyny z sąsiedniego pokoju po czym wszedł do swojego pokoju szturchając stojącego w nich chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Widziałam jak z niego wychodzisz, więc chyba się domyśliłam - powiedziała. - Tak, ja też słyszałam różne ciekawe rzeczy na temat internatu... Mam wrażenie, że zginę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) ((Moja postać siedzi łóżku... i czyta.)) Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Chłopak spokojnym krokiem poszedł we wskazanym kierunku. Do dotarcie do celu zobaczył grupkę uczniów stojących w drzwiach. Nick spokojnym krokiem przeszedł między nimi spoglądając na dziewczyny z sąsiedniego pokoju po czym wszedł do swojego pokoju szturchając stojącego w nich chłopaka. (Ej ale oni są w pokoju numer dwa i tam rozmawiają, nie w drzwiach XD) - Może nie zginiemy. Chociaż słyszałem, że kiedyś ktoś z nekromancji napuścił na dyżurkę hordę zombie-psów, mieli niezły burdel zanim to posprzątali - zaśmiał się lekko. - Też nie mam zamiaru siedzieć bezczynnie, niech ta szkoła mnie zapamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Czasem mam ochotę zrobić coś zabawnego, ale przyznam szczerze, że najczęściej się boję. Jestem strasznym tchórzem...- wyznała. - Jak wyglądał twó kot-zombie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (( wybacz nie doczytałem mój błąd )) Chłopak usiadł na łóżku, rozejrzał się po pokoju, po czym podszedł do kobiety spisującej uczniów. -Ile jest osób na moim roczniku i ile z nich poszło na nekromancje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jessy uśmiechnęła się lekko. Pierwszy raz odkąd tu jest-uśmiechnęła się. -Jestem Jessy-odparła ze spokojem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Jestem od spraw internackich, nie szkolnych - odpowiedziała kobieta. - Ale niedawno kwaterował się jeden chłopak który miał o tym w dokumentach napisane, mieszkasz z nim - powiedziała znad okularów, wypełniając papiery. - Wyglądał dosłownie jak martwy kot który nagle ożył, a jego oczy świeciły na dziwnie żółto. Ale rozpadł się na kawałki. - Wzruszył ramionami. - Ja już się przedstawiałem, Kent Tauri. - Uśmiechnął się do drugiej dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Z każdym zombie się tak dzieje? Po odcięciu od magii rozpadają się na kawałki? Dlaczego? - zapytała zainteresowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 -Dzięki- bąkną pod nosem po czym wrócił do pokoju. -Hmm więc jest jeszcze jeden i na dodatek z nim mieszkam.-Rozmyślał szeptem Nick. Wchodząc trzasną drzwiami. Po wejściu położył się na łóżku na plecach, ręce dał za głowę i patrzył się w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Korytarzem szła kolejna postać. Tym razem był to elf. Była wysoka i szczupła, a jej niebieskie włosy były związane w kitkę. Niepewnie podeszła do dyżurki i spojrzała na odchodzącego chłopaka, po czym na kobietę. - Um... dzień dobry... - powiedziała cicho. - Jestem Alice Echo... tutaj są moje dokumenty... - podała kobiecie kartki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Przynajmniej mi nie przeszkadza. - Pomyślał Attila nie odrywając wzroku od książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dziękuję - odpowiedziała kobieta. - Ja tu wszystko już wypełnię, a twój pokój to dwójka. Na lewo, jak pójdziesz tym korytarzem - poinstruowała jeszcze kobieta. Oj pracowity ten dzień. - W sumie to nie wiem do końca. - Wzruszył ramionami. - Ale najwyraźniej ma to związek z tym, że pozbawieni magicznej energii i niekontrolowani nieboszczykowie, zostają z powrotem niegroźnymi trupami. Ciekawe czy dałoby się ożywić kogoś tak.. na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Nick rozejrzał się po pokoju i dostrzegł chłopaka czytającego książkę. Postanowił zadać mu pytanie. -Uczysz się nekromancji?- Zapytał nie zmieniając pozycji. Jego głos był spokojny lecz jakby bez większych emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Po pewnym czasie chyba i tak by się rozpadł, prawda? Chyba, że magia powstrzymuje procesy gnilne zachodzące w ciele... - zastanawiała się Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nie. - odpowiedział chłodno. - No i się stało... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Alice powoli zaczęła iść tam, gdzie nakazała jej kobieta. Zatrzymała się przy drzwiach nr 2 i lekko zapukała. Lekko się stresowała. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 -Rozumiem. Więc znowu zostałem oszukany.- Powiedział z goryczą chłopak. Nienawidził, kiedy ktoś go oszukiwał lub nie mówił całej prawdy. Nick zaczął bawić się krzyżykiem zawieszonym na szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jessy energicznie wstała i otworzyła drzwi. -Nowa współlokatorka?- zapytała z uśmiechem. -Właź-powiedziała odsuwając się, aby dziewczyna mogła wejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nie wiem w sumie, po to jestem na nekromancji żeby się dowiedzieć do końca - stwierdził uśmiechając się, kiedy ktoś zapukał. "Pewnie kolejna mieszkanka tego pokoju" pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Drugi koleś tutaj uczy się nekromanci. - powiedział oschle nie podnosząc oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Alice popatrzyła lekko spłoszona na dziewczynę przed nią. - C-cześć... - powiedziała, po czym weszła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dzień dobry, koleżanko - powiedziała Tori, patrząc na dziewczynę która dopiero co weszła do pokoju. Spojrzała na swoje leżące w nieładzie buty i postanowiła wstać i je ułożyć - wtedy też zachaczyła nogą o łóżko i runęła na podłogę. - AHA! Dobrze, czuję się pewniej - powiedziała usatysfakcjonowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 yhy- Odparł Nick. Widział, że chłopak nie ma ochoty na rozmowę. Nick wstał, wyszedł z pokoju. Zobaczył elfa wchodzącego do pokoju na przeciwko i postanowił również tam zajrzeć. Zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Czujesz się pewniej po zaliczeniu wywrotki? - Spojrzał na nią zdumiony. - Jeju, jakiś pokój schadzek tu będziecie miały - zaśmiał się zaraz, gdy kolejny raz ktoś zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts