Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Wychowawcy nie zobaczą dymu, bo to za daleko. A nawet jeśli, wątpię by pomyśleli o nas - odpowiedział Kent i dodał głośniej: - To my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) -Jak tak to spoko Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Ha, to dobrze - odezwała się Tori w ciemnościach. - Jak daleko jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 ((kończymy na dziś czy jedziemy dalej?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (Jak chcecie? Ja się pewnie niedługo będę zbierać, bo jutro jadę na ścięcie... tfu po wyniki matur... Chociaż w sumie, pewnie nie zasnę z tego wszystkiego x_x) - Całkiem blisko już - stwierdził, choć rozglądał się, praktycznie nic nie widząc. I wtedy wpadł mu do głowy genialny pomysł. Mruknął coś i między jego dłońmi pojawiła się mała świecąca kulka. Teraz zaczął się rozglądać za znajomymi krzakami, gdzie widział w dzień krzesło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Nicka zaciekawiła pojawiająca się znikąd kulka światłą. Kiedy zobaczył, że to sprawa Kenta, rozejrzał się czy nikt się za nimi nie przyplątał. Wiedział, że towarzystwo w takim momencie mogłoby mieć niemiłe konsekwencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) -To tego uczą na nekromancji?-zapytał Kenta ze zdziwieniem Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Tori podążyła za swoimi towarzyszami w ciszy, aż w pewnym momencie wyłożyła się jak długa na ziemi. - Wybaczcie - rzekła zakłopotanym tonem. - Kamień... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Nie należysz do zwinnych osób co? - zapytał pomagając Tori wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Nie, to zwykła sztuczka, której nauczył mnie brat - stwierdził. - Będziemy mieć to na jakichś podstawowych zajęciach pewnie. Takie drobne rzeczy ułatwiające codzienność. A właściwie to chyba jesteśmy - oświadczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) ((ja się zaraz do kina zbieram więc powiedzmy że szedł za nimi w ciszy a potem czytał podręcznik )) Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Nie. Nie bardzo - przyznała. - Ale za to jestem już przyzwyczajona. Dzięki - odrzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (Ej dobra, ja się zmywam, bo jednak muszę wstać rano, jutro będę ;_; Jak chcecie to piszcie dalej, jak nie, jutro kontynuujemy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Przynajmniej tyle dobrze. Nic ci się nie stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Jakby za każdym razem jak się wywracam miało mi się coś dziać, już dawno byłabym martwa - odpowiedziała z uśmiechem, niewidocznym w ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Niby fakt ale nigdy nic nie wiadomo. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -To też prawd...aaaj - ostatnie słowo zostało przeciągnięte, ponieważ Tori ze swoim mistrzowskim zmysłem równowagi potknęła się o kolejną nierówność na drodze. - Nie lubię nocnych wycieczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Chłopak ponownie pomógł Tori wstać. - Może ci latarkę dam? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Masz ją i dopiero teraz mi o tym mówisz? - zapytała płaczliwym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Nick rozejrzał się po czym podszedł do Danatego i Tori. -A wiedzie może jak rozpalimy to ognisko?- Zapytał zebranych- Ktoś wziął zapałki lub krzesiwo? Albo może ktoś zna zaklęcie, które pozwoli nam to zapalić?-Nick uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Teraz to zauważyłem. Miałem ją w kieszeni bluzy. - powiedział dając Tori latark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Cat szła za resztą zupełnie milcząc. Nie odzywała się słowem bo była bardzo zamyślona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 -Może jakieś zaklęcie ognia się w tej książce znajdzie-powiedział, po czym zaczął czytać spis zaklęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Jessy wkrótce dogoniła przyjaciół. -Hej, to wy?-zapytała szeptem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Nick usłyszał głos dziewczyny. -Tu jesteśmy - Powiedział spokojnym, lekko przyciszonym głosem. Pomachał dziewczynie nie wiedząc, czy ta to widzi czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts