Kikuo Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mi się śniło, że byłam AppleJack i jeździłam na Derpy. Potem jedliśmy Muffiny (ja jako AppleJack, Drerpy,SweetieBelle i Księżniczka Cadence) i olbrzymi niedźwiedź opowiedział coś na temat szpiczastych szpiczaszkach i zepchną nas do przepaści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mi się kiedyś śniło, że jestem Rarity i mieszkam w Ponyville. Rano mnie mama budzi, a ja jej mówię, że białe jednorożce nie chodzą do szkoły. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Chciałabym też śnić o kucykach ale miałam tylko urywek z Rarity z Equestria Girls. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Pamiętam urywek snu z demoniczną Derpy Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Torrez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Miałam kiedyś sen nie do końca związany z kucami. Byłam z rodzicami na ponymeecie, który był w mojej szkole. dużego kawałka snu nie pamiętam. Jednak przed obudzeniem była taka scenka: Celestia idąca drogą, przez las, widać że było to jesienią, na drzewach były zółte i pomarańczowe, oraz czerwone liście, słońce padało na ścieżkę, normalnie jak z jakiegoś obrazka. Celest szła powoli ścieżką, smutna z powodu siostry (prawdopodobnie po wygnaniu na księżyc). W tle leciała piosenka "When she loved me" Co do piosenki jest wersja z Celestią i luną, oraz znalazłam wersję z Flutterką i discordem: http://www.youtube.com/watch?v=IwQuxu3s9qI -Discord/Fluttershy http://www.youtube.com/watch?v=4RTwNXYG31s -Luna/Celestia Edytowano Lipiec 1, 2013 przez IceWolf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) A to co mi się śniło to normalnie to był Crossover Dooma 3 i TCB. Więc najpierw to szedłem jakimś ciemnym korytarzem, zaatakowały mnie Hell Knighty i siekałem je z BFG, potem gdy byłem w jaśniejszym korytarzu to spotkałem Mane6 i Derpy i razem zaatakowaliśmy bazę FOL, najpierw obrzucałem z RD i AJ rekrutów granatami a potem razem z Mane6 i Derpy zaskoczonych żołnierzy FOL zgnietliśmy ostrzałem z broni maszynowej i karabinów plazmowych a na końcu Fluttershy i Derpy dokonały egzekucji na dowódcy placówki i przybyły Celestia z Luną i pogratulowały nam zniszczenia placówki FOLu. PS... Ta placówka FOL była dziwnie podobna do lozoja Edytowano Lipiec 3, 2013 przez MasterBezi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Jestem pewny że osobiście miałem bardzo dużo snów o kucykach, ale nie pamiętam jakiś konkretnych szczegółów z ich przebiegu. jednak dobrze pamiętam że raz przyśniła mi się akcja z fanfiku "my little dashie", tej samej nocy której ją przeczytałem. mimo wszystko muszę przyznać że moje sny są bardzo interesujące. Dlaczego? Ze względu na powtarzający się czynnik a mianowicie możliwość cofania się w wydarzeniach. Zgadza się. Potrafię przenieść się w dowolną część snu, czasami zdarza się że jedną sekwencje powtarzam parenaście razy z różnymi wersjami zakończenia. Najprawdopodobniej jest to spowodowane moim pragnieniem podróży w czasie. Proszę uważać na błędy ortograficzne. To nieładne ~Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Ze dwa, może trzy sny miałem, ale nie napiszę o nich, bo trochę nie wypada Cenzura i "+18", takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Dzisiaj rano miałem sen o kucykach który dla odmiany zapamiętałem. Na początku byłem w canterlocie (raczej w postaci czółowiekia) w którym Celestia i Luna (z jakiś przyczyn bardziej Luna) kazały mi udać się na ziemie i znaleźć ludzkie odpowiedniki dla elementów harmonii. akcja rozgrywała się w moim rodzinnym mieście i na jego obrzeżach. W każdym razie po pewnym czasie znalazłem idealne osoby które potem przemieniły się w kucyki i zostały przeniesione do equestrii. Dalsza część snu zaczęła się od tego że sam zostałem zmieniony w kucyka. Swoją drogą ciekawe doświadczenie, najpierw upadasz na ziemie powoli czując że twoje plecy stopniowo zaczynają się obniżać, następnie patrzysz na swoje palce które powoli zaczynają się zrastać, aby w końcu zobaczyć się w nowej formie (ja niestety nie pamiętam swojej kucykowej wersji) Tak czy owak zacząłem rozglądać się za głównymi bohaterkami (wciąż w moim mieście). Pierwszą którą spotkałem była Rainbow Dash następnie Rarity a potem Pinkie Pie(spotkałem ją w dość dziwny sposób bo zadzwoniłem do niej na komórkę i jako obserwator mogłem zobaczyć jak odbiera telefon. Powiedziała tylko cześć a potem coś jeszcze i rozłączyła sie.) jako czwarta była Fluttershy którą spotkałem w piaskownicy na placu zabaw. Najtrudniej było znaleźć Applejack, ponieważ nie wiedziałem gdzie jej szukać. Poszedłem do jednego z okolicznych bloków mając nadzieję że tam ją znajdę, gdy wszedłem do środka jakiś facet powiedział mi że Applejack mieszka w bloku obok. faktycznie gdy się tam udałem jej imię widniało na domofonie. nagle Applejack wybiegła z bloku kierując się w stronę pewnej ciężarówki z jabłkami. Wtedy się obudziłem. Pewnie zastanawiacie się co się stało z Twilight. Jej akurat nie spotkałem (albo po prostu spotkałem ją w canterlocie i tego nie pamiętam.) W kwestii błędów ortograficznych zalecam korzystanie z programu Word ~Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 A mi się wczoraj śniło, że -najpierw uciekłem z lekcji w lozoju -potem byłem w Kaskadzie i jakiś koleś mi się wepchnął w kolejkę i zrobił awanturę i ten koleś wezwał policję -potem to uciekłem z Galerii i Derpy podwiozła mnie z Galerii Kaskada do mojego domu, nie tylko podwiozła ale też weszła ze mną do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Śniło mi się, że byłam na konwencie, na którym było OGROMNE stoisko z kucykami, a moją uwagę, oprócz szerokiej gamy figurek, szczególnie przykuły mini BB (dwa razy mniejsze saszetki od tych, które możemy uświadczyć) z zupełnie nowymi figurkami w innych pozach, jajka niespodzianki z figurkami, naklejkami, itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Dziś śniło mi się że miałam fabrykę ludzi niczym simsy i chciałam zrobić Derpy-faceta ale kiedy go robiłam Derpy była smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Mi się śniło że byłem bohaterem w Crysis 2. Przewinął się tam jakiś kucyk, ale to nie był nikt z Mane6, Derpy, to był jakiś kucyk ziemski, jednakże nie była to ani Applejack, ani Pinkie Pie, ani żaden inny znany "ziemniak". Niestety ten kucyk potem poległ a ja walczyłem z fałszywą przyjaciółką, Karoliną. Miałem broń podobną do Vectora, ale strzelał ładunkami elektrycznymi i skończyło się na tym, że Karolina chciała mnie zglanować, ale pancerz nanokombinezonu mnie ochronił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knomek ProDuctiON Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Miałem ostatnio bardzo dziwny sen: Nagle okazało się że Derpy jest księżniczką Generalnie później siedziałem z nimi na jakiejś herbatce czy coś... A gdy nazwałem nową księżniczkę Derpy Celestia dziwnie się na mnie popatrzyła i powiedziała że nazywa się ona jakoś...inaczej. Problem tkwi w tym ....że nie pamiętam jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ditzymina Dooenza Proszę pisać dłuższe posty, nieskładające się z dwóch słów ~Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ja chciałbym mieć sny o kucykach, ale na razie nie mam Może kiedyś będe miał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja miałem krótki sen że byłem discordem, ale gdy próbowali mnie zmienić w kamień nie udało się, miałem tylko jedną nogę z kamienia a resztę normalną, ale sen się bardzo szybko skończył wszystko się zawaliło a gdy się obudziłem ta sama noga która była z kamienia teraz miała skórcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Mam przebłyski z ostatniego snu. Śnił mi się jakiś nowy antagonista, był bardzo podobny do Sombry, też był jakimś królem, miał tylko nieco inne szaty i był ziemniakiem. Przez chwilę stali obok siebie i mogłem ich porównać. Edytowano Lipiec 25, 2013 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Szczegółów niestety nie pamiętam, ale na pewno co najmniej dwa razy miałem jakiś sen z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Mi się śniło, że Mane6 i Derpy mnie na lotnisku Poznań-Ławica odbiły z rąk FOL i mojej matki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Dzisiaj miałem wybuchową mieszankę - bodajże ludzie próbowali się przedostać do Equestrii w drugą stronę, był wątek miłosny z Rarity, podróże w czasie, okazało się, że kucyki są długowieczne. Tak to jest, jak się zaśnie w WonderLandzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Dzisiaj miałem wybuchową mieszankę - bodajże ludzie próbowali się przedostać do Equestrii w drugą stronę, był wątek miłosny z Rarity, podróże w czasie, okazało się, że kucyki są długowieczne. Tak to jest, jak się zaśnie w WonderLandzie. Weź mi nie przypominaj, jak kiedyś tam zasnąłem to ostatnie sceny były takie że biłem się z Derpi o ostatniego pączka w Mc'Donald... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) ja raz zasnąłem w WL to byłem w netto a tam AJ w kostiumie wonderbolts za ladą w netto bijacz XD gdzie akurat przyszła kupić bułki ośmiornica Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 2 dni temu śniło mi się (za kija nie wiem czemu) przedszkole... Takie ludzkie, tylko przedszkolanką była Celestia... Po za tym, że kazała nam rysować nie było tam nic specjalnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ostatnio miewam sny o kucykach: (Narazie śniły m się tylko trzy) Pierwszy: Dzisiaj mi się śniło, że pojechałem ze swoim kuzynem do Anglii, i zauważyliśmy Big Bena. Co najdziwniejsze był otoczony jakimś murem, przedostaliśmy się przez niego, i jak weszliśmy do tego Big Bena, atakował nas jakiś potwór, na szczęście przybyło Mane6 i go pokonało, lecz niestety w pojedynku zginęła Applejack Dalej nie pamiętam co się działo i się obudziłem. Drugi: Dzisiaj śniło mi się że byłem w świecie minecrafta i wpadłem do jakiegoś teleportu. Teleport przeniósł mnie do naszego świata ale... Byłem 200 km nad ziemią w jakimś ufo! To ufo prowadził kucyki z MLP! Z jakimiś gadałem,potem poszedłem do biblioteki w ufo,i tam były wszystkie fanfiki o MLP ze świata. Szukałem jakiejś komedii ale nie było,bo Pinkamena zabrała. Nagle ufo doznało awari,ale udało się nam naprawić ufo i polecieliśmy do Equestri. Na koniec było wzruszające,jak kucyki spotykały się ze swoimi dziećmi,znajomymi,rodziną itp. Trzeci:(Śnił mi się dzisiaj) Śniło,mi się,że pojechałem do swoich kuzynów na wczasy i spotkałem tam Mane6,(Mane6 było w wersji ludzkiej) Coś tam pogadaliśmy na początek,potem zrobił się wieczór...Wiem że Applejack i Fluttershy spały na dworze,Spytałem się czy mogę spać z Rainbow,potem czy z Rarity,i tak przepytałem się całe Mane6,a ono że nie,wiem,że Twilght Sparkle zrobiła taką minę jak się jej o to zapytałem (I musiałem spać sam) Następnego dnia byłem na plaży z Mane6,lecz musiałem odjeżdżać (Tak Krótko?!) i okazało się że to moje koleżanki się specjalnie przefarbowały itd. Po tym wydarzeniu byłem załamany i zszokowany . potem miałem drugi sen i się obudziłem. Nie opiszę drugiego snu bo nie był o kucykach Jak się obudziłem,po tym śnie się rozpłakałem,ten kawał zrobiony przez moje koleżanki we śnie nie był fajny! Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Doktor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts