Syrenka Katherine Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Śniło mi się, że umarła Granny Smith... Jestem szurnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 UP^ Myślisz, że jesteś szurnięta? Patrz na mój sen : UWAGA! UWAGA! Treści brutalne i smutne!!! Sen zaczął się w jakiejś mgle. Wszędzie czerwono, ukazywała mi się w głowie Nightmare Moon. Nagle zobaczyłem całą mane6 powbijaną w kolce w ziemi, wszędzie ciekła krew, bez jakichkolwiek oznak życia. Słyszałem w głowie śmiech Nightmare Moon, stałem tam, obserwowałem to i nic nie mogłem zrobić. Uświadomiłem sobie, że NMM wygrała... Niebo było czerwone, czerwona mgła, wszystko wyglądało, jak jakaś wizja... Obudziłem się nie pamiętając tego snu, ale rano, kiedy tylko pomyślałem o Lunie przypomniałem go sobie. Gdybym obudził się tak w nocy, byłbym pewnie ze łzami w oczach. Cóż, takie są efekty oglądanie kucyków i horrorów jednocześnie. Co ciekawe, przyśniło mi się to akurat wtedy, kiedy tego samego dnia obejrzałem 2 1-sze odcinki 1-szego sezonu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Daj spokój, co innego przesada z gore i horrorami, a co innego babcie Smith leżąca na łóżku szpitalnym i umierająca, lolz. I jeszcze siedziałam obok niej i trzymałam ją za kopyto/rękę. Yucky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ciekawe sny macie. Niektóre brutalne i dziwne ale ciekawe. Ja nie miałem choć były jakieś przebłyski, że były kucyki ale sensu snu nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Daj spokój, co innego przesada z gore i horrorami, a co innego babcie Smith leżąca na łóżku szpitalnym i umierająca, lolz. I jeszcze siedziałam obok niej i trzymałam ją za kopyto/rękę. Yucky. Gore jest normalnym popierdzieleniem... oglądanie martwych, kreskówkowych babc... już nie :rainerp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Gore jest normalnym po[Valentine kocha was wszystkich]... oglądanie martwych, kreskówkowych babć... już nie To już nienormalne popapranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Katherine, więc jak już opowiadasz swój sen, to podawaj wszystkie szczegóły... I nie czytam/oglądam żadnych gore (z wyjątkiem Rainbow Factory). Czasami jakiś horror typu "The Ring", albo "Piła". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Nie chce mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja mam czasami sny o kucach,ale one nawiązują do moich opowiadań P.S Przez doctora Whooves'a nie mogę spać,bo on mi się sni po nocach!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz96 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 O kucykach miałem sen tylko raz. Właściwie to nie o kucykach, tylko o Panie Chaosu i Niezgody, Discordzie. Było mniej więcej tak: Leżę sobie w moim pokoju i nagle... śmiech Discorda. Przerażający a złowieszczy. W pewnym momencie wszystkie rzeczy z szafek i komód poczęły wypadać na podłogę. Wiedziałem, że to moc Pana Chaosu. W końcu on sam raczył się pokazać i pojawił się na tle białej ściany. - Czemu to zrobiłeś? - spytałem. A on rzekł do mnie (ten dialog chyba na zawsze pozostanie w mojej pamięci ): - Wiesz może chłopcze, co się działo z oszczepami 4000 lat temu? - Nie. (no nie wiem co się działo, może wieszano na nich pranie?) - Miały końcówkę "r" - i zaczął tak rechotać, jakby odniósł ostateczne zwycięstwo nad ładem i harmonią Moja reakcja na ów dialog. I tak wyglądał sen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja kiedyś miałem bardzo ładny sen o Derpy :rd9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja kiedyś miałem bardzo ładny sen o Derpy :rd9: normalnie żeś się namęczył z tym postem. Napisz coś więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 normalnie żeś się namęczył z tym postem. Napisz coś więcej... No chyba nie :rd9: To co musiałbym napisać jest niezgodne z regulaminem forum, więc nakłaniasz mnie do łamania zasad jak by nie patrzeć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 To po co piszesz, narobiłeś nam..ciekawośći . No i widocznie zbyt dużo clopów się oglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 To po co piszesz, narobiłeś nam..ciekawośći . No i widocznie zbyt dużo clopów się oglądało Wyobraź sobie, że wtedy ich nie oglądałem... w sumie to miałem postój od tygodnia jeżeli chodzi o clopy :rd9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja miałem tylko 1 sen o kucykach (żadnen dziwny ) W śnie byłem w ponyville i widziałem jak odbywa się akcja odc 43. (dobrze to jednak jest dziwne ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Scootaloo narobił ciekawości najbardziej tym którzy też takie miewają xD Sam miałem, takie sny są ciekawe ( ciekawie fajne i dziwne ). Ale nie o Derpy . Ogółem to miałem z 4 sny może ? Z tego może 2 ^^ PS : Clopów nie oglądam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 A mi się ostatnio śniło że byłem w Everfree, las był dość dziwny. był skrawek ziemi jasnej i zaraz po nim totalne ciemności i znów jasność. Ogólnie goniłem pewną klacz, nie pamiętam dokładnie jaką. Wiem że w pewnym momencie potknąłem się i wpadłem do jakiejś dziury. Sen się skończył Ta, a ja dziś boje się że będę miał pewien nienormalny sen xD ( P.S:gadanie z pewnymi osobami szkodzi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 nie wiem,czy to dziwne czy nie,ale mi jak dotąd nie śniły się jeszcze kuce(ale może kiedyś zaczną...) mi się głównie śnią po nocy: SCP-173 Slender Man i Ao Oni,ten z ich 3 jest najgorszy... czasami pare lat temu śniło mi się,że zostaję magiem wody(avatar legenda aanga się kłania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 To se też może popiszę. Otóż wczoraj śniło mi sie że spotkałem pinkie pie i rainbow, gadałem z nimi, bawiłem sie i inne słitaśne rzeczy a później zaczeli do nas strzelać i gonić nas jakieś wojsko co wyglądało jak STAG z saints row: the third, jeżeli ktoś grał. Mieli czołgi, laserowe spluwy i odrzutowce (pewnie dlatego że dużo wtedy w to grałem). Uciekliśmy do jakiegoś lasu a niedaleko szła ich grupka, wtedy ja wyciągnełem swój łuk i wszystkich ściągnełem w ukryciu normalne jak ze skyrima A po chwili dalej uciekaliśmy wzdłuż jakiejś góry w lesie, pinkie pie i dash schowały w jakimiś małym dole, ja byłem za duży to schowałem sie tak tylko do połowy. Wtedy słyszałem jak przejeżdżali czołgami i przytulałem kucyki, mówiąc im że będzie dobrze... Po chwili jakiś typek nas znalazł i wymierzył tym karabinem laserowym, i gdy ni stąd ni z owąt pojawiła się celestia, przeteleportowała nas w bezpieczne miejsce do jakiegoś domku. A rzeszty nie pamiętam... co o tym sądzicie? bo ja myśle że troche przedawkowałem wtedy mlp, saintsrowa i skyrima XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Macie fajne sny. W moich snach jestem w swojej ''kucykowej formie''. Problem w tym, że inne kucyki robią wszystko, aby mnie zabić, albo robią mi cupcakes. Jeszcze nigdy nie miałem jakiegoś przyjemnego snu o kucach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Scootaloo nie możesz wrzucić w spoiler? Ja wrzuciłem treści gore i nikt nie nakrzyczał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Mi się ostatnio śniło takie coś, może to nie jest czysto kucykowe ale z nawiązaniem była lekcja Angielskiego z nowa nauczycielką, jak kończyła się lekcja napisała takie zadanie domowe "naucz się śpiewać This Day Aria" potem była następna lekcja, na której klasa śpiewała tą piosenkę, a jeszcze później oglądaliśmy "A Canterlot Wedding" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 A mnie kucyki z niewiadomych przyczyn się nie chcą śnić... zupełnie nie wiem, co robię źle... No, może tylko Luna raz, ale to naprawdę niewiele, biorąc pod uwagę całkowitą ilość snów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ja miałem tylko 5 dni o kucach od kiedy dołączyłem na forum , a teraz nic :( 1 sen był kiedy byłem 1 dniu na forum ,a tak aż do 5 dnia na forum . Kiedy miałem już 6 dzień na forum to widziałem jak w Kropka TV pisali o MLP:FIM , a kiedy byłem już 7+ dni to nic mi się już o kucykach nie śni. Na pewno zaczną mi się śnić kiedy obejrzę Sezon 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts