Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 -Żebyś wiedział.- powiedział idąc obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ja oślepłem na lewe oko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Reani położyła się na swoim łóżku. Nie chciała jeść śniadania - Czy wszyscy tutaj są do mnie niechętni czy tylko mi się wydaje - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zaraki zapukał do pokoju dziewczyn. - Zapraszamy na obiad.- powiedział z uśmiechem do Reani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 [Obiad? Chyba śniadanie ] Emily poszła w kierunku jadalni. - O rany... Zapomniałam się przywitać z tamtą nową... - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Agnes wylazła z łazienki i rzuciła w kogoś poduszką. - Chwila?! Jaką nową?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (( sorka)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Naebany był pewnie )) Add dotarł do jadalni, usiadł przy stole zastanawiając się nad tym czy ktoś zauważył wczorajszy chaos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Reani uśmiechnęła się, widząc, że ktoś się do niej przynajmniej odezwał - Zrezygnuję, nie jestem głodna - odparła do Zarakiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Tak w ogóle jestem Zaraki.- uśmiechnął się i podszedł do niej kulejąc i podał jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - A ja Reani - odpowiedziała i uścisnęła Zarakiemu rękę. Popatrzyła na jego nogę - Strzelam, że to wynik wczorajszej destrukcyjnej bójki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Heh. Tak. Nie fajnie.- odpowiedział opierając się na lasce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Mam nadzieję, że przez tą sprzeczkę demonów nikt się nie zorientuje czym wy wszyscy jesteście - mruknął Oz, który nagle pojawił się w drzwiach ((Przypominam, że Oz nie był przy masowym przyznawaniu się i tylko Agnes i demony wiedzą czym on jest )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Dziwnie by było gdyby było fajnie... - rzekła i dodała - Zapytałabym się po co ta bójka była, ale nie spodziewam się uzyskać odpowiedzi, więc... zapytam tak: co konkretnie masz z nogą? Złamana? Zwichnięta kostka? Skręcona? Czy po prostu potłuczona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Kostka skręcona. Ale zabawa była przednia. - odpowiedział poprawiając włosy z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily dotarła do jadalni i zobaczyła Add'a siedzącego przy stole. Podeszła tam i wskoczyła na krzesło obok. - Heeeeej. Jak tam? Lepiej się czujesz? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Reani uśmiechnęła się - Jak chcesz mogę sprawić, że nie będzie boleć i się zaleczy - rzekła. Była pewna co do rasy Zarakiego i domyślała się, że wiedział, iż jest elfką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) - Dziękuję.- odpowiedział z uśmiechem. -Jesteś elfką? - zapytał siadając na łóżku. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie wiele. - stwierdził. - Ale nie czuje się jakbym umierał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - To chociaż tyle dobrze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ta... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Możliwe - powiedziała i wyciągnęła z szafy jakieś potrzebne zioła [nie Heheszu, tym razem to nie marihuen] - może to chwilę potrwać, usiądź na łóżku - rzekła Reani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Agnes poszła na śniadanie i usiadła przy jakimś stole z jakimiś randomami i nie wiedziała co robić. (( )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (( usiadłem przecie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((To moja wina, że nikt cię nie zna ?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts