Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Czyż by nieumarli?- zapytał zdziwiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Bardziej szukał sposobu na powrócenie ze świata śmierci. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Nieśmiertelność.- mruknął poważniejąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - To już mamy. Bardziej możliwość odzyskania życia. - stwierdził. - Ale nie wiem jak tam jego badania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Zaraki upadł na kolana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Co ci jest? Oświadczasz mi się? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Źle się poczułem. Mocno mnie zranił nie tylko w nogę.- powiedział podnosząc koszulę pod którym był bandaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - OZ! Musisz mnie wysłuchać! To zmieni całe twoje życie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Yuki poszła na zajęcia. Usiadła w ławce i zerknęła a krzesło, na którym na poprzednich zajęciach siedział Mark. Zachciało jej się płakać, ale się powstrzymała i nie odwodni się Zaczęła czekać na lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Reani wstała i udała się do sali. Usiadła w jakiejś ławce czekając na zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 - Dobra, nie ważne chodź na zajęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Emily weszła do klasy i usiadła w przedostatniej ławce. Czekała na rozpoczęcie lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Add uznał że może pójść na lekcje, przyda się czegoś dowiedzieć. Wstał i ruszył pod klasę, gdy dotarł usiadł w ławce za Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 (edytowany) Emily wyjęła z torby zeszyt i zaczęła rysować. Na chwilę obróciła się do tyłu by zobaczyć kto za nią siedzi. Gdy zobaczyła Add'a uśmiechnęła się do niego serdecznie i wróciła do rysowania. Edytowano Wrzesień 9, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Add nie odwzajemnił uśmiechu ale machnął ręką na powitanie. Po chwili zaczął się chuśtać na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Zaraki wszedł do sali. Zauważył, że obok Reani jest puste miejsce. -Można się dosiąść?- zapytał poprawiając garnitur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Tak, oczywiście - odpowiedziała serdecznie Reani, przerywając wcześniejsze poprawianie jakichś nut na kartce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Zaczęły się lekcje. Nauczyciel był zły, że połowa klasy nie pojawiła się na wczorajszych zajęciach i dał wszystkim porządny wycisk. Jednak Yuki przez całą lekcje nie umiała się skupić. Ciągle myślała o Marku. Po lekcjach podeszła do Add'a. -Co się właściwie stało wczoraj?! Co to była za bójka?! Czemu go zabiłeś?! Na co to komu było?!!-mówiła z gniewem a zarazem smutkiem w głosie ((Właśnie Yuki zdała sobie sprawę że Mark umarł )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Po lekcjach Emily wciąż siedziała w ławce i rysowała. Usłyszała Yuki która z kimś rozmawiała, ale nie podnosiła wzroku z nad kartki, była zbyt skupiona nad pracą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 - A wiesz chociaż jak on miał na imię? I czym był? - zapytał. - Zabiłem go żeby oszczędzić śmierci ludzią. - dodał oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Zraki usłyszał rozmowę. Podszedł do Adda i Yuki. -Wiesz. Nie wypowiadaj się w tematach w których mogą wypowiadać się tylko demony. - powiedział do dziewczyny z naciskiem opierając się o laskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 11, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2014 -Oszczędzić śmierci ludzią? A co bylo takiego w nim niebezpiecznego?!-zapytala ignorując słowa Zrakiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 - Twój ukochany Drake, bo takie było jego imię, chciał podbić piekło, a każdy wyznający demona śmiertelnik zwiększa mu moc, zmusił by was siłą abyście go czcili. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Emily ostatecznie przestała rysować tylko gapiła się pustym wzrokiem w kartę w ręce trzymając ołówek. Przysłuchiwała się rozmowie i w końcu odwróciła się do reszty. - Przepraszam że się wtrącę... Ale tego nie dało się załatwić w jakiś pokojowy sposób? Naprawdę musieliście go zabić?- zapytała. - Wiem że to pytanie jest bez sensu, ale po prostu chcę wiedzieć... Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 - Nie, on chciał zburzyć porządek i stać się królem piekła. Zginął by jeśli nie z mojej ręki to z ręki innego Lorda Protektora. Ja sprawiłem że jego śmierć była najmniej bolesna. Nie musiał cierpieć. - powiedział. - Śmierć, jest łagodną karą dla buntowników. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts