Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Ty nie wiesz jak to jest. Ty nic nie rozumiesz-powiedziała a w oczach zaczęły zbierać się jej łzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Myśl sobie co chcesz... Ale... Ja wiem jak to jest. Rozumiem więcej niż ci się wydaje. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Co niby rozumiesz? Tobie nigdy nie zabił kolega z internatu kogos bliskiego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nie? Wyobraź sobie że byłam kiedyś w podobnej sytuacji. - powiedziała. - Dobrze wiem jak się teraz czujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Agnes wbiegła do pokoju dziewczyn. - Jak tam?! oj ... Yuki nadal jest smutna, nie lubię jak ktoś jest smutny. Chodzi o Marka? - mówiła siadając obok . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) - Tak. O niego chodzi... A teraz przepraszam, ale muszę iść się przewietrzyć. - mruknęła Emily, wyszła z pokoju i skierowała się do lasu. Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Add zobaczył idącą Emily, przyjrzał się jej. Po chwili wstał i podszedł. - Ma do mnie pretensje prawda? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Ta. - mruknęła ze wzrokiem wbitym w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nie dziwię się... - stwierdził. - Coś się stało? Wydajesz się przybita. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nie, nie. Wszystko w porządku. - powiedziała, przetarła oczy i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Uśmiechasz się dość sztucznie, wiesz? - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Ech... Możliwe, i co z tego? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Udajesz. Więc coś się stało. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Nic się nie stało, jasne? Po prostu... Mam zły dzień i tyle. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - No dobrze, po co te nerwy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Przepraszam... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Hm? Czemu mnie przepraszasz? To nie jest ani sensowne ani potrzebne. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Ech.. No wiem... - mruknęła. - Po prostu mam mętlik w głowie i nie zastanawiam się nad tym co robię i mówię. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Mhm... nie będę cię wypytywał o nic bo pewnie i tak się nie podzielisz takimi informacjami z psychopatą który zabił dziewczynie ukochanego. - stwierdził wkładając ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) - Powiedziałabym, gdybym była kimś innym. Ale moja natura jest taka, że nie mówię nikomu o tym co mnie martwi i nad czym się zastanawiam. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Ja tam nie znam się na emocjach. Zawsze byłem tylko od jednego i to się nie zmieniło. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Dobra... Nie chcę już być taka smutna i w ogóle. Bo kiedy mam zły humor wszystko wydaje się mi szare, głupie i bez sensu i mam ochotę się pociąć łyżką... - powiedziała, rozejrzała się dookoła i znów zaczęła się uśmiechać. Odsunęła się od Add'a o kilka kroków i stanęła na rękach. - A tak swoją drogą to wcale nie jesteś taki zły jak mi się wcześniej wydawało, wiesz? Jesteś naprawdę fajny. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Shirozaki wszedł do pokoju i zaczął ściągać bandaż. rana mocno krwawił.-Tego się nie spodziewałem.- powiedział krzywiąc się. Zajrzał do swojej teczki i wyciągnął z niej igłę i nici i zaczął zszywać ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Reani skończyła kreślenie na kartce. Odłożyła ją i rozejrzała się, czy nie ma nikogo w pobliżu. Zaczęła cicho śpiewać, a następnie udała do internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add wzruszył ramionami. - Bywa. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts