Seba Zet Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Witajcie, zakładam ten temat, ponieważ chciałbym zapytać was czy poza My Little Pony: Frienship is Magic oglądacie bądź interesujecie się jeszcze jakimiś innymi animacjami. Jestem bardzo tego ciekaw. Zapraszam do komentowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Yyy....temat(y) już był. http://mlppolska.pl/watek/6432-jakie-filmy-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/ http://mlppolska.pl/watek/6105-niezale%C5%BCne-animacje-z-youtubea/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 Mam na myśli inne seriale animowane niż MLP:FiM; różnego gatunku, np. amerykańskie czy japońskie, zwane popularnie anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Simpsonowie Agent Aika Pamiętnik Śmierci Fushigi Yuugi Władcy Much Fullmetall Alchemist Fullmetal Panic Generał Daimos Bleach Love Hina Onegai Teacher School Days School Rumble Hmm, na razie to tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Właściwie to tylko anime, różnego rodzaju. Chyba że chodzi też o animowane kinówki, to właściwie wszystko, co mi wpadnie w ręce (chyba że specyfika kreski/fabuły/etc. mnie odrzuci). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Temat jest, ale oczywiście jakiś mądry mod go wrzucił do archiwum :/ http://mlppolska.pl/watek/3037-animacje-disney-dreamworks-pixar/page-2?hl=animowane#entry337489 O anime na bank był też osobny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Moje ulubione kreskówki to: 10.The Looney Tunes Show 9.Tom i Jerry 8.Batman 7.Spider-Man 6.Laboratorium Dextera 5..Futurama 4.Zwariowane Melodie 3.Scooby Doo 2.Oczywiście MLP FiM 1.Simpsonowie, czyli najlepsza kreskówka wszech czasów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Teen Titans, jestem na 18 odcinku zwykłej serii i chyba 13 GO. Kiedyś to oglądałem z dzieciakiem znajomej, i wtedy wydawało mi się takie dziecinne, że aż straszne, ale odkąd ktoś na tym forum polecił i zerknąłem sobie tak na spokojnie, to myślę sobie, kurczę to jest dobre. Zwłaszcza że mam ciągoty do superbohaterów. Dragon Riders/Jeźdźcy Smoków, to jest po prostu epickie. Odcinki mają sens, dużo się dzieje, jest humor, ciekawe postacie, jest jakaś ciągłość, no i chyba dość częste dwuodcinkowce, bo obejrzałem zaledwie parę odcinków, a już dwa razy tak było. To nawet leci na polsacie, oczywiście tylko z rana, co jest jakąś kpiną, której nie chce mi się komentować. Dość długo oglądałem też He-Mana, ale nie polecam. Owszem świat jest ciekawy, są fajnie wyglądające postacie, ale brak im charakteru. Raz na kilkadziesiąt odcinków można się czegoś dowiedzieć o historii niektórych postaci, ale to naprawdę za mało. Jest cała masa ścierwa upchanego na siłę, jak np. Lizardman, który nie wiadomo skąd się wziął i przez cały odcinek wypowiada jedną kwestię: "good job". Jeśli ktoś narzeka, że MLP jest reklamą zabawek to powinien zobaczyć He-mana i znaleźć różnicę. Sceny walki to jakieś turlanie się, nikt nigdy nie dostaje pięścią w twarz, a do tego animacje są skopiowane i prawie zawsze widzimy to samo. Edytowano Maj 11, 2014 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Dość długo oglądałem też He-Mana, ale nie polecam. Owszem świat jest ciekawy, są fajnie wyglądające postacie, ale brak im charakteru. Raz na kilkadziesiąt odcinków można się czegoś dowiedzieć o historii niektórych postaci, ale to naprawdę za mało. Jest cała masa ścierwa upchanego na siłę, jak np. Lizardman, który nie wiadomo skąd się wziął i przez cały odcinek wypowiada jedną kwestię: "good job". Jeśli ktoś narzeka, że MLP jest reklamą zabawek to powinien zobaczyć He-mana i znaleźć różnicę. Sceny walki to jakieś turlanie się, nikt nigdy nie dostaje pięścią w twarz, a do tego animacje są skopiowane i prawie zawsze widzimy to samo. Tak, pamiętam ten serial, ale He-Man, to czasy pierwszej generacji MLP, czyli lata osiemdziesiąte i początki może lat dziewięćdziesiątych, tak więc nie dziwota, że są różnice między obecną generacją, a tym serialem. Jednak faktycznie serial był mocno powtarzalny i obecnie główny bohater, jest zwyczajnie obciachowy, po prostu już nie te czasy. Edytowano Maj 11, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Anime. - Bleach - Bakemonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatari: Kuro, Monogatari Series: Second Season - Death Note - Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Berserk - Hellsing: Ultimate - Claymore - Kill la Kill - Kore wa Zombie Desu ka - No Game No Life I inne, tu wymieniłem kilka najbardziej przeze mnie lubianych. Łącznie jest tego 44. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Tak jak w temacie, ale nie chodzi mi o animowane seriale. Osobiście oglądam:The Walking Dead,Arrow,Agents of S.H.I.E.L.D,Doctor Who,Torchwood,The Flash. Edytowano Wrzesień 8, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) W moim przypadku: Happy Tree Friends, wybacz, że to tu piszę, ale musiałem jak chcesz mogę to usunąć z listy. Arrow - ale obejrzałem tylko pierwszy sezon, chyba do niego powrócę Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Doggy in the Fog Ortografia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 House MD The Walking Dead (Czekanie na nowy sezon motzno) LOST Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Happy Tree Friends, wybacz, że to tu pisze, ale musiałem jak chcerz mogę to usunąć z listy. Nie musisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Oglądam jeszcze House'a oraz Arrow. Obie produkcje polecam. Zamierzam jeszcze oglądać: - The Office - House of Cards - Orange Is The New Black Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Jakiś miesiąc temu obejrzałem pierwszy sezon Gry o Tron. Jakoś tak super mnie nie wciągnął (choć parę rzeczy było wykonanych świetnie), przez co jak na razie porzuciłem dalsze oglądanie. Oprócz tego, nic, bo mi limit internetu nie pozwala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Czterej Pancerni i Pies. - 07 Zgłoś się (teraz bardzo często) - Stawka Większa niż Życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Drakula Wiedźmin 4 pancerni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Z kreskówek, które nadal wychodzą: Gravity Falls Legend of Korra Adventure Time Z seriali: Sherlock BBC Orphan Black Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Oglądam (czekając na premierę MLP): Game of Thrones, The Originals, Teen Wolf, The Flash (ten to akurat czekam na premierę, przedpremierowo wyszedł 1 odcinek). Kiedyś oglądałam: Przygody Merlina (skończyłam chyba na 3 sezonie), Czarodziejki (obejrzane do końca), Kości (skończyłam na 6 sezonie, słyszałam że teraz wychodzi 10 sezon .-.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Happy Tree Friends 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 The Flash (ten to akurat czekam na premierę, przedpremierowo wyszedł 1 odcinek).To już wyszedł odcinek przedpremierowy? Gdzie można go obejrzeć? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Mega Spider-Man i Max steel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 To już wyszedł odcinek przedpremierowy? Gdzie można go obejrzeć? ^^ Ja obejrzałam na ekino.tv. Nie wiem gdzie jeszcze może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Oglądam póki co: -House MD -Game of Thrones Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się